Homelander 2 557 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Błagam, obejrzycie to Growe szambo w pigule. Płakałem ze śmiechu Cytuj
oFi 2 586 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 43 minuty temu, Homelander napisał(a): Błagam, obejrzycie to Growe szambo w pigule. Płakałem ze śmiechu Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie. 1 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 5 minutes ago, oFi said: Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie. Może. Z tym, że goście są z Nowej Zelandii. Sądzę, że rozpoznałbyś po akcencie gdybyś obejrzał chociaż minutę Cytuj
Mejm 15 553 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Obejrzalem fragment z money i wielorybem i poprosze refund. Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 6 minutes ago, Mejm said: Obejrzalem fragment z money i wielorybem i poprosze refund. To akurat najsłabszy skecz. Ale reszta jest mega Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Don't Nod coś kiepsko ostatnio idzie Gdzie jest modern audience kiedy jest potrzebne? Ano tak, nie istnieje Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ty, ale to co robisz jest nie fair. Weź inną grę dla modern audience, a nie tylko taką, która jest porażką. Na przykład Dragon Age Ok, może to nie najlepszy przykład. No to Avowed Kurde. Ok, teraz już udowodnię, że nie masz racji Fuck. Ok, @Figaro weź jakoś pomóż 1 Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Figaro robi co może i wspiera z całych sił tych wszystkich tęczowych deweloperów. W sensie nie, że kupuje ich gry czy coś, po prostu rozdaje dużo klaunów i minusów na forum PE. Cytuj
Figaro 8 426 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Czemu mam wspierać gry, które nie interesują mnie jako gracza? lol Cytuj
suteq 312 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tygodnie mijają a ci dalej walczą z chochołami stworzonymi przez nich samych xd Jeszcze przywoływanie gier DontNod których walking simy są takie same od 10 lat. Cytuj
Figaro 8 426 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W ogóle to zabawne jak Josh czepia mi się gdy daje klauna na jego transofobiczne komentarze dotyczące gier, w które nie gram, a nie widzi ironii w ilości postów, które smaży na temat gier, które nawet nie miał zamiaru dotknąć. Na tyle, że potrafi być top posterem w temacie. To jest dopiero przykre. Nawet nie chcę wgłębiać się, czemu te pomyleńcy uważają Awoved za woke bo to musi być poważny brain rot xd Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 3 minuty temu, Figaro napisał(a): Nawet nie chcę wgłębiać się, czemu te pomyleńcy uważają Awoved za woke bo to musi być poważny brain rot xd Ja też nie wiem Cytuj
suteq 312 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Monster Hunter Wilds jest bardziej woke niż Avowed ale no ta gra to przeogromny sukces więc nie pasuje do narracji Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu no Krasnolud w todze 1 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 34 minutes ago, Figaro said: Czemu mam wspierać gry, które nie interesują mnie jako gracza? lol Powinny jako tęczowego aktywistę, osobiszcze lewicowe i zwolennika DEI wszelakiego. Po prostu wiarygodne osoby powinny, jak to mówią: put your money where your mouth is 24 minutes ago, suteq said: Tygodnie mijają a ci dalej walczą z chochołami stworzonymi przez nich samych xd Jeszcze przywoływanie gier DontNod których walking simy są takie same od 10 lat. Nigdy nie przestaje bawić Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Najzabawniejsze jest to, że gdyby takie Figarszcze z podobnym zapałem jak w internecie wspierały również woke-szmiry w realu (kupując gry Bioware, Don't Nod albo cokolwiek od Sweet Baby), oglądały na Netflixie i Disneju DEI-crapy albo kupowały komiksy z przecwelonymi superbohaterami, to by teraz ta dziwna moda nie musiała się zwijać. Niestety, jak się kończy na kibicowaniu, ale nic więcej za tym nie idzie, to później jest jak jest i znowu będzie trzeba grać w te okropne gry z atrakcyjnymi protagonistkami (bez siurów między nogami) i zacznie brakować zaimków do wyboru w erpegach. Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Od rana do nocy ciągle o tym samym. Powinieneś iść do psychiatry. W tych czasach to nie jest wstyd. Cytuj
Figaro 8 426 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu o nie, t-t-tylko nie ten wybór zaimków w grach role play!!11 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 6 minutes ago, Josh said: Najzabawniejsze jest to, że gdyby takie Figarszcze z podobnym zapałem jak w internecie wspierały również woke-szmiry w realu (kupując gry Bioware, Don't Nod albo cokolwiek od Sweet Baby), oglądały na Netflixie i Disneju DEI-crapy albo kupowały komiksy z przecwelonymi superbohaterami, to by teraz ta dziwna moda nie musiała się zwijać. Niestety, jak się kończy na kibicowaniu, ale nic więcej za tym nie idzie, to później jest jak jest i znowu będzie trzeba grać w te okropne gry z atrakcyjnymi protagonistkami (bez siurów między nogami) i zacznie brakować zaimków do wyboru w erpegach. No growo za dużo nie zepsuli, za to prawie posłali do piachu Gwiezdne Wojny i MCU Cytuj
pawelgr5 1 613 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu MCU to akurat i bez DEI idzie w chujowa strone. Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Just now, pawelgr5 said: MCU to akurat i bez DEI idzie w chujowa strone. Prawda. Ale DEI nie pomaga Cytuj
Pupcio 19 200 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Figaro napisał(a): o nie, t-t-tylko nie ten wybór zaimków w grach role play!!11 Ja za każdym razem gdy ktoś przerywa dla mojego eziomala Damianapsxa 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi