Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak można grać w gry x lat i lubić graczy xD Chociaż i tak uważam że najgorsi są komiksiarze marvelowce zayebane cool

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 181,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano
5 minutes ago, Pupcio said:

Nie wiem jak można grać w gry x lat i lubić graczy xD Chociaż i tak uważam że najgorsi są komiksiarze marvelowce zayebane cool

Jako gracz masz pełne prawo to mówić. No ale jako pracownik firmy produkującej i sprzedającej gry mówienie oficjalne i na twitterze, że nienawidzisz swoich klientów i obrażanie ich nawet strzałem w kolano nie jest. Tylko shotgunem prosto między oczy. No ale widać niektórzy lubią jak im się robi kupsko prosto na twarz :)

Opublikowano

No wiadomo że nie jest zbyt mądrą jednostką obrażając swojego klienta no ale oni tak mają w tym środowisku xD

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał(a):

Jako gracz masz pełne prawo to mówić. No ale jako pracownik firmy produkującej i sprzedającej gry mówienie oficjalne i na twitterze, że nienawidzisz swoich klientów i obrażanie ich nawet strzałem w kolano nie jest. Tylko shotgunem prosto między oczy. No ale widać niektórzy lubią jak im się robi kupsko prosto na twarz :)

90% przyszłych posiadaczy Nintendo i ich gier nie śledzi social mediów i innych odklejusow. Może warto ich poinformować.

Opublikowano
5 godzin temu, Homelander napisał(a):

Kilka twittów od community manager z Compulsive Games, twórcy South of Midnight. @Josh jakieś przemyślenia?

IMG_4611.jpeg

IMG_4612.jpeg

IMG_4613.jpeg

Brzmi jak bardzo sympatyczna osoba, która zna się na swojej robocie i wie jak zachęcić ludzi do kupowania jej produktów. Z pewnością nie będzie miała problemu, żeby znaleźć pracę po tym jak już Microsoft zamknie Compulsion Games CoolStoryBro

Opublikowano

Lepiej żeby pisali głupoty na Twitterze niż wjebali do gry babochlopa, lezbe i transa. Czy nie Gregu?

Opublikowano
1 hour ago, drozdu7 said:

Lepiej żeby pisali głupoty na Twitterze niż wjebali do gry babochlopa, lezbe i transa. Czy nie Gregu?

Nie wiem. Nie mam nic do lezb, babochłopów ani transów. Ty masz? Mam za to duże coś do wyzwisk, rasizmu i siania nienawiści

Opublikowano

Oszczędzaj siły na obrone WOKE w drugim sezonie tlou :)

Opublikowano
17 godzin temu, Homelander napisał(a):

Nie wiem. Nie mam nic do lezb, babochłopów ani transów. Ty masz? Mam za to duże coś do wyzwisk, rasizmu i siania nienawiśc

Nie wiem. Nie mam nic do wyzwisk, rasizmu i siania nienawiści. Ty masz? Mam za to duże coś do lezb, babochłopów i transów

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Greg widzący woke w grach i filmach

2Jb76jh.jpeg

Greg podczas grania/oglądania czegokolwiek od Naughty Dog

9ixJe4P.png

Opublikowano
W dniu 12.04.2025 o 12:36, suteq napisał(a):

Arkadikuss to Republika TV polskiego gierkowego YT.

Typ ma już z góry postawioną tezę od dawna do której wrzuca sobie pasujące mu argumenty mimo że często nie ma żadnego potwierdzenia na to co mówi (brakuje potwierdzenia na cykl przyczynowo-skutkowy).

Masz jakiś konkretny przykład z filmu jaki komentujesz, czy tak tylko pierdolisz?

Opublikowano

Dosłownie to co zostało wrzucone przez Homelandera. Typ stawia tezę w tytule oraz na końcu że to przez wpisy Community Managerki i współpracę z SBI gra jest wtopą ale nie ma na to ŻADNYCH dowodów bo NIC nie zostało potwierdzone że ta wtopa to wina tego czy tamtego. A stwierdza to jako prawdę objawioną chociaż to tylko jego urojone przypuszczenia. No i jak zwykle bierze pod uwagę dane tylko ze Steama (bo pasują pod narrację) nie wspominając całkowicie że w grę może grać więcej osób bo jest w GamePassie na PC czy konsoli jakby wszystko inne się nie liczyło. Jeszcze na początku próbuje mówić że są jakieś tam poszlaki o zmianie koloru skóry bohaterki i są one niepotwierdzone ale potem odpala się na pełnej.

Opublikowano

No w tej kwestii to przesadził, widocznie o tych wpisach content menadżerki mało kto wiedział skoro ktokolwiek w to gra, jakby wiedzieli wszyscy to ta gra by miała zero graczy. No bo grać w South of Midnight będąc białym, wiedząc że jej twórcy nienawidzą ciebie za twój kolor skóry, to trzeba nie mieć godności i elementarnego poczucia własnej wartości. Ale dobrze robi że to nagłaśnia - nie ma miejsca w świecie gier na gry zbudowane na nienawiści do danej rasy jak to south of gówno.

Zrzut ekranu 2025-04-13 153950.png

Tak więc ostatecznie Arkadikuss robi dobrą robotę nagłaśniając zachowania takich absolutnych śmieci jak ci czarni suprematyści co zrobili tę gównogrę. Oby ta prawda dotarła do jak największej grupy ludzi.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Kurcze, ciekawe co by się stało jakby jakiś biały deweloper stwierdził, że murzyni mają się trzymać z dala od jego gry, a w ogóle to są pomyłką. Mam dziwne podejrzenie, że mogłoby się skończyć na kilku pozwach i całkowitym wykluczeniu z branży. Na szczęście temat dotyczy wrogiego nastawienia wobec białasów, a jak wszyscy wiemy rasizm działa tylko w jedną stronę i babeczka nie ma się czym przejmować, może jeszcze dostanie medal za walkę z "białą supremacją". IGN: so brave and stunning, 10/10.

Opublikowano

Film wyjaśniający co się dzieje w tematach o Avowed, AC Shadows i innych South of Midnight

Opublikowano

Piekne. 25 lat forum opisane w 15min. Tylko trzeba wykreslic z tytulu "crapy" a wpisac "gry".