Homelander 2 256 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 12 minutes ago, Bzduras said: Kontrowersyjna opinia: no i chuj, niech se ma coś z deklem w realu. Jak zagra fajną rolę w grze to co mnie to obchodzi, będę grał w grę a nie w prywatne opinie aktorki. Dokładnie o to chodzi. Dlatego póki nie bawi się w Rachel Zegler to mam w dupie co tam się jej dzieje. Póki sobie to trzyma prywatnie to jest to całkowicie jej sprawa. Wizualnie do gry pasuje zajebiście 1 Cytuj
suteq 221 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Kontrowersyjna opinia: no i chuj, niech se ma coś z deklem w realu. Jak zagra fajną rolę w grze to co mnie to obchodzi, będę grał w grę a nie w prywatne opinie aktorki. Ty no nie wiem, nie chciałbym grać w grę w której podkłada głos jakiś Trynkiewicz czy inny odpad co mają coś z deklem w realu. Są tam jednak jakieś granice ale wiadomo o co cho. 1 Cytuj
Homelander 2 256 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 12 minutes ago, suteq said: Ty no nie wiem, nie chciałbym grać w grę w której podkłada głos jakiś Trynkiewicz czy inny odpad co mają coś z deklem w realu. Są tam jednak jakieś granice ale wiadomo o co cho. Wow. Znasz biografie wszystkich aktorów głosowych swoich ulubionych gier? Nieźle!! No ja aż tak zaangażowany nie jestem. Cytuj
messer88 6 597 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): A to nie była drama o jej głupote i wygłaszanie durnot typu potrzeba delegalizacji policji? xD twarda chińska baba jebiąca policję na 100% pasuje na samurajke Cytuj
Josh 4 842 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Szkoda że tę pracę mógł dostać ktoś kto nie ma nasrane pod deklem, ale teraz im bardziej jesteś spierdolony, tym większa szansa że taki Cuckman czy inny trans reżyser Dragon Age'u cię zatrudni do głównej roli. Doceniam umiejętność niektórych zaimkowców do zamykania ryja i nie atakowania graczy, ale wolałbym jednak żeby sprzątali kible w Maku, a nie zarabiali grube pieniądze i zyskiwali sławę uczestnicząc w produkcji giereczek. 1 Cytuj
Bzduras 12 775 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 57 minut temu, suteq napisał(a): Ty no nie wiem, nie chciałbym grać w grę w której podkłada głos jakiś Trynkiewicz czy inny odpad co mają coś z deklem w realu. Są tam jednak jakieś granice ale wiadomo o co cho. No to nie graj, ez, nikt nie broni, nikt nie zmusza. Głosuj portfelem czy coś Cytuj
messer88 6 597 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Z chińską babą z GoY to jeszcze nie wiadomo co będzie, sam fakt że gramy babą jeszcze nie przesądza o niczym jak dla mnie. Chyba że wpierdolą zaimkowców w XVII wiecznych chinach czy co tam będzie. Łysa baba od KUKMANA gdzie wiemy do czego go ciągnie to uzasadnione obawy czym zasrana będzie ta nowa gra ND. Cytuj
Homelander 2 256 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 26 minutes ago, Josh said: Szkoda że tę pracę mógł dostać ktoś kto nie ma nasrane pod deklem, ale teraz im bardziej jesteś spierdolony, tym większa szansa że taki Cuckman czy inny trans reżyser Dragon Age'u cię zatrudni do głównej roli. Doceniam umiejętność niektórych zaimkowców do zamykania ryja i nie atakowania graczy, ale wolałbym jednak żeby sprzątali kible w Maku, a nie zarabiali grube pieniądze i zyskiwali sławę uczestnicząc w produkcji giereczek. Póki se swoje zaimki czy inne mądrości trzymają dla siebie to jest mi obojętne co robią w prywatnym życiu. Wizualnie ta aktorka, co widać w trailerze, mega mi pasuje do roli. To na być twarda baba z mieczem, samurajka, a nie modelka Victoria's Secret. Aktorka z Intergalactic jest dobra, potrafi grać. Czy mi się podoba jako kobieta? No absolutnie nie. No i co z tego? To też ma być jakaś łowczyni nagród, twarda baba sama w kosmosie. Czy wolałbym jakąś klasyczną piękność w to miejsce? Jest mi to obojętne, ale biorąc pod uwagę setting no babeczka ze Stelar Blade to raczej tam nie pasuje. A czy inną aktorkę bym wolał? Nie mam pojęcia, dopiero kilka sekund było pokazane. Póki co cierpliwie czekam na kolejne materiały i tyle. Hasło, że jakaś osoba trans ma sprzątać kible w Macu, a nie być aktorem jest dokładnie tym samym co zatrudnianie jako aktora, bo jest osobą trans. Tylko przeciwnie. To są ekstrema. A mnie ekstrema brzydzą, niezależnie od strony Cytuj
tjery 1 273 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Najlepsze jest to, że tu wcale nie chodzi o wygląd głównej bohaterki, tylko o to co za nim stoi. Napiętrzenie takich akcji w ostatnich grach powoduje mimowolnie negatywne odczucia. Jak ktoś się skupia na tym kim jest w prawdziwym życiu, a nie na postaci, którą ma zagrać, to sukcesu nie wróżę. Dobry aktor gra, a nie odwzorowuje swoje żale do społeczeństwa, bardziej lub mniej uzasadnione. I niby to tylko postać z gry, a nie aktorka w tym wypadku, ale wiadomo jak jest. Edytowane 19 godzin temu przez tjery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi