Opublikowano 9 kwietnia 20222 l Godzinę temu, GearsUp napisał: Z ich analizy wynika, że między wyborem w którą wersję grać - PS4, PS5, Docked Switch, Handheld Switch to w tej ostatniej opcji gra uzyskuje najlepszy framerate. Nice Nope, framerate wszędzie jest tak samo skopany, w mniej więcej 26 minucie mówią o tym że na ekranie 720p rozmazane tła tak się nie gryzą z nowymi modelami 3d i to jest jedyna zaleta. Moim zdaniem to co zostało wydane to tylko żerowanie na nostalgii i nie powinno ujrzeć światła dziennego w takiej formie, bo nie dość że nie wszystkie zmiany są korzystne to gra działa gorzej niż w oryginale. Mówimy o grze z PS1, to powinno działać w 1080p/60fps na PS3.
Opublikowano 9 kwietnia 20222 l 6 minut temu, łom napisał: Nope, framerate wszędzie jest tak samo skopany, w mniej więcej 26 minucie mówią o tym że na ekranie 720p rozmazane tła tak się nie gryzą z nowymi modelami 3d i to jest jedyna zaleta. Fakt, wszędzie jest tak samo. Zmyliła mnie ta część z title screenem a przecież on jest ruchomy i framerate tam się zmienia cały czas.
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Growe szambo wybiło. Czy kiedyś stracimy możliwość odpalania legalnie kupionych gier? Czy to ma związek z wprowadzeniem do oferty PS Plus Premium biblioteki staroci? Sprawdziłem wszystkie swoje klasyki na PS3 i u mnie wszystko w porządku- każdy się odpalił. Może to po prostu jakiś regionalny bug albo faktycznie jakieś podwaliny pod nowa usługę. Konsola podpięta do neta, gry kupowane zarówno w PS Store EU jak i PS Store US. Mam nadzieję, że tak pozostanie i kiedyś ogram te wszystkie Suikodeny, Front Missiony. PS. Chrono Cross na szczęście oryginał na płycie więc nie muszę się obawiać niedziałającej cyfrówki, ani skasztaniałego portu.
Opublikowano 31 maja 20222 l https://www.eurogamer.pl/upadek-serii-ni-no-kuni-gracze-krytykuja-nowa-odsone-z-kryptowalutami Oby jak najszybciej i jak najboleśniej wydawcy wywalali się i sobie te głupie ryje na krypto rozwalali. Jak można było tak zarżnąć taką fajną markę
Opublikowano 31 maja 20222 l Na tamtych dwóch osłonach sprzedażowo była cienizna, nawet były jakieś "pogróżki", że jak się nie sprzeda, to koniec imprezy czy tam lokalizacji na zachód, więc teraz sobie odbijają, ale i tak jebać takie rakowisko.
Opublikowano 31 maja 20222 l Level 5 nie robił tej gry, tylko netmarble, ktore jest uwazane za jednego z gorszych producentow gier mobilnych. Wiekszosc ich tytułow to ciezki p2w i sporo ludzi omija ich gry bez sprawdzenia nawet.
Opublikowano 31 maja 20222 l Ja już wyebałem z dysku. Śliczna jest ta "giera" ale kompletnie nic ze sobą nie reprezentuje, nie chcę przykładać ręki do niszczenia tej serii :<
Opublikowano 31 maja 20222 l IP wiadomo do kogo należy, bo jak do nich, to pewnie coś im spływa z tego.
Opublikowano 31 maja 20222 l a pamiętacie jak jeszcze niedawno niektórzy wydawcy zachwycali się perspektywami sprzedaży tokenów NFT w swoich grach, Square Enix ogłosił nawet że sprzedał swoje zachodnie studia by skupić się na NFT xd Mniej więcej w tym samym czasie cały rynek NFT upadł i rozjebał sobie głupi ryj, a cała sprzedaż spadła o 92% co jest piękną informacją https://www.wsj.com/articles/nft-sales-are-flatlining-11651552616
Opublikowano 31 maja 20222 l Niech kończą jak ten ananas, co wydał prawie 3 miliony dolarów na NFT pierwszego tweeta i rok później nie może go sprzedać za więcej niż 32 tysie xd NFT, krypto, niech to powyzdycha, a już w szczególności w gierkach.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Growe szambo to jest ta gówno konsola, którą ktoś nazywa przenośną... Muszę się kitrać po kątach, żeby pograć w miarę komfortowo...
Opublikowano 2 czerwca 20222 l 6 minut temu, WisnieR napisał: Growe szambo to jest ta gówno konsola, którą ktoś nazywa przenośną... Muszę się kitrać po kątach, żeby pograć w miarę komfortowo... Prawdziwych przenosnych konsol juz nie ma, najwyzej pod kołderką w domu mozesz pograc
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 7 minut temu, WisnieR napisał: Growe szambo to jest ta gówno konsola, którą ktoś nazywa przenośną... Muszę się kitrać po kątach, żeby pograć w miarę komfortowo... O boże, o kurwa... Spoiler
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Myślę że zdjęć wisniera z Chorwacji brakuje jeszcze w kąciku smakosza oraz w AGD "Ta przenośna lodówka okazała się idealna na ten upał na plaży nad idealnie czystą wodą" A serio zazdro, może jak dzidzia podrośnie to chociaż nad bautyk dotrzemy autem.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Godzinę temu, WisnieR napisał: Growe szambo to jest ta gówno konsola, którą ktoś nazywa przenośną... Muszę się kitrać po kątach, żeby pograć w miarę komfortowo... A jeszcze bardziej zmniejszyć jasności ekranu się nie dało?
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Oczywiście miejsca w walizce dla Switcha nie mogło zbraknąć. Essential sprzęt na taką wyprawę
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Wiśnier powinien był kupić Switcha OLED na najbardziej słoneczne dni, w podróży mieć dodatkowo Lite'a dla dłuższego czasu działania na baterii i V2 jakby dwa poprzednie się wyczerpały. K O N S O L A K O M P L E T N A
Opublikowano 2 czerwca 20222 l No i komplet gierek w folii na półce, a digitale do faktycznego grania
Opublikowano 2 czerwca 20222 l To jest po(pipi)ane, bo faktycznie myślę nad OLEDem. Z tego co wiem lepiej się sprawuje w słońcu. Przecież na tym się nie da grać poza domem, a wiadomo że nie ma to jak granie na działeczce.(pipi)ane Nintendo.