Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Homelander napisał(a):

Błagam, obejrzycie to :) Growe szambo w pigule. Płakałem ze śmiechu

Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie.

• WTF 1
Opublikowano
5 minutes ago, oFi said:

Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie.

Może. Z tym, że goście są z Nowej Zelandii. Sądzę, że rozpoznałbyś po akcencie gdybyś obejrzał chociaż minutę :)

Opublikowano

Ty, ale to co robisz jest nie fair. Weź inną grę dla modern audience, a nie tylko taką, która jest porażką. Na przykład Dragon Age

IMG_4440.thumb.png.110f6f01cae75609b9253387fefcb4dc.png

Ok, może to nie najlepszy przykład. No to Avowed

IMG_4441.thumb.png.dbf16f9499054fca798bee8589c5282f.png

Kurde. Ok, teraz już udowodnię, że nie masz racji
IMG_4442.thumb.png.0944b4c1fd79b2af52ff01d0b1f42261.png

Fuck. Ok, @Figaro weź jakoś pomóż

• Minusik 1
Opublikowano

Figaro robi co może i wspiera z całych sił tych wszystkich tęczowych deweloperów. W sensie nie, że kupuje ich gry czy coś, po prostu rozdaje dużo klaunów i minusów na forum PE. 

Opublikowano

Tygodnie mijają a ci dalej walczą z chochołami stworzonymi przez nich samych xd

Jeszcze przywoływanie gier DontNod których walking simy są takie same od 10 lat. 

Opublikowano

W ogóle to zabawne jak Josh czepia mi się gdy daje klauna na jego transofobiczne komentarze dotyczące gier, w które nie gram, a nie widzi ironii w ilości postów, które smaży na temat gier, które nawet nie miał zamiaru dotknąć. Na tyle, że potrafi być top posterem w temacie. To jest dopiero przykre.

Nawet nie chcę wgłębiać się, czemu te pomyleńcy uważają Awoved za woke bo to musi być poważny brain rot xd

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał(a):

Nawet nie chcę wgłębiać się, czemu te pomyleńcy uważają Awoved za woke bo to musi być poważny brain rot xd

spacer.png

Ja też nie wiem

Opublikowano
34 minutes ago, Figaro said:

Czemu mam wspierać gry, które nie interesują mnie jako gracza? lol 

Powinny jako tęczowego aktywistę, osobiszcze lewicowe i zwolennika DEI wszelakiego. Po prostu wiarygodne osoby powinny, jak to mówią: put your money where your mouth is

24 minutes ago, suteq said:

Tygodnie mijają a ci dalej walczą z chochołami stworzonymi przez nich samych xd

Jeszcze przywoływanie gier DontNod których walking simy są takie same od 10 lat. 

Nigdy nie przestaje bawić :D

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, że gdyby takie Figarszcze z podobnym zapałem jak w internecie wspierały również woke-szmiry w realu (kupując gry Bioware, Don't Nod albo cokolwiek od Sweet Baby), oglądały na Netflixie i Disneju DEI-crapy albo kupowały komiksy z przecwelonymi superbohaterami, to by teraz ta dziwna moda nie musiała się zwijać. Niestety, jak się kończy na kibicowaniu, ale nic więcej za tym nie idzie, to później jest jak jest i znowu będzie trzeba grać w te okropne gry z atrakcyjnymi protagonistkami (bez siurów między nogami) i zacznie brakować zaimków do wyboru w erpegach. 

Opublikowano
6 minutes ago, Josh said:

Najzabawniejsze jest to, że gdyby takie Figarszcze z podobnym zapałem jak w internecie wspierały również woke-szmiry w realu (kupując gry Bioware, Don't Nod albo cokolwiek od Sweet Baby), oglądały na Netflixie i Disneju DEI-crapy albo kupowały komiksy z przecwelonymi superbohaterami, to by teraz ta dziwna moda nie musiała się zwijać. Niestety, jak się kończy na kibicowaniu, ale nic więcej za tym nie idzie, to później jest jak jest i znowu będzie trzeba grać w te okropne gry z atrakcyjnymi protagonistkami (bez siurów między nogami) i zacznie brakować zaimków do wyboru w erpegach. 

No growo za dużo nie zepsuli, za to prawie posłali do piachu Gwiezdne Wojny i MCU :(

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał(a):

o nie, t-t-tylko nie ten wybór zaimków w grach role play!!11

Ja za każdym razem gdy ktoś przerywa dla mojego eziomala Damianapsxa

• Lubię! 2