Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

spacer.png

Ciekawa strategia. Ciekawe czy krytykowanie potencjalnych konsumentów pomoże przy sprzedaży gry?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 176,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

To trochę jakby weganin otworzył budę z kebabem i darł japę na każdego klienta za to, że lubi mieć w nim mięso. 

Ode mnie również szacun. Trzeba mieć bardzo dużo odwagi, żeby z premedytacją i bez zająknięcia strzelić sobie w kolano.

Opublikowano
50 minut temu, Josh napisał(a):

Ciekawe czy krytykowanie potencjalnych konsumentów pomoże przy sprzedaży gry?

Jak pójdzie info, że go wyjebali to może nawet podskoczyć.

Opublikowano

Crystal Dynamics nie radzi sobie nawet z warcabami, a Ty tu z szachami 5D wyjeżdżasz. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo:fsg:
Zrzutekranu2024-12-09080603.thumb.png.4d4dc4e9d8d987fec854b23a28ad6ea5.png

Niebieskooka :kekw: czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień.
Cudowny design słynnego panteonu na screenach poniżej:

Spoiler

Hera-hetera i jej cuck:

Zrzutekranu2024-12-09080423.thumb.png.81e8fb0ca7c455166fac33519696a1e1.png

Retarded Hermes:

Zrzutekranu2024-12-09080354.thumb.png.de9a356ad081fa8b0aff349d885078ba.png

Emo-pewnie-non-binary Hades:

Zrzutekranu2024-12-09080536.thumb.png.fee151b7c91e100278e024005f538a81.png

Ares w sumie nienajgorzej oberwał:

Zrzutekranu2024-12-09080732.thumb.png.69cd20f4d211d33f4fc08ef7a2267ff4.png

Hefajstos na wózku:

Zrzutekranu2024-12-09080757.thumb.png.d3fa6370d46bae733c412d97c64db488.png

I mój osobisty hicior - przepiękna i wojownicza Atena (oczywiście "themselves", bo jakżeby inaczej):

Zrzutekranu2024-12-09080859.thumb.png.72f5a8e420e4af57f85e652599320c9b.png

Tak to jest, jak Kratos niańczy gówniaka i nie ma prawdziwych problemów na Olimpie :kratoswoke:

Opublikowano

Jestem na 99,999% pewny, że deweloperzy po prostu wrzucili samych siebie do tej "gry". 

Opublikowano
30 minut temu, Słupek napisał(a):

Wredny będziesz polował ma pudełko?

Nie ma raczej :frog:
Pięknie koło Dustborn by się prezentowało na półeczce :banderas:

Opublikowano

Akurat w kwestii Hefajstosa to polecam zbadać bardziej temat:

Cytat

Although sometimes shown as a vigorous young man with a beard, most myths described the smith as lame and sometimes as physically deformed. Artists sometimes included a stick that would have helped the limping god move.

Although not shown in art, in some literature Hephaestus had an even greater mobility aid. He was credited with inventing a type of wheelchair and in the Iliad he created twenty wheeled tripod automatons to help him.

https://mythologysource.com/symbol-of-hephaestus/

Opublikowano

No git, ale tutaj akurat jebie to tylko i wyłącznie DEI, a nie żadną "akuratnością" - może gdyby nie reszta wesołej ferajny to człowiek miałby jakieś złudzenia, a tak to wiadomo, o co chodzi.

Opublikowano

spacer.png

Gotowi na kolejny poprawny politycznie syf?

Opublikowano

To już było wiadomo od dawna, nawet do gta online zrobili jakieś patche usuwające dialogi nt transów. Gra słynąca z kontrowersyjnego humoru i satyry społecznej btw. Jedyne co zostanie z gta to chyba napady i otwarty świat.

Opublikowano

Takie czasy, że tylko na devów z naszych stron można liczyć, bo zachód (nawet Europa) już niestety nie do odratowania.
No i Azja - wiadomo - tam też się nie przejmują tym, o co ameryczka płacze.

Opublikowano
41 minutes ago, Josh said:

spacer.png

Absolutnie w to nie wierzę :)

Opublikowano
9 godzin temu, Josh napisał(a):

spacer.png

Ballad of Gay Tony nie istnieje

Opublikowano
2 godziny temu, Słupek napisał(a):

już w starym vcs był trans zanim to było modne :cool2:

A w VC był senator, który lubił się przebierać w damskie fatałaszki i kazał mówić na siebie "Marta". Jakoś jednak wątpię, żeby Cuckstar miało jaja aby teraz też przedstawić postacie w taki sposób jak to robili w starych grach, zresztą już przy okazji odświeżonej trylogii ugięli kolano i kazali Groove Street Games ocenzurować to i owo. 

Opublikowano

Ahhh, ten zapach informacji z dupy wklejonych jako jakiś screen randoma z twittera jest niesamowity. :fsg: 

Opublikowano

To jest odpowiedni temat do tego co mam do powiedzenia.

Zapowiadają Wiedźmina 4. O kurwa!!!

Forumek? Łeeee, Ciri brzydka. Woke

Zapowiadają nowe IP od Naughty Dog. O kurwa!!!!!!!

Forumek? Łeeeee, baba brzydka. Woke

Co jest kurwa z Wami? Serio aż tak Wam się we łbach pierdoli? Przestałem czytać te tematy, bo aż niedobrze się robi. W tym momencie to Wy robicie Growe Szambo i dajecie jordanom tego świata argumenty do ich debilnych wniosków. Ogarnijcie sie

Opublikowano

Podpisuję się rękami i nogami panie @Homelander. Niestety kilka jednostek tutaj jest nie do odratowania, ale do tego służy funkcja "Ignoruj".

Opublikowano

Homelander, kiedy ktoś ciśnie woke w innych grach:

spacer.png

Też Homelander, kiedy ktoś ciśnie woke w jego ulubionych gierkach, u jego ulubionych devów:

spacer.png

Edytowane przez Josh