Opublikowano 11 lipca 20231 r Nie interesuje mnie nic z oferty Activision ale fajnie, że ograniczonej części graczy na tym forum pękają dupy.
Opublikowano 11 lipca 20231 r Chciałem kupić "Diabolo 4" na PS5 ale teraz nie wiem czy nie kupić na X-pudło? Kolejna część albo "Diablo Immortal" only PC i X-klocek? Czekam na reakcję Jima Oby tylko M$ umiał sporzytkować ten zakup.
Opublikowano 11 lipca 20231 r Chlopaki chyba sobie za dużo wyobrażają. O mnie możecie być spokojni, activision mi duzo nie zmienia. Może nie ma znowu zadnej gry ale jest duża szansa na zamknięcie transakcji.
Opublikowano 11 lipca 20231 r 19 minut temu, ASX napisał: No i wszystko jasne, sędzia była stronnicza. Szkoda, że na świecie za wyjątkiem Wielkiej Brytanii i Pana Kamila nie ma żadnych obiektywnych sędziów i organów kontrolnych. Według kolegi Kamila: Agencje, organy regulacyjne, sądy orzekają przeciwko fuzji - bezstronne, kompetentne, dbające o interes graczy i konkurencję. Agencje, organy regulacyjne, sądy orzekają za fuzją - stronniczy, krótkowzroczni, skorumpowani, dbają tylko interesy wielkich korporacji. Edytowane 11 lipca 20231 r przez tedi007
Opublikowano 11 lipca 20231 r Gwoli ścisłości, Jimbo nie dlatego mi obrzydza markę, że przegrał batalię (mam Xboxa więc mnie to cieszy) ale dlatego, że jest płaczliwą pizdą z pijacką mordą nieudacznika. Niech wróci japończyk i przywróci japoński charakter marce.
Opublikowano 11 lipca 20231 r Pół roku napinki, pisania maili, jazdy niezgodnej z przepisami by wreszcie
Opublikowano 11 lipca 20231 r No jak, przecież kamil mówił, że sędzia nie jest w zielonej strefie komfortu i nie czyta cw na forumku, więc werdykt będzie sprawiedliwy
Opublikowano 11 lipca 20231 r Jedyny minus tej transakcji jest taki, że Kotick dostanie setki milionów bonusu
Opublikowano 11 lipca 20231 r Też tak myślałem ale jedna szkoda chłopaka, listy pisał, pillarsy przywrócił na PSN...
Opublikowano 11 lipca 20231 r 17 minut temu, Bzduras napisał: No jak, przecież kamil mówił, że sędzia nie jest w zielonej strefie komfortu i nie czyta cw na forumku, więc werdykt będzie sprawiedliwy Jej syn w microsof to zupełnie inna para kaloszy. Kazda matka kocha swoje dziecko więc motywacja jest oczywista. Awans syna juz przyklepany. Edytowane 11 lipca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 11 lipca 20231 r Ktoś już rzucił przypuszczalną datę finału tego serialu? To znaczy kiedy gierki Acti trafią do GP?
Opublikowano 11 lipca 20231 r Ciekawe czy jimbo jak wytrzeźwieje to wysmaży jakiegoś tweeta że gracze przegrali i że nie będzie niczego Edytowane 11 lipca 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 11 lipca 20231 r Od samego początku pisałem, że tu grały po prostu za duże hajsy, żeby to miało się nie udać lol. Te wszystkie przydupasy $ony cma, fta i inne chujstwa to miało zero do gadania w tym temacie. A jimbo niech w końcu wypierdala z życia gierkowego, bo ten biały cwel tak mi obrzydził życie do playstation z tym swoim kurwa antykonsumenckim podejściem, że cwelisko to się nadaje do opierdalania digi dongów spencera.
Opublikowano 11 lipca 20231 r Dobra czyli gierki kiedy w passie? Realnie jest jakaś możliwość na ten rok?