Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Chewie napisał(a):

To już jest cope niesamowity, wiadomo że w game passie pewnie gra więcej osób ale jak gra ma 1,4k w peaku na steamie to jest porażka finansowa bez żadnych wątpliwości. Mam gdzieś jaki jest powód ale liczby mówią same za siebie.

Ale ja nie napisałem nigdzie że ta gra jest sukcesem finansowym albo że nie jest porażką. Ja tylko napisałem że totalnie zignorował wspomnienie że są inne miejsca w których ludzie mogą w grę grać (ale liczby na Steam mogą mocno sugerować że gra nie osiągnęła sukcesu sprzedażowego/finansowego). Tylko tyle.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 182,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

DF to w ogóle dla mnie już się prawie do niczego nie nadaje, ze stronki, gdzie co ciekawsza duża premiera miała robioną ~45 minutową analizę techniczną, która momentami bardziej przypominała recenzję, oprócz tego obowiązkowe porównania wydajności różnych konwersji, a co tydzień wjeżdżał jakiś soczysty odcinek o retro, zrobił się kanał do rozkminiania setnej konfiguracji GPU i wydajności w kółko tych samych gier po kolejnych patchach.

Uprościłem, no ale tak się czuję, jak wchodzę na ich playlistę i widzę znowu Cyberpunka xD