Skocz do zawartości

Alan Wake II

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 25.05.2023 o 19:40, balon napisał:

Jako osoba kupujące do tej pory cyfrowo tylko indyki zastanawia mnie na uj brać preorder cyfrowy (i to jeszcze z takim wyprzedzeniem jak ten Alan ? Okey czasami są jakieś dodatki lub np przez jakiś wstępny okres lepsza cena, ale jak tego nie ma, to why? Aby nie stracić środków na wódkę? 

Chyba czytają forum…

:)

Opublikowano
23 godziny temu, smallv86 napisał:

A to nie jest tak, ze skorygowali cene w innych walutach? Bo cena w € jest taka sama jak byla. W uk tez stara cena 39.99£

To chyba wzięli kurs z początku wojny na wschodzie, bo kursy walut już dawno w dół u nas :D. 

Opublikowano

No dobra, nie chcą moich pieniędzy to nie dostaną. Jeszcze kilka dni temu na PSStore zwykła wersja była po 212 zł, a teraz jest za 259 zł. W takim razie czekam na promocję, bo gry Remedy po roku kosztują śmieszne pieniądze. 

Opublikowano

Ja tego nie rozumiem. Czy ludzie skończyli oglądać Twin Peaks na pierwszym sezonie? Mi po drugim i trzecim kojarzy się już zupełnie inaczej, w każdym razie nic nie ma dla mnie wspólnego z AW2.

Opublikowano
30 minut temu, Nyu napisał:

Ja tego nie rozumiem. Czy ludzie skończyli oglądać Twin Peaks na pierwszym sezonie? Mi po drugim i trzecim kojarzy się już zupełnie inaczej, w każdym razie nic nie ma dla mnie wspólnego z AW2.

Pierwszy najbardziej zapadał w pamięć. Dział się praktycznie w jednym miejscu i niemal nic nie wyjaśniał. AW było podobne stąd porównania. Trzeci sezon też był pokręcony, ale już było więcej lokacji co nie mogło wejść do głowy mimowolnie i podprogowo.

Opublikowano (edytowane)

Jak zobaczyłem tego potwora z 'ciemnoscią' i ten unik bohaterki to juz mi trochę opadło xd Flashbacki z nudnego gameplayu jedynki wjechały.

Edytowane przez Szermac
Opublikowano

Ten urywek z wczoraj, to taki nieszczególny, jakby na siłę rzucili byle było cokolwiek na ten gówno pokaz, ale niby wczesny development, więc może nie ma powodu do zmartwień.

Opublikowano

Ogólnie spoko ale bez rewelacji. Ot stary dobry Alan Wake w nowych szatach (graficznych). Chętnie zagrałbym w remake pierwszej części z taką grafiką, bo to jedna z moich ulubionych gier w takich klimatach. Nie wiem, może ja na nic takiego nie trafiłem ale brakuje mi w tej branży dziennikarzy (o ile jeszcze takowi istnieją?), którzy by konfrontowali wypowiedzi wydawcy co do rezygnacji z pudełka z ostatnim podniesieniem cen. Rozumiem, że w excelu to się wszystko o wiele lepiej spina jak podnieśli cenę ale chciałbym zobaczyć jak próbują to wytłumaczyć graczom albo przyciśnięci do ściany wycofaliby się z tej podwyżki. Choć wiem, że to nierealne.  

• Plusik 1
  • This 2