Homelander 2 557 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Błagam, obejrzycie to Growe szambo w pigule. Płakałem ze śmiechu Cytuj
oFi 2 586 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 43 minuty temu, Homelander napisał(a): Błagam, obejrzycie to Growe szambo w pigule. Płakałem ze śmiechu Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie. 1 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 5 minutes ago, oFi said: Amerykański humor z nadmierną ekspresja ciała i twarzy wywołuje u mnie obrzydzenie. Może. Z tym, że goście są z Nowej Zelandii. Sądzę, że rozpoznałbyś po akcencie gdybyś obejrzał chociaż minutę Cytuj
Mejm 15 553 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Obejrzalem fragment z money i wielorybem i poprosze refund. Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 6 minutes ago, Mejm said: Obejrzalem fragment z money i wielorybem i poprosze refund. To akurat najsłabszy skecz. Ale reszta jest mega Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Don't Nod coś kiepsko ostatnio idzie Gdzie jest modern audience kiedy jest potrzebne? Ano tak, nie istnieje Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ty, ale to co robisz jest nie fair. Weź inną grę dla modern audience, a nie tylko taką, która jest porażką. Na przykład Dragon Age Ok, może to nie najlepszy przykład. No to Avowed Kurde. Ok, teraz już udowodnię, że nie masz racji Fuck. Ok, @Figaro weź jakoś pomóż 1 Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Figaro robi co może i wspiera z całych sił tych wszystkich tęczowych deweloperów. W sensie nie, że kupuje ich gry czy coś, po prostu rozdaje dużo klaunów i minusów na forum PE. Cytuj
Figaro 8 426 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Czemu mam wspierać gry, które nie interesują mnie jako gracza? lol Cytuj
suteq 312 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tygodnie mijają a ci dalej walczą z chochołami stworzonymi przez nich samych xd Jeszcze przywoływanie gier DontNod których walking simy są takie same od 10 lat. Cytuj
Figaro 8 426 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W ogóle to zabawne jak Josh czepia mi się gdy daje klauna na jego transofobiczne komentarze dotyczące gier, w które nie gram, a nie widzi ironii w ilości postów, które smaży na temat gier, które nawet nie miał zamiaru dotknąć. Na tyle, że potrafi być top posterem w temacie. To jest dopiero przykre. Nawet nie chcę wgłębiać się, czemu te pomyleńcy uważają Awoved za woke bo to musi być poważny brain rot xd Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, Figaro napisał(a): Nawet nie chcę wgłębiać się, czemu te pomyleńcy uważają Awoved za woke bo to musi być poważny brain rot xd Ja też nie wiem Cytuj
suteq 312 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Monster Hunter Wilds jest bardziej woke niż Avowed ale no ta gra to przeogromny sukces więc nie pasuje do narracji Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu no Krasnolud w todze 1 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 34 minutes ago, Figaro said: Czemu mam wspierać gry, które nie interesują mnie jako gracza? lol Powinny jako tęczowego aktywistę, osobiszcze lewicowe i zwolennika DEI wszelakiego. Po prostu wiarygodne osoby powinny, jak to mówią: put your money where your mouth is 24 minutes ago, suteq said: Tygodnie mijają a ci dalej walczą z chochołami stworzonymi przez nich samych xd Jeszcze przywoływanie gier DontNod których walking simy są takie same od 10 lat. Nigdy nie przestaje bawić Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Najzabawniejsze jest to, że gdyby takie Figarszcze z podobnym zapałem jak w internecie wspierały również woke-szmiry w realu (kupując gry Bioware, Don't Nod albo cokolwiek od Sweet Baby), oglądały na Netflixie i Disneju DEI-crapy albo kupowały komiksy z przecwelonymi superbohaterami, to by teraz ta dziwna moda nie musiała się zwijać. Niestety, jak się kończy na kibicowaniu, ale nic więcej za tym nie idzie, to później jest jak jest i znowu będzie trzeba grać w te okropne gry z atrakcyjnymi protagonistkami (bez siurów między nogami) i zacznie brakować zaimków do wyboru w erpegach. Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Od rana do nocy ciągle o tym samym. Powinieneś iść do psychiatry. W tych czasach to nie jest wstyd. Cytuj
Figaro 8 426 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu o nie, t-t-tylko nie ten wybór zaimków w grach role play!!11 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 6 minutes ago, Josh said: Najzabawniejsze jest to, że gdyby takie Figarszcze z podobnym zapałem jak w internecie wspierały również woke-szmiry w realu (kupując gry Bioware, Don't Nod albo cokolwiek od Sweet Baby), oglądały na Netflixie i Disneju DEI-crapy albo kupowały komiksy z przecwelonymi superbohaterami, to by teraz ta dziwna moda nie musiała się zwijać. Niestety, jak się kończy na kibicowaniu, ale nic więcej za tym nie idzie, to później jest jak jest i znowu będzie trzeba grać w te okropne gry z atrakcyjnymi protagonistkami (bez siurów między nogami) i zacznie brakować zaimków do wyboru w erpegach. No growo za dużo nie zepsuli, za to prawie posłali do piachu Gwiezdne Wojny i MCU Cytuj
pawelgr5 1 613 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu MCU to akurat i bez DEI idzie w chujowa strone. Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Just now, pawelgr5 said: MCU to akurat i bez DEI idzie w chujowa strone. Prawda. Ale DEI nie pomaga Cytuj
Pupcio 19 200 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, Figaro napisał(a): o nie, t-t-tylko nie ten wybór zaimków w grach role play!!11 Ja za każdym razem gdy ktoś przerywa dla mojego eziomala Damianapsxa 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi