Mejm 15 361 Opublikowano poniedziałek o 21:59 Opublikowano poniedziałek o 21:59 Gatunki i mechaniki kurcza sie i stoja w miejscu wiec trzeba reklamowac sie graficzka i klatkarzem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano poniedziałek o 22:00 Opublikowano poniedziałek o 22:00 Lepsze jest wrogiem dobrego - niestety, od czasu pojawienia się PS4PRO (wielkie dzięki PlayStationa!) ludzi zawsze będzie ciągnęło do najlepszych wersji dostępnych gier. A można było iść drogą Nintendo, gdzie może i gry często działają jak gówno, ale przynajmniej nie ma alternatyw. Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano poniedziałek o 22:05 Opublikowano poniedziałek o 22:05 Znaj proprcjum mocium Panie. Typy zamiast delektować się grą pier.dolą ciągłe smuty, że im się coś rozmazuje, klatkuje i zacina. Bidulki. Przeorałem FF Rebirth i gra jest (i była) świetna, a oni tam rozprawiają na dziesięciu stronach o klatkowaniu i rozmazaniu. Komentarze pod newsami o grach, czy gdzie indziej podobne. Rak pecetowy dotarł wszędzie i zatruł mózgi. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano poniedziałek o 22:09 Opublikowano poniedziałek o 22:09 Najchujowsze w tym wszystkim jest to, że do tych porównań dochodzi na poziomie PCMR gdzie o nie jesteś biedakiem z kartą AMD za 4.5 tysiąca złotych to 4K/60 to już za mało i minimum zaliczyć trzeba 80-120 klatek. Path Tracing i Global Illumination też muszą być na maksa, bo bez tego nie masz szans na dobre oświetlenie i tak w sumie to dobrze byłoby mieć monitor przynajmniej ultrapanoramiczny. no i tak to się żyje w tym giereczkowie 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano poniedziałek o 22:15 Opublikowano poniedziałek o 22:15 Godzinę temu, Pupcio napisał(a): ałe lore bycia koksem jest zawarte w tej wybitnej produkcji! Z tego, co kojarzę ze znalezionych notatek, to codziennie robiła 100 pompek, brzuszków, przysiadów i 10 km biegania. Sam robię podobnie, więc jest to możliwe. Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano poniedziałek o 22:17 Opublikowano poniedziałek o 22:17 To by bardziej pasowało do Jordan Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano poniedziałek o 22:20 Opublikowano poniedziałek o 22:20 4 minuty temu, SlimShady napisał(a): Z tego, co kojarzę ze znalezionych notatek, to codziennie robiła 100 pompek, brzuszków, przysiadów i 10 km biegania. Sam robię podobnie, więc jest to możliwe. Już nawet nie wiem czy mnie bierzesz pod skórkę czy serio tak było bo to brzmi jak trening jakiegoś chłopa z anime xD Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano poniedziałek o 23:11 Opublikowano poniedziałek o 23:11 Proszę bardzo, jej grafik. Babka napierdala dzień w dzień, 7 dni w tygodniu. Może gdyby zamiast giereczek wybrać siłownię to nie byłoby zdziwienia Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano poniedziałek o 23:21 Opublikowano poniedziałek o 23:21 Ja tam widzę napisane "rest" wiec te 7 dni troche naciągane Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano wczoraj o 00:13 Opublikowano wczoraj o 00:13 51 minutes ago, wojtas011 said: Ja tam widzę napisane "rest" wiec te 7 dni troche naciągane Bo chodzi o to, że w niedzielę nawala resztę czego nie zrobiła w tygodniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi