Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Kazek, ale serio to już jest choroba, że jak się tylko pojawi baba w gierce to się odpalasz na naście postów. xd

Naprawdę? Nie przypominam sobie, żebym kiedyś narzekał na Adę, Claire, Larę Croft, nawet pochwaliłem tę czarną dupeczkę z drugiego Alana Wake'a. Widocznie na starość pamięć mi szwankuje. 

Edytowane przez Josh
Opublikowano
3 minuty temu, Josh napisał(a):

Homelander, kiedy ktoś ciśnie woke w innych grach:

spacer.png

Też Homelander, kiedy ktoś ciśnie woke w jego ulubionych gierkach, u jego ulubionych devów:

spacer.png

Dokładnie, gość w jednym momencie hejtuje dei i woke, żeby potem wznosić te praktyki pod niebiosa w następnym. Takiego rozdwojenia jaźni to ja dawno nie widziałem.

Opublikowano

Gdzie Ty tam masz woke? Serio jebie ci sie we łbie. Kurwa w Terminatorze też masz woke? W Alienie też woke? Tomb Raider woke? NOLF woke? Kurwa Street Fighter 2 i Mortal Kombat też jest woke, bo Chun Li i Sonya? Dishonored 2 też zapewne woke. Residenty? No przecież jest Jill, Claire. No a jedynka, gdzie jako słaba kobieta Rebecca ratuje białego alfa male Chrisa to już kompletna woke spierdolina. Że już nie wspomnę o tym, że Chris nie potrafi grać na pianinie ani mieszać chemikaliów. A Jill potrafi. No woke w chuj.

Gardzę rzeczami typu Dragon Age czy Concord, ale tutaj? Gdzie tam kurwa masz woke? To nie jest rozdwojenie jaźni tylko kurwa zdrowy rozsądek, którego Wam najwyraźniej brakuje

Opublikowano (edytowane)

Homie po prostu ma podwójne standardy i jest z deczko hipokrytą. Naughty Dog może mu nasrać tęczą do ust, a on się będzie zajadał mówiąc, że to kawior.

Cytat

Gardzę rzeczami typu Dragon Age czy Concord, ale tutaj? Gdzie tam kurwa masz woke? To nie jest rozdwojenie jaźni tylko kurwa zdrowy rozsądek, którego Wam najwyraźniej brakuje

Ty nawet nie widzisz DEI w TLoU 2, więc o czym my tu rozmawiamy :dynia:

Edytowane przez Josh
Opublikowano
2 minuty temu, Josh napisał(a):

Naprawdę? Nie przypominam sobie, żebym kiedyś narzekał na Adę, Claire, Larę Croft, nawet pochwaliłem tę czarną dupeczkę z drugiego Alana Wake'a. Widocznie na starość pamięć mi szwankuje. 

A Homie po prostu ma podwójne standardy i jest z deczko hipokrytą. Naughty Dog może mu nasrać tęczą do ust, a on się będzie zajadał mówiąc, że to kawior.

Pamiętam twoje posty o Sadze, że jest woke, bo gadała coś o białych chłopach. :) 

Ciri też wygląda jak normalna babka, jeszcze mówimy o trailerze, a nikt nie widział modelu z gry.

Opublikowano

Odpowiadam, ludzie nie potrafią się już cieszyć gierkami i szukają na siłę chuja do dupy. Oczywiście jeśli Ciri będzie namawiać wieśniaków, żeby nie zabijali biednych świnek tylko poszukali sobie liści blekotu na Słodkiej Ścieżce bo planeta spłonie to sam keknę i odpalę się jak fajerwerek na sylwestra (o nie, biedne zwierzątka będą się bać :((( ), ale na ten moment to jest przypierdolka dla samej przypierdolki. To samo z tą gierką od Naughty Dog - no wygląda ta baba komicznie, ale na ten moment nic o niej nie wiadomo... no chyba, że posłuchać paru błaznów co już wiedzą wszystko, bo woke xD

Dobrze, że obejrzałem wszystkie trailery zanim wszedłem na forumek. Totalny rozpierdol na tym TGA, a tu marudzenie jakby ktoś im matki pozabijał. Cudowna rzecz.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Pamiętam twoje posty o Sadze, że jest woke, bo gadała coś o białych chłopach. :) 

Ciri też wygląda jak normalna babka, jeszcze mówimy o trailerze, a nikt nie widział modelu z gry.

