Pupcio 18 606 Opublikowano poniedziałek o 20:43 Opublikowano poniedziałek o 20:43 masakra schab ;/ przecież abby na stadionie zajada tortille dzięki której ma taką mase a później wita sie ze swoimi ziomkami z siłki. Całe lore bycia koksem jest zawarte w tej wybitnej produkcji! 3 Cytuj
suteq 200 Opublikowano poniedziałek o 20:46 Opublikowano poniedziałek o 20:46 teścia to chyba od litwina brała Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano poniedziałek o 20:46 Opublikowano poniedziałek o 20:46 Nie zapomnij o codziennych zapasach z Owenem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano poniedziałek o 20:50 Opublikowano poniedziałek o 20:50 39 minut temu, Homelander napisał(a): Ty grałeś w TLoU2? Albo zrozumiałeś cokolwiek z tej gry? Sylwetka Abby nie wyjaśniona fabularnie? W sumie ja też się podłączam, bo wiem dlaczego trenowała, ale nie pamiętam czemu ma masę i rzeźbę jakiej pozazdrościłby nienajgorzej wytrenowany mężczyzna. Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano poniedziałek o 20:50 Opublikowano poniedziałek o 20:50 (edytowane) Ciekawe, jaką wymówkę na swoją mizerną formę ma Ellie. Fani TloU2 wszystko sobie są w stanie wyjaśnić i dopowiedzieć byle pasowało do spójnej wizji (a jak komuś nie pasuje, to nie zrozumiał tego niezwykle głębokiego i odkrywczego scenariusza, wiadomo) no ale nie, nigdzie poza bodaj jednym rzuconym od niechcenia dialogiem, nikt się do tematu nie odnośni. Wszystko poza tym to naciągane tłumaczenia faktu, że w tym postapokaliptycznym świecie pełnym złych i żądnych zemsty ludzi akurat żądna zemsty Abby ma dostęp do sterydów i żarcia z wyjebanymi makrosami. Poza oczywiście faktem, że jest jedną z głównych bohaterek i tak sobie wymyślił Druckmann. Z mojej strony eot, bo to jest poziom dyskusji o babie w ciąży. Jedni po prostu łykają takie motywy w grze aspirującej do bycia realistyczną wizją postapo i relacji międzyludzkich, a drudzy nie. A co do Intergalactic jeszcze, to owszem, biorę pod uwagę, że jakieś wyjaśnienie będzie. Edytowane poniedziałek o 20:54 przez kotlet_schabowy Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano poniedziałek o 20:55 Opublikowano poniedziałek o 20:55 Just now, Paolo de Vesir said: W sumie ja też się podłączam, bo wiem dlaczego trenowała, ale nie pamiętam czemu ma masę i rzeźbę jakiej pozazdrościłby nienajgorzej wytrenowany mężczyzna. W retrospekcjach wyglądała zupełnie normalnie. Po tym co zrobił Joel dziewczynie zwyczajnie załamał się świat i zrobiła to co zrobiła. Zrobiła z siebie maszynę do zabijania w każdym sensie tego słowa. Przecież nawet nazywali ją najlepszym i najbardziej fanatycznym żołnierzem WLF. Nie wiem co tu może być niejasnego. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano poniedziałek o 20:56 Opublikowano poniedziałek o 20:56 To chyba pora zacząć kuć dupę. Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano poniedziałek o 20:57 Opublikowano poniedziałek o 20:57 Homelander a jakie jest lore bab koksów w oddziałach tych kultystów? też im tate odstrzelili i zaczęły trening żeby pokonać inne potężne baby w post apo świecie? Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano poniedziałek o 20:57 Opublikowano poniedziałek o 20:57 5 minutes ago, kotlet_schabowy said: Ciekawe, jaką wymówkę na swoją mizerną formę ma Ellie. Ellie ma mizerną formę? No Ty ewidentnie albo nie grałeś, albo grałeś kompletnie po łebkach Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano poniedziałek o 20:58 Opublikowano poniedziałek o 20:58 Ja tylko nie rozumiem argumentow, ze nie powinno sie wnioskowac, ze to znow bedzie przygoda w mocnym sosie lgbt. Po tlou2, lewoskrecie druckmana i trailerze lampki powinny migac na pomaranczowo. 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Przecież nawet nazywali ją najlepszym i najbardziej fanatycznym żołnierzem WLF. A jaka odczuwala emocje na polu bitwy? 1 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano poniedziałek o 20:58 Opublikowano poniedziałek o 20:58 Just now, Pupcio said: Homelander a jakie jest lore bab koksów w oddziałach tych kultystów? też im tate odstrzelili i zaczęły trening żeby pokonać inne potężne baby w post apo świecie? Nie, one są tylko po to, żebyś mógł 16 grudnia 2024 roku zadać swoje kretyńskie pytanie Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano poniedziałek o 20:59 Opublikowano poniedziałek o 20:59 kretyńsko napisana gra wymaga kretyńskich pytań Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano poniedziałek o 21:00 Opublikowano poniedziałek o 21:00 Teraz, Mejm napisał(a): Ja tylko nie rozumiem argumentow, ze nie powinno sie wnioskowac, ze to znow bedzie przygoda w mocnym sosie lgbt. Po tlou2, lewoskrecie druckmana i trailerze lampki powinny migac na pomaranczowo. Na jaki kolor Ci migało w głowie jak Bloober się wziął za Silent Hilla? Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano poniedziałek o 21:06 Opublikowano poniedziałek o 21:06 5 minutes ago, Pupcio said: kretyńsko napisana gra wymaga kretyńskich pytań Od kretyna. Wszystko się zgadza Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano poniedziałek o 21:08 Opublikowano poniedziałek o 21:08 oj homelander, homelander Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 21:15 Opublikowano poniedziałek o 21:15 Kilka lat chodzę na siłownię, ale jeszcze żadnej kobiety, aż tak silnej jak Abby nie trafiłem. Może w USA mają inaczej ^^. Zgadza się, ale też jej lore zajebiście pasuje do tego co robi, a tak naprawdę nikt do tej postaci by się nie przypierdolił o mięśnie, gdyby nie akcja z kijem golfowym. Tlou2 to chyba jedyna gra komputerowa tak bardzo jadąca po zamkniętych umysłowo graczach, że po dziś dzień powoduje ból istnienia xD. 1 Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano poniedziałek o 21:23 Opublikowano poniedziałek o 21:23 Ja pierdolę, przecież to nawet przedszkolaki, które codziennie mijam w drodze do pracy wiedzą, że Abby wygląda jak wygląda, bo misją Naughty Dog jest promowanie różnorodności w swoich grach. Znaleźli pretekst, żeby zrobić z Ellie lesbijkę, znaleźli też aby wcisnąć trans-dzieciaka, więc zaprojektowanie kobiety przypominającej posturą Pudziana i wymyślenie jej jakiejś historyjki, która to usprawiedliwia, to była dla nich już tylko formalność. Wiedzą to prawie wszyscy, tylko jeden Greg, któremu choćby się o tym wspomni reaguje co najmniej jakby mu ktoś matkę poćwiartował 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 21:31 Opublikowano poniedziałek o 21:31 8 minut temu, Josh napisał(a): Ja pierdolę, przecież to nawet przedszkolaki, które codziennie mijam w drodze do pracy wiedzą, że Abby wygląda jak wygląda, bo misją Naughty Dog jest promowanie różnorodności w swoich grach. Znaleźli pretekst, żeby zrobić z Ellie lesbijkę, znaleźli też aby wcisnąć trans-dzieciaka, więc zaprojektowanie kobiety przypominającej posturą Pudziana i wymyślenie jej jakiejś historyjki, która to usprawiedliwia, to była dla nich już tylko formalność. Wiedzą to prawie wszyscy, tylko jeden Greg, któremu choćby się o tym wspomni reaguje co najmniej jakby mu ktoś matkę poćwiartował Ellie była lesbijką już w Tlou1, więc nie zrobili jej bi na potrzeby dwójki. I w zasadzie to jedyna ciekawa lesbijska postać prócz Chloe Price z Life is Strange, Clementine z TWD i Judy z CP2077. Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano poniedziałek o 21:36 Opublikowano poniedziałek o 21:36 (edytowane) Prawda, ale ja teraz już nawet nie mówię czy to dobrze czy źle. Po prostu przestańmy udawać i robić wielkie oczy, słysząc że te wszystkie zebrane do kupy wątki w TLoU2 to dzieło przypadku albo genialny wynik jakichś zawirowań podczas pisania scenariusza. Spece z ND jeszcze zanim się zabrali do pisania dobrze wiedzieli jakie wątki chcą upchnąć w tej grze i w jakim celu. Czy wyszło im to finalnie lepiej niż Bioware przy okazji Veilguard? Pewnie, przynajmniej nie wygląda to jak cyrk na kółkach z bandą pajaców w głównych rolach. Czy jest to związane z ich polityką i ma na celu promowanie pewnej ideologii? No kurva jasne że tak, jak można tego nie widzieć. I stąd wynika męski wygląd Abby, a nie dlatego, że zażerała się burrito ze sterydami zamiast kukurydzy i popijała wysokobiałkowego shake'a w przerwach między ruchaniem Owena, a polowaniem na Joela. Edytowane poniedziałek o 21:40 przez Josh Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano poniedziałek o 21:42 Opublikowano poniedziałek o 21:42 Godzinę temu, Homelander napisał(a): Ty grałeś w TLoU2? Albo zrozumiałeś cokolwiek z tej gry? Sylwetka Abby nie wyjaśniona fabularnie? A co do łysych bohaterek. Wiem, że w przypadku Ripley to nie był wybór, bo pasożyt. W przypadku Jordan z Intergalactic skąd wiesz, że to wyjaśnione nie będzie? Zwłaszcza, że na fotce z Lalo Salamancą włosy miała. Więc bankowo się do tego odniosą Dawno to oglądałem ale to nie było tak, że w trójce po prostu była w tej kosmicznej kolonii karnej gdzie każdemu golono łeb bo jakieś wszy czy tam po prostu musiało tak być? Nie żeby to miało znaczenie w waszej małej wojence na to kto lepiej rozumie woke, ale jakoś tak mocno inaczej zapamiętałem ten motyw. BTW ciekawe ile osób miałoby ból dupy o Elen jak by dziś była premiera Obcego 2 Decydujące starcie, gdzie oddział jebanych space marines zostaje zaorany a dzielna Pani Ripley nie tyle wychodzi cało, co na dodatek wpada do pomieszczenia z królowa obcych, z dzieckiem na rękach i rozstawia nerkomorfy po kątach jak małe pizdeczki. No nie wierze, że przeszłoby to bez oskarżeń o potężną agende organizacji DEI xDD Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano poniedziałek o 21:46 Opublikowano poniedziałek o 21:46 Just now, pawelgr5 said: Dawno to oglądałem ale to nie było tak, że w trójce po prostu była w tej kosmicznej kolonii karnej gdzie każdemu golono łeb bo jakieś wszy czy tam po prostu musiało tak być? Nie żeby to miało znaczenie w waszej małej wojence na to kto lepiej rozumie woke, ale jakoś tak mocno inaczej zapamiętałem ten motyw. BTW ciekawe ile osób miałoby ból dupy o Elen jak by dziś była premiera Obcego 2 Decydujące starcie, gdzie oddział jebanych space marines zostaje zaorany a dzielna Pani Ripley nie tyle wychodzi cało, co na dodatek wpada do pomieszczenia z królowa obcych, z dzieckiem na rękach i rozstawia nerkomorfy po kątach jak małe pizdeczki. No nie wierze, że przeszłoby to bez oskarżeń o potężną agende organizacji DEI xDD Dlatego napisałem, że pasożyt. Dobrze pamiętasz. A jakby Kazuo się pruł o Residenta jedynkę? Jill i Chris. Chris nie potrafi grać na pianinie. Jill gra Sonatę Księżycową. Chris nie potrafi przelać płynu z próbówki do słoika. Jill potrafi. Jill to "master of unlocking". A Chris to pizda z zapalniczką. No woke w chuj, laska lepsza pod każdym względem od białego samca beta Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano poniedziałek o 21:47 Opublikowano poniedziałek o 21:47 Eh jeszcze Jill ma mięsnie dlatego ma 8 miejsc w ekwipunku a Chris dopiero w afryce nabrał krzepy E: jak już kiedyś zrobią kolejny remake jedynki to muszą coś zrobić z zachowanie Rebecci. Fakt, że jeden raz ratuje Chrisa, ale tak to zachowuje się zbyt pizdowato jak na kogoś kto max 24 wczeniej robił to co ona w RE0. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano poniedziałek o 21:50 Opublikowano poniedziałek o 21:50 Ripley nie byla zolnierzem, nie byla mary sue, nie byla strong female protagonist. Umiala strzelac tylko dlatego ze ja jeden z marines nauczyl a to ze polazla po nut wynikalo z matczynego instynkutu a nie ze trzeba bylo chlopow wyreczyc. A, i nie wiedzielismy z kim lubi sie ruchac. 1 1 Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano poniedziałek o 21:57 Opublikowano poniedziałek o 21:57 Wciskanie na siłę LGBT to rak współczesnego gamingu, ale większym rakiem jest liczenie przez GEJmerów klatek w grach i niekończące się dyskusje o płynności, klatkach, ray tracingu i innych tego typu g.ównach. Nie ma cieszenia się grą samą w sobie tylko pier.dolenie i tego typu rzeczach. Najgorsze jest to, że weterani dali się w to wciągnąć. Kupowanie kawałka plastiku pro, sro, deluxe i tym samym dawanie powodów by producenci dymali wszystkich dookoła też jest dobra praktyką Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano poniedziałek o 21:57 Opublikowano poniedziałek o 21:57 Nie wiedzieć z kim lubi się ruchać bohater/bohaterka w filmie o walce z zabójczym kosmitą?! Chore czasy to były, postacie bez charakteru ale I N C E L E pewnie były wniebowzięte Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi