Homelander 2 555 Opublikowano poniedziałek o 13:00 Opublikowano poniedziałek o 13:00 Błagam, obejrzycie to Growe szambo w pigule. Płakałem ze śmiechu Cytuj
oFi 2 570 Opublikowano poniedziałek o 13:44 Opublikowano poniedziałek o 13:44 43 minuty temu, Homelander napisał(a): Błagam, obejrzycie to Growe szambo w pigule. Płakałem ze śmiechu Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie. 1 Cytuj
Homelander 2 555 Opublikowano poniedziałek o 13:51 Opublikowano poniedziałek o 13:51 5 minutes ago, oFi said: Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie. Może. Z tym, że goście są z Nowej Zelandii. Sądzę, że rozpoznałbyś po akcencie gdybyś obejrzał chociaż minutę Cytuj
Mejm 15 546 Opublikowano poniedziałek o 13:58 Opublikowano poniedziałek o 13:58 Obejrzalem fragment z money i wielorybem i poprosze refund. Cytuj
Homelander 2 555 Opublikowano poniedziałek o 14:05 Opublikowano poniedziałek o 14:05 6 minutes ago, Mejm said: Obejrzalem fragment z money i wielorybem i poprosze refund. To akurat najsłabszy skecz. Ale reszta jest mega Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi