Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 178,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał(a):

Złotousty Dave znowu w akcji

Przez moment myślałem, że chodzi o jaczesa :sadkek:

Opublikowano

W sumie dopiero teraz zagłębiłem się w komentarze pod jego filmikami na YT. Spodziewałem się armii Figarszczów broniących swojego guru, ale ku mojemu zaskoczeniu koleś jest jebany od góry do samego dołu. Gdyby nie to, że te 20 lat temu zrobił ze dwie dobre gry, to pewnie kompletnie nikt by się nim teraz nie interesował. 

Opublikowano

Przynajmniej nie nagrywał filmików jak płacze, że jego chujowa i przereklamowana gra dostaje dobre oceny w recenzjach XD

Opublikowano

Wątpię by MS chciał takiego parującego kloca. I tak mają za dużo ludzi do ogarnięcia.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Niech po prostu odkupią od nich najlepsze marki. Sam Ubisoft może zdychać, im szybciej tym lepiej.

Opublikowano

No ciekawe, Assassina jako marki raczej nikt sobie nie odpuści i o to będzie toczyć się batalia. Nic więcej ciekawego (dla biznesu) Ubisoft w swoim portfolio nie ma. 

Opublikowano

Ich impotencja tworcza zajebala wiele marek z potencjalem dla biznesu. Noz coz. Oby zdechli. 

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

No ciekawe, Assassina jako marki raczej nikt sobie nie odpuści i o to będzie toczyć się batalia. Nic więcej ciekawego (dla biznesu) Ubisoft w swoim portfolio nie ma. 

Asasyn to za mało żeby utrzymać takiego molocha. A nie mają praktycznie nic poza.

Opublikowano
13 minutes ago, SnoD said:

Asasyn to za mało żeby utrzymać takiego molocha. A nie mają praktycznie nic poza.

Tak, dlatego może ktoś po prostu odkupi od nich prawa.

Opublikowano

Tylko kto by zaryzykowal i zagwarantowal nowego dobrego Splinter Cella albo Raymana?

Opublikowano

Skradanki to zawsze była straszna nisza, nie wiem czy znalazłby się jakiś ryzykant chcący coś z tym zrobić. Z tych co by się faktycznie nadawali i ogarnęli temat to pewnie ziomki odpowiedzialne za Hitmany albo ostatnie Deus Exy.

Opublikowano

Go woke go broke :cool:

Opublikowano
48 minut temu, Figaro napisał(a):

hehe, ludzie stracili pracę, ale to dobrze <epic gamer moment :devil: :boomer: :Coolface:

Codziennie tysiące ludzi traci fuchę w różnych branżach, ale jakoś zawsze biednych deweloperów najbardziej żal na sieci.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał(a):

Codziennie tysiące ludzi traci fuchę w różnych branżach, ale jakoś zawsze biednych deweloperów najbardziej żal na sieci.

Masz takie wrażenie, bo głównie przeglądasz growe strony.

Opublikowano

Przecież nie jest mu przykro z powodu pana ochroniarza który stracił prace bo nie zauważył lewaka kradnącego pomelo :) 

Opublikowano

"Talented team members", którzy stracili pracę

spacer.png

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Właśnie. Mógłbyś w tym czasie zwiedzać dungeony razem z Taashem albo z wesołą ekipą z Dustborn wyzywać białych policjantów od rasistów, a zamiast tego marnujesz swój cenny czas na forum :/ 

Opublikowano

nie grałbym w te okropne, nudne gry

a teraz weź te tabletki co Ci opiekunka podała :) 

Opublikowano

Ale czemu to do szamba przeniesli? Przeciez w logo firmy jest tecza.