Co do ciri to w niektórych ujęciach wygląda dla mnie spoko ale widać, że trochę za bardzo ją pozmieniali. Też chcę zobaczyć jakiś gameplay ale pewnie prędko nic nie pokażą. Wiadomo, że nie jest to najważniejsze i nie będziemy przez całą grę gapić jej się na ryj ale gdzieś tam z tyłu zapala się czerwona lampka, że jednak sporo się pozmieniało w CDPR od czasu wieśka 3 i w ogóle w game devie.

Opublikowano

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tak, w grze z jej ust padł czysto rasistowski tekst, raczej ciężko było tego nie skrytykować. Ale ogólnie postać zaskakująco w porządku jak na ziomków ze Sweet Baby. Chyba Remedy trzymało ich na krótkiej smyczy. 

Opublikowano
4 minutes ago, Josh said:

Ty nawet nie widzisz DEI w TLoU 2, więc o czym my tu rozmawiamy :dynia:

A kto Ci tak powiedział? Czytasz w ogóle o czym ja piszę, czy masz to w dupie, bo i tak wiesz swoje? Oczywiście, że jest DEI w TLoU2. Tylko, że gra jest świetna, DEI dobrze wkomponowane w story, nie przeszkadza, bo nie jest na siłę. I coś z niego wynika. W Dragon Age jest wsadzone kompletnie z dupy i do niczego nie pasuje. Jest wsadzone żeby było wsadzone. To samo Concord. Nie mam nic przeciwko DEI. Tak jest zbudowany świat. Jeżeli jest to z głową, wkomponowane jest w świat i do niego pasuje to tylko jest lepiej. Mam wszystko przeciwko DEI tam gdzie jest to wsadzone tylko po to, żeby odhaczyć checklistę.

Opublikowano

Wierzyć mu odkąd dostał wolną rękę i nie ma Straleya, żeby trzymać go za mordę, to heroizm, ale w kosmosie z truskawkami może być problem, więc może się jakoś zreflektuje. Miejmy nadzieję.

Opublikowano
35 minut temu, Homelander napisał(a):

Zapowiadają Wiedźmina 4. O kurwa!!!

Forumek? Łeeee, Ciri brzydka. Woke

Zapowiadają nowe IP od Naughty Dog. O kurwa!!!!!!!

Forumek? Łeeeee, baba brzydka. Woke

Skoro to nie forumek, to kto wydal te jeki zachwytu?

Opublikowano

Gram sobie w wolfika 2, gdzie masz kompletną groteskę i jazdę po bandzie, baba w ciąży napierdala się z robo nazistami, i to jest taka konwencja, beka jak u tarantino, i każdy o tym wie, a taką samą sytuację z the last of us 2 będziesz bronił, i mówił, że takie rzeczy się dzieją w realistycznym post apo, to nic na silę. Nie da się tego obronić, po prostu tak kochasz tę grę, że będziesz szedł w zaparte.

Opublikowano
11 minutes ago, bountyhunter said:

Z ciekawości - łysy azjata trans z Tlou2 był dla Ciebie "dobrze wkomponowany w story" i absolutnie nie na siłę?

Ok, mój punkt widzenia Ci przedstawię.

Zaburzenia płci to sprawa prawdziwa. Występuje w naturze, a ludzie nią dotknięci są głęboko nieszczęśliwi i zagubieni. Mówię o realnym problemie, a nie niebiesko-różowych włoskach i darciu ryja na paradach. To drugie to choroba psychiczna o całkowicie innym podłożu. Albo fanaberia. A najczęściej obydwa. Widzisz coś takiego u Leva? Łazi Ci za dupą twierdząc, że jest non-binary i napierdalasz pompki jak się pomylisz? Nie, jest po prostu realistycznie pokazany realny problem. Lev nawet tego nazwać nie potrafi. Czuje się dziwnie i idzie z problemem do osoby, którą kocha, do matki. A ta chce mu poderżnąć gardło absolutnie go odrzucając. I ten właśnie dramat tego dzieciaka jest w TLoU2 przedstawiony. Bez kretynizmów, bez wpychania do gardła. I nie wiem kim trzeba być, żeby to odbierać inaczej. "Oooo, transa pokazali, co za woke dei i inne takie". Serio? Stawiacie znak równości pomiędzy tą historią, a historią z Dragon Age?