Nemesis 1 268 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Czekam do nocy, Bright Fall już się pobiera. Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 (edytowane) Nadupcam jak potłuczony od 3 godzin. Ja dla mnie gra jest fantastyczna (póki co). Powolutku buduje klimat i mocno intryguje. Sama oprawa natomiast - majstersztyk (gram na PC). Sporo ciekawych mechanik, znajdziek i cała masa soczystej fabuły do pochłonięcia. Klimat małego miasteczka i jego społeczności jest cudowny. Uwielbiam takie wątki w filmach i grach. Zapomniane przez Boga i ludzi miejsce, wiszącą w powietrzu tajemnica itp. No siadło mi to idealnie po prostu. Już pierwszy moment w którym przejmujemy kontrolę nad postacią był dla mnie zdrowym WTF?! Szkoda czasu na rozpisywanie się, wracam grać Edit: im dalej w las (również dosłownie) tym lepiej. Serio, mieszanka kryminału i rasowego horroru to czyste złoto. Samo strzelanie też dobre (wspomina o tym bo przyznaje że bałem się troszkę o ten aspekt). Edytowane 27 października 2023 przez Amer 5 2 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 granie w horror rano XD gracze 2023, byle jak, byle jak najszybciej 1 5 4 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 1 minute ago, number_nine said: granie w horror rano XD gracze 2023, byle jak, byle jak najszybciej Może w piwnicy grają Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 5 minut temu, number_nine napisał: granie w horror rano XD gracze 2023, byle jak, byle jak najszybciej Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 973 Opublikowano 27 października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 października 2023 7 minut temu, number_nine napisał: granie w horror rano XD gracze 2023, byle jak, byle jak najszybciej Czekaj czekaj to jak chcę zagrać w SSX to muszę czekać na śnieg ?? Aha 2 2 6 2 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 1 minutę temu, Assassins_78 napisał: Czekaj czekaj to jak chcę zagrać w SSX to muszę czekać na śnieg ?? Aha A w Mario tylko po zjedzeniu grzybków. 1 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 4 minuty temu, Assassins_78 napisał: Czekaj czekaj to jak chcę zagrać w SSX to muszę czekać na śnieg ?? Aha naprawdę nie widzisz różnicy między ssx a grą z tak srogim klimatem jak Alan? Do takich tytułów warto sie chyba trochę inaczej nastawić bo to zawsze dodaje do wrażeń. Od razu przypominają mi się ludzie narzekający na to, że w GoT nic nie było widać, a najwięcej narzekali ci oglądający na laptopie do śniadania XD 1 Cytuj
modjo 11 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Jedyna słuszna opcja dla tej gry to granie w ciemności i słuchawki na uszach 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Gdyby nie praca i fakt, że jeszcze spajdera trzeba dokończyć () grałbym już jak pojebany. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 (edytowane) Powiem wam coś wstydliwego, tak ciężko grało mnie się w pierwszego Dead Space'a, że musiałem sobie pomóc i za dnia się z tym mierzyć(przy roletach) a mimo to, i tak nie było lekko. Niemniej zgadzam się, że co innego oglądać takiego egzorcystę o 3 w nocy, a co innego do rosołu w niedzielne, słoneczne popołudnie. Pamiętajcie, że jak macie możliwość, to zawsze na hardzie, w nocy na słuchawkach, i bez widzenia przez ściany, jak to mawiał pewien mędrzec, którego już z nami nie ma. Edytowane 27 października 2023 przez SlimShady Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 (edytowane) U mnie gierka już na dysku. Nie mogę się już doczekać kiedy odpalę, ale niestety muszę czekać do wieczora aż wrócę do domu. Dawno nie miałem takiego parcia na grę. Edytowane 27 października 2023 przez KamilM Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 (edytowane) 15 minut temu, number_nine napisał: naprawdę nie widzisz różnicy między ssx a grą z tak srogim klimatem jak Alan? Do takich tytułów warto sie chyba trochę inaczej nastawić bo to zawsze dodaje do wrażeń. Od razu przypominają mi się ludzie narzekający na to, że w GoT nic nie było widać, a najwięcej narzekali ci oglądający na laptopie do śniadania XD Nie no chuj przekonałeś mnie, poczekam na zaćmienie słońca czy tam księżyca... to bedzie klimat idealny! Nie no jaja sobie robię. A co powiesz u ludziach którzy napierdalają nocki?? Tylko dzień, w pełni słońca mogą cokolwiek zrobić - np. zagrać w HORROR też źle, wiem niech sobie zmienią pracę? Twoje tłumaczenie jest w dupy i sam dobrze o tym wiesz. Edytowane 27 października 2023 przez Assassins_78 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 2 minuty temu, Assassins_78 napisał: Nie no chuj przekonałeś mnie, poczekam na zaćmienie słońca czy tam księżyca... to bedzie klimat idealny! Nie no jaja sobie robię. A co powiesz u ludziach którzy napierdalają nocki?? Tylko dzień, w pełni słońca mogą cokolwiek zrobić - np. zagrać w HORROR też źle, wiem niech sobie zmienią pracę? Twoje tłumaczenie jest w dupy i sam dobrze o tym wiesz. dobra bo już płyniesz chłopcze. jak ktoś nie ma innej opcji to chyba zrozumiałe, ale odpalanie takiego szpila rano 3 godziny po premierze to niezła patola, tym bardziej, że zaraz weekend XD Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Cholewka, chyba oleje wszystko i sie skusze. W koncu to dlugi Halloweenowy weekend. No nie da sie inaczej Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Początek genialny. Nie będę oryginalny gdy powiem, że czuć jakby to był kolejny sezon True Detective. 1 1 Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 3 minuty temu, Bigby napisał: Początek genialny. Nie będę oryginalny gdy powiem, że czuć jakby to był kolejny sezon True Detective. Poczekaj aż zobaczysz koniec pierwszego rozdziału Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 45 minut temu, number_nine napisał: granie w horror rano XD gracze 2023, byle jak, byle jak najszybciej Raczej rodzina w domu wieczorem xD Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Dajcie znać jak to 872p na konsolkach wygląda w praktyce. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 52 minuty temu, number_nine napisał: granie w horror rano XD gracze 2023, byle jak, byle jak najszybciej Rolety? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Ze względu na Oled i dosyć jasne rolety w salonie sam preferuję grać pod wieczór niezależnie czy to horror, czy ssx. Niemniej jednak każdy ma swoją sytuację i rzucanie wszystkich do jednego wora to dopiero patologia i odklejka, żeby mówić kto jak ma w co grać. Poziom fanów soulslike rzekłbym wręcz 2 3 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 57 minut temu, Amer napisał: Nadupcam jak potłuczony od 3 godzin. Ja dla mnie gra jest fantastyczna (póki co). Powolutku buduje klimat i mocno intryguje. Sama oprawa natomiast - majstersztyk (gram na PC). Sporo ciekawych mechanik, znajdziek i cała masa soczystej fabuły do pochłonięcia. Klimat małego miasteczka i jego społeczności jest cudowny. Uwielbiam takie wątki w filmach i grach. Zapomniane przez Boga i ludzi miejsce, wiszącą w powietrzu tajemnica itp. No siadło mi to idealnie po prostu. Już pierwszy moment w którym przejmujemy kontrolę nad postacią był dla mnie zdrowym WTF?! Szkoda czasu na rozpisywanie się, wracam grać Edit: im dalej w las (również dosłownie) tym lepiej. Serio, mieszanka kryminału i rasowego horroru to czyste złoto. Samo strzelanie też dobre (wspomina o tym bo przyznaje że bałem się troszkę o ten aspekt). Namówiłeś. O 23 odpalam. 1 Cytuj
Bzduras 12 525 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 10 minut temu, bartiz napisał: Dajcie znać jak to 872p na konsolkach wygląda w praktyce. A jak ma wyglądać? Przy aktywnym upscalingu te rozdzielczości renderowania to jest ciekawostka, bo na ekranie i tak masz coś innego, wyższego. Dead Space też renderowało się wewnętrznie w jakimś 800p, a na ekranie wyglądało bardzo ładnie. Nie ma co wkręcać sobie rozdziałki przed upscalingiem i tego, że jest niska bo to do niczego nie prowadzi. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Technikalia: Niewiarygodne, pierwsza gra AAA w tym roku która nie ma stutter na premierę. Ogólnie 2k bez dlss doświadczenie mocno konsolowe. Także no dlss jest już nieodłącznym elementem gier z RT. Ogólnie przydałby się patch bo czasem postać lewituje, czasem coś przenika. Niby drobnostki ale są od samego początku. Wrażenia: 1 Alan mi nie podszedł, tu po godzinie jest zajefajnie. Chociaż na razie to głównie klikanie we wszystko. Tak jak ktoś wyżej pisał, ciemność w pokoju + słuchawki i klimat nieziemski. Póki co trochę jak bym Z Archiwum X oglądał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi