Pupcio 18 934 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 masakra schab ;/ przecież abby na stadionie zajada tortille dzięki której ma taką mase a później wita sie ze swoimi ziomkami z siłki. Całe lore bycia koksem jest zawarte w tej wybitnej produkcji! 4 Cytuj
suteq 244 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 teścia to chyba od litwina brała Cytuj
Josh 5 040 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Nie zapomnij o codziennych zapasach z Owenem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 39 minut temu, Homelander napisał(a): Ty grałeś w TLoU2? Albo zrozumiałeś cokolwiek z tej gry? Sylwetka Abby nie wyjaśniona fabularnie? W sumie ja też się podłączam, bo wiem dlaczego trenowała, ale nie pamiętam czemu ma masę i rzeźbę jakiej pozazdrościłby nienajgorzej wytrenowany mężczyzna. Cytuj
kotlet_schabowy 2 787 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 (edytowane) Ciekawe, jaką wymówkę na swoją mizerną formę ma Ellie. Fani TloU2 wszystko sobie są w stanie wyjaśnić i dopowiedzieć byle pasowało do spójnej wizji (a jak komuś nie pasuje, to nie zrozumiał tego niezwykle głębokiego i odkrywczego scenariusza, wiadomo) no ale nie, nigdzie poza bodaj jednym rzuconym od niechcenia dialogiem, nikt się do tematu nie odnośni. Wszystko poza tym to naciągane tłumaczenia faktu, że w tym postapokaliptycznym świecie pełnym złych i żądnych zemsty ludzi akurat żądna zemsty Abby ma dostęp do sterydów i żarcia z wyjebanymi makrosami. Poza oczywiście faktem, że jest jedną z głównych bohaterek i tak sobie wymyślił Druckmann. Z mojej strony eot, bo to jest poziom dyskusji o babie w ciąży. Jedni po prostu łykają takie motywy w grze aspirującej do bycia realistyczną wizją postapo i relacji międzyludzkich, a drudzy nie. A co do Intergalactic jeszcze, to owszem, biorę pod uwagę, że jakieś wyjaśnienie będzie. Edytowane 16 grudnia 2024 przez kotlet_schabowy Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Just now, Paolo de Vesir said: W sumie ja też się podłączam, bo wiem dlaczego trenowała, ale nie pamiętam czemu ma masę i rzeźbę jakiej pozazdrościłby nienajgorzej wytrenowany mężczyzna. W retrospekcjach wyglądała zupełnie normalnie. Po tym co zrobił Joel dziewczynie zwyczajnie załamał się świat i zrobiła to co zrobiła. Zrobiła z siebie maszynę do zabijania w każdym sensie tego słowa. Przecież nawet nazywali ją najlepszym i najbardziej fanatycznym żołnierzem WLF. Nie wiem co tu może być niejasnego. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 To chyba pora zacząć kuć dupę. Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Homelander a jakie jest lore bab koksów w oddziałach tych kultystów? też im tate odstrzelili i zaczęły trening żeby pokonać inne potężne baby w post apo świecie? Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 5 minutes ago, kotlet_schabowy said: Ciekawe, jaką wymówkę na swoją mizerną formę ma Ellie. Ellie ma mizerną formę? No Ty ewidentnie albo nie grałeś, albo grałeś kompletnie po łebkach Cytuj
Mejm 15 427 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Ja tylko nie rozumiem argumentow, ze nie powinno sie wnioskowac, ze to znow bedzie przygoda w mocnym sosie lgbt. Po tlou2, lewoskrecie druckmana i trailerze lampki powinny migac na pomaranczowo. 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Przecież nawet nazywali ją najlepszym i najbardziej fanatycznym żołnierzem WLF. A jaka odczuwala emocje na polu bitwy? 1 Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Just now, Pupcio said: Homelander a jakie jest lore bab koksów w oddziałach tych kultystów? też im tate odstrzelili i zaczęły trening żeby pokonać inne potężne baby w post apo świecie? Nie, one są tylko po to, żebyś mógł 16 grudnia 2024 roku zadać swoje kretyńskie pytanie Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 kretyńsko napisana gra wymaga kretyńskich pytań Cytuj
jimmy 1 434 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Teraz, Mejm napisał(a): Ja tylko nie rozumiem argumentow, ze nie powinno sie wnioskowac, ze to znow bedzie przygoda w mocnym sosie lgbt. Po tlou2, lewoskrecie druckmana i trailerze lampki powinny migac na pomaranczowo. Na jaki kolor Ci migało w głowie jak Bloober się wziął za Silent Hilla? Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 5 minutes ago, Pupcio said: kretyńsko napisana gra wymaga kretyńskich pytań Od kretyna. Wszystko się zgadza Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 oj homelander, homelander Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Kilka lat chodzę na siłownię, ale jeszcze żadnej kobiety, aż tak silnej jak Abby nie trafiłem. Może w USA mają inaczej ^^. Zgadza się, ale też jej lore zajebiście pasuje do tego co robi, a tak naprawdę nikt do tej postaci by się nie przypierdolił o mięśnie, gdyby nie akcja z kijem golfowym. Tlou2 to chyba jedyna gra komputerowa tak bardzo jadąca po zamkniętych umysłowo graczach, że po dziś dzień powoduje ból istnienia xD. 1 Cytuj
Josh 5 040 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Ja pierdolę, przecież to nawet przedszkolaki, które codziennie mijam w drodze do pracy wiedzą, że Abby wygląda jak wygląda, bo misją Naughty Dog jest promowanie różnorodności w swoich grach. Znaleźli pretekst, żeby zrobić z Ellie lesbijkę, znaleźli też aby wcisnąć trans-dzieciaka, więc zaprojektowanie kobiety przypominającej posturą Pudziana i wymyślenie jej jakiejś historyjki, która to usprawiedliwia, to była dla nich już tylko formalność. Wiedzą to prawie wszyscy, tylko jeden Greg, któremu choćby się o tym wspomni reaguje co najmniej jakby mu ktoś matkę poćwiartował 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 8 minut temu, Josh napisał(a): Ja pierdolę, przecież to nawet przedszkolaki, które codziennie mijam w drodze do pracy wiedzą, że Abby wygląda jak wygląda, bo misją Naughty Dog jest promowanie różnorodności w swoich grach. Znaleźli pretekst, żeby zrobić z Ellie lesbijkę, znaleźli też aby wcisnąć trans-dzieciaka, więc zaprojektowanie kobiety przypominającej posturą Pudziana i wymyślenie jej jakiejś historyjki, która to usprawiedliwia, to była dla nich już tylko formalność. Wiedzą to prawie wszyscy, tylko jeden Greg, któremu choćby się o tym wspomni reaguje co najmniej jakby mu ktoś matkę poćwiartował Ellie była lesbijką już w Tlou1, więc nie zrobili jej bi na potrzeby dwójki. I w zasadzie to jedyna ciekawa lesbijska postać prócz Chloe Price z Life is Strange, Clementine z TWD i Judy z CP2077. Cytuj
Josh 5 040 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 (edytowane) Prawda, ale ja teraz już nawet nie mówię czy to dobrze czy źle. Po prostu przestańmy udawać i robić wielkie oczy, słysząc że te wszystkie zebrane do kupy wątki w TLoU2 to dzieło przypadku albo genialny wynik jakichś zawirowań podczas pisania scenariusza. Spece z ND jeszcze zanim się zabrali do pisania dobrze wiedzieli jakie wątki chcą upchnąć w tej grze i w jakim celu. Czy wyszło im to finalnie lepiej niż Bioware przy okazji Veilguard? Pewnie, przynajmniej nie wygląda to jak cyrk na kółkach z bandą pajaców w głównych rolach. Czy jest to związane z ich polityką i ma na celu promowanie pewnej ideologii? No kurva jasne że tak, jak można tego nie widzieć. I stąd wynika męski wygląd Abby, a nie dlatego, że zażerała się burrito ze sterydami zamiast kukurydzy i popijała wysokobiałkowego shake'a w przerwach między ruchaniem Owena, a polowaniem na Joela. Edytowane 16 grudnia 2024 przez Josh Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Godzinę temu, Homelander napisał(a): Ty grałeś w TLoU2? Albo zrozumiałeś cokolwiek z tej gry? Sylwetka Abby nie wyjaśniona fabularnie? A co do łysych bohaterek. Wiem, że w przypadku Ripley to nie był wybór, bo pasożyt. W przypadku Jordan z Intergalactic skąd wiesz, że to wyjaśnione nie będzie? Zwłaszcza, że na fotce z Lalo Salamancą włosy miała. Więc bankowo się do tego odniosą Dawno to oglądałem ale to nie było tak, że w trójce po prostu była w tej kosmicznej kolonii karnej gdzie każdemu golono łeb bo jakieś wszy czy tam po prostu musiało tak być? Nie żeby to miało znaczenie w waszej małej wojence na to kto lepiej rozumie woke, ale jakoś tak mocno inaczej zapamiętałem ten motyw. BTW ciekawe ile osób miałoby ból dupy o Elen jak by dziś była premiera Obcego 2 Decydujące starcie, gdzie oddział jebanych space marines zostaje zaorany a dzielna Pani Ripley nie tyle wychodzi cało, co na dodatek wpada do pomieszczenia z królowa obcych, z dzieckiem na rękach i rozstawia nerkomorfy po kątach jak małe pizdeczki. No nie wierze, że przeszłoby to bez oskarżeń o potężną agende organizacji DEI xDD Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Just now, pawelgr5 said: Dawno to oglądałem ale to nie było tak, że w trójce po prostu była w tej kosmicznej kolonii karnej gdzie każdemu golono łeb bo jakieś wszy czy tam po prostu musiało tak być? Nie żeby to miało znaczenie w waszej małej wojence na to kto lepiej rozumie woke, ale jakoś tak mocno inaczej zapamiętałem ten motyw. BTW ciekawe ile osób miałoby ból dupy o Elen jak by dziś była premiera Obcego 2 Decydujące starcie, gdzie oddział jebanych space marines zostaje zaorany a dzielna Pani Ripley nie tyle wychodzi cało, co na dodatek wpada do pomieszczenia z królowa obcych, z dzieckiem na rękach i rozstawia nerkomorfy po kątach jak małe pizdeczki. No nie wierze, że przeszłoby to bez oskarżeń o potężną agende organizacji DEI xDD Dlatego napisałem, że pasożyt. Dobrze pamiętasz. A jakby Kazuo się pruł o Residenta jedynkę? Jill i Chris. Chris nie potrafi grać na pianinie. Jill gra Sonatę Księżycową. Chris nie potrafi przelać płynu z próbówki do słoika. Jill potrafi. Jill to "master of unlocking". A Chris to pizda z zapalniczką. No woke w chuj, laska lepsza pod każdym względem od białego samca beta Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Eh jeszcze Jill ma mięsnie dlatego ma 8 miejsc w ekwipunku a Chris dopiero w afryce nabrał krzepy E: jak już kiedyś zrobią kolejny remake jedynki to muszą coś zrobić z zachowanie Rebecci. Fakt, że jeden raz ratuje Chrisa, ale tak to zachowuje się zbyt pizdowato jak na kogoś kto max 24 wczeniej robił to co ona w RE0. Cytuj
Mejm 15 427 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Ripley nie byla zolnierzem, nie byla mary sue, nie byla strong female protagonist. Umiala strzelac tylko dlatego ze ja jeden z marines nauczyl a to ze polazla po nut wynikalo z matczynego instynkutu a nie ze trzeba bylo chlopow wyreczyc. A, i nie wiedzielismy z kim lubi sie ruchac. 1 1 Cytuj
[InSaNe] 2 528 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Wciskanie na siłę LGBT to rak współczesnego gamingu, ale większym rakiem jest liczenie przez GEJmerów klatek w grach i niekończące się dyskusje o płynności, klatkach, ray tracingu i innych tego typu g.ównach. Nie ma cieszenia się grą samą w sobie tylko pier.dolenie i tego typu rzeczach. Najgorsze jest to, że weterani dali się w to wciągnąć. Kupowanie kawałka plastiku pro, sro, deluxe i tym samym dawanie powodów by producenci dymali wszystkich dookoła też jest dobra praktyką Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano 16 grudnia 2024 Opublikowano 16 grudnia 2024 Nie wiedzieć z kim lubi się ruchać bohater/bohaterka w filmie o walce z zabójczym kosmitą?! Chore czasy to były, postacie bez charakteru ale I N C E L E pewnie były wniebowzięte Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi