Ukukuki 6 918 Opublikowano 20 stycznia Udostępnij Opublikowano 20 stycznia Tam mają nie do końca jasną umowę z Epic który współfinansował projekt i wydaje ich gierkę. Dlatego nie ma fizycznego wydania, nie ma gry na steam czy gog. A Epic to margines sprzedaży gier na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 21 stycznia Udostępnij Opublikowano 21 stycznia Jakby wrzucili na Steam to sprzedaż na pewno pozwoliłaby dostać się grze do top 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 21 stycznia Udostępnij Opublikowano 21 stycznia A na ps i x też w topce było?Chyba nie bardzo.Gra ma też duże wymagania na pc więc nie jestem pewien czy by tak się na nią ludzie rzucili na steam.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 156 Opublikowano 21 stycznia Udostępnij Opublikowano 21 stycznia Ludzie na Steam mają bardzo dobre sprzęty, a historyjka o gtx680 i innych kalkulatorach królujących wśród użytkowników to było dawno i nieprawda.Czy mieliby boosta sprzedaży? Nie wiem, blacharz jak chce w coś zagrać to chyba nie jest dla niego problemem odpalenia sklepu któregokolwiek z wydawcow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 21 stycznia Udostępnij Opublikowano 21 stycznia Ktoś miał problem z.osiagnieciem Spoiler Skarby ukryte wśród drzew ? Zebrałem wszystko co było do zebrania i pokazuje mi 97 procent progresu mimo zebrania 22 skrytek kultu i 21 sniadaniowek Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 22 stycznia Udostępnij Opublikowano 22 stycznia @BielikZostaje Ci czekać na patch na tą chwilę: Miałem tak samo z innym dzbankiem za filmiki pewnych braci, wpadł dopiero po patchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Patrick0707 0 Opublikowano 5 lutego Udostępnij Opublikowano 5 lutego Witajcie czy jest jakiś sposób na rozwiązanie dzwięku w grze, bo albo go nie mam albo się zacina. Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 5 lutego Udostępnij Opublikowano 5 lutego Godzinę temu, Patrick0707 napisał: Witajcie czy jest jakiś sposób na rozwiązanie dzwięku w grze, bo albo go nie mam albo się zacina. Jeżeli grasz na PC to pozostaje instalacja gry na dysku SSD. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 12 minut temu, Bigby napisał: Po newsach zewsząd można było się spodziewać jeszcze gorszego wyniku, ale jednak to dalej jest wynik strasznie słaby, jak na tak świetną grę :/. Pewnie z czasem dobije do 2 mln, ale co to za liczby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Myślę, że wpływ na to miało, że tylko cyfra. Ale fakt nie jest to jakiś szał sprzedażowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Po newsach zewsząd można było się spodziewać jeszcze gorszego wyniku, ale jednak to dalej jest wynik strasznie słaby, jak na tak świetną grę :/. Pewnie z czasem dobije do 2 mln, ale co to za liczