Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czy zmienia to cokolwiek, że to błazny? :)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 178,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

Już opublikowali sprostowanie, że to wynik błędu. Niby cenzura miała zostać zastosowana tylko na rynku japońskim ale komuś się coś źle kliknęło. NIBY.

Opublikowano

xd

Opublikowano

Gamestop jeszcze nie zdechło?

Opublikowano

Widzę że jawnie oświeceni znaleźli sobie kolejny łatwy cel xd Jeszcze jakby ta gra była promowana i zapowiadała się na jakiegoś hita to rozumiem ale to gra od Compulsion Games. Studia od totalnych średniaków które w większości nikogo.

Opublikowano

Ja bym tego nie kupił chociażby ze względu na dziwaczny styl animacji, oczy by mi krwawiły po 5 minutach grania. No, ale znaczek jakości SBI też stanowi jakiejś wielkiej zachęty. Zresztą już się nie czarujmy, że ludzie nie są świadomi syfu jaki ciągnie się za grami z ich udziałem, skoro nawet duże korpo starają się trzymać od nich z daleka.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Ty byś nie kupił przede wszystkim dlatego że gra wyszła na Xboxa i PC. Kto wie może jak w przypadku Avowed bylbyś zainteresowany dopiero jakby wyszło na PS5.

A ten poklatkowy styl animacji można wylaczyc

Opublikowano

Ej, nie mam nic przeciwko że robicie ze mnie homofoba i rasistę, ale proszę mi nie sugerować, że jestem Klapkiem i że gardzę gierkami tylko dlatego, że wychodzą na inne platformy niż PlayStation. Jakby mój laptop pociągnął Stalkera 2, to bym grał day 1 :(

Opublikowano

Ja tylko przypomniałem Twój komentarz napisany na PPE o tym że zagralbys w Avowed jakby wyszło na PS5 który przytoczył Wezyr niedawno. Wybacz jeśli cię z kimś pomyliłem

Opublikowano

Chodzi Ci o tekst "niech betatesterzy którzy kupili na premierę elegancko wyłapują błędy, Obsidian niech je łata i tak za pół roku będzie można kupić gierkę"?. Faktycznie, ktoś tak napisał. Niemniej widzę, że czytanie ze zrozumieniem kuleje mocno, bo gość nie napisał że ON ma zamiar kupić Avowed po naprawieniu, raczej pisał w imieniu nieco bardziej myślących i szanujących się graczy, którzy nie kupują zbugowanych bubli na premierę. Osobiście bym za to gówno nie zapłacił nawet złotówki gdyby wyszło w dobrym stanie na PS5 day 1, tak samo jak nie kupiłem Dragon Age i nowego Asasyna, bo problemy z Avowed wykraczają według mnie daleko poza same bugi boomer Jeżeli naprawdę jestem Klapem to chyba kiepskim, bo na ten moment gardzę każdą z konsol dziewiątej generacji, uważając PS5 to tak samo gówno obesrane jak ostatniego Xboxa.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Oczywiście, ta wciąż niezidentyfikowana osoba komentująca na PPE, pisząc "za pół roku będzie można kupić gierkę" miał na myśli nie siebie, tylko jakąś inną grupę graczy.

Szkoda tylko że nie napisał "bedą oni mogli kupić gierkę". Wtedy ta teoria że nie pisał o sobie o wiele bardziej trzymałaby się kupy.

Opublikowano

Meh, ubzduraliście coś sobie, a prawda jest taka, że każda okazja żeby dowalić Avowed jest dobra i nie można jej przegapić. Dajcie mi znać jak w Console Wars (albo w jakimkolwiek innym temacie) znajdziecie jakieś moje posty, w których faktycznie jadę po Xboxie jednocześnie chwaląc PlayStation, to może wtedy teoria o moim rzekomym klaperstwie zacznie się trzymać kupy.

Edytowane przez Josh

Opublikowano
Teraz, Josh napisał(a):

Meh, ubzduraliście coś sobie, a prawda jest taka, że każda okazja żeby dowalić Avowed jest dobra i nie można jej przegapić. Dajcie mi znać jak w Console Wars (albo w jakimkolwiek innym temacie) znajdziecie jakieś moje posty, w których faktycznie jadę po Xboxie i chwalę PlayStation, to może wtedy Twoja teoria o moim klaperstwie zacznie się trzymać kupy.

Mam cię na oku byczQ.

image.png

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

Oczywiście, ta wciąż niezidentyfikowana osoba komentująca na PPE, pisząc "za pół roku będzie można kupić gierkę" miał na myśli nie siebie, tylko jakąś inną grupę graczy.

Szkoda tylko że nie napisał "bedą oni mogli kupić gierkę". Wtedy ta teoria że nie pisał o sobie o wiele bardziej trzymałaby się kupy.

Czy to potwierdzine info że Josh to osoba niebinarna? niki

Opublikowano

Nie chciałem go zmisgenderowac, w końcu nie wiadomo jakie zaimki i jakie poglądy ma alter ego Josha piszące na PPE.

Opublikowano

Jeszcze tak tylko kończąc przypomnę, że nie ma na tym forum osoby, która bardziej jebałaby Intergalactic i The Last of Us 2. Tak, te takie mało znane konsolowe exy na konsole SONY . Ale to Wam pewnie nie będzie się spinać z narracją o moim zaślepieniu japońską korporacją, więc możemy udawać, że tego nie było i jadę tylko po ekskluziwach na Xboxa :)