Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie dopiero teraz zagłębiłem się w komentarze pod jego filmikami na YT. Spodziewałem się armii Figarszczów broniących swojego guru, ale ku mojemu zaskoczeniu koleś jest jebany od góry do samego dołu. Gdyby nie to, że te 20 lat temu zrobił ze dwie dobre gry, to pewnie kompletnie nikt by się nim teraz nie interesował. 

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

No ciekawe, Assassina jako marki raczej nikt sobie nie odpuści i o to będzie toczyć się batalia. Nic więcej ciekawego (dla biznesu) Ubisoft w swoim portfolio nie ma. 

Asasyn to za mało żeby utrzymać takiego molocha. A nie mają praktycznie nic poza.

Opublikowano

Skradanki to zawsze była straszna nisza, nie wiem czy znalazłby się jakiś ryzykant chcący coś z tym zrobić. Z tych co by się faktycznie nadawali i ogarnęli temat to pewnie ziomki odpowiedzialne za Hitmany albo ostatnie Deus Exy.

Opublikowano
48 minut temu, Figaro napisał(a):

hehe, ludzie stracili pracę, ale to dobrze <epic gamer moment :devil: :boomer: :Coolface:

Codziennie tysiące ludzi traci fuchę w różnych branżach, ale jakoś zawsze biednych deweloperów najbardziej żal na sieci.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał(a):

Codziennie tysiące ludzi traci fuchę w różnych branżach, ale jakoś zawsze biednych deweloperów najbardziej żal na sieci.

Masz takie wrażenie, bo głównie przeglądasz growe strony.

Opublikowano

Właśnie. Mógłbyś w tym czasie zwiedzać dungeony razem z Taashem albo z wesołą ekipą z Dustborn wyzywać białych policjantów od rasistów, a zamiast tego marnujesz swój cenny czas na forum :/