Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie interesuje mnie nic z oferty Activision ale fajnie, że ograniczonej części graczy na tym forum pękają dupy.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 180,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

Chciałem kupić "Diabolo 4" na PS5 ale teraz nie wiem czy nie kupić na X-pudło? Kolejna część albo "Diablo Immortal" only PC i X-klocek? :) Czekam na reakcję Jima :P Oby tylko M$ umiał sporzytkować ten zakup.

Opublikowano

Chlopaki chyba sobie za dużo wyobrażają. O mnie możecie być spokojni, activision mi duzo nie zmienia. Może nie ma znowu zadnej gry ale jest duża szansa na zamknięcie transakcji. 

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał:

No i wszystko jasne, sędzia była stronnicza. Szkoda, że na świecie za wyjątkiem Wielkiej Brytanii i Pana Kamila nie ma żadnych obiektywnych sędziów i organów kontrolnych. 

Według kolegi Kamila:

Agencje, organy regulacyjne, sądy orzekają przeciwko fuzji - bezstronne, kompetentne, dbające o interes graczy i konkurencję.

Agencje, organy regulacyjne, sądy orzekają za fuzją - stronniczy, krótkowzroczni, skorumpowani, dbają tylko interesy wielkich korporacji.

images?q=tbn:ANd9GcSKF_gv5ONA2pP091ES7Sk

Edytowane przez tedi007

Opublikowano

Gwoli ścisłości, Jimbo nie dlatego mi obrzydza markę, że przegrał batalię (mam Xboxa więc mnie to cieszy) ale dlatego, że jest płaczliwą pizdą z pijacką mordą nieudacznika. Niech wróci japończyk i przywróci japoński charakter marce.

Opublikowano

Pół roku napinki, pisania maili, jazdy niezgodnej z przepisami by wreszcie 

LAL598C.gif

Opublikowano

No jak, przecież kamil mówił, że sędzia nie jest w zielonej strefie komfortu i nie czyta cw na forumku, więc werdykt będzie sprawiedliwy

Opublikowano

Płacz Kamila to zdecydowanie najlepszy ex microsoftu na ten rok :banderas:

Opublikowano

z dedykacją

Opublikowano

Też tak myślałem ale jedna szkoda chłopaka, listy pisał, pillarsy przywrócił na PSN...

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

No jak, przecież kamil mówił, że sędzia nie jest w zielonej strefie komfortu i nie czyta cw na forumku, więc werdykt będzie sprawiedliwy

Jej syn w microsof to zupełnie inna para kaloszy. Kazda matka kocha swoje dziecko więc motywacja jest oczywista. Awans syna juz przyklepany.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kamilek wrócisz teraz do grania wreszcie czy miesiąc stypy?

Opublikowano

Ktoś już rzucił przypuszczalną datę finału tego serialu? To znaczy kiedy gierki Acti trafią do GP? :szekle:

Opublikowano

Ciekawe czy jimbo jak wytrzeźwieje to wysmaży jakiegoś tweeta że gracze przegrali i że nie będzie niczego

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Od samego początku pisałem, że tu grały po prostu za duże hajsy, żeby to miało się nie udać lol. Te wszystkie przydupasy $ony cma, fta i inne chujstwa to miało zero do gadania w tym temacie. A jimbo niech w końcu wypierdala z życia gierkowego, bo ten biały cwel tak mi obrzydził życie do playstation z tym swoim kurwa antykonsumenckim podejściem, że cwelisko to się nadaje do opierdalania digi dongów spencera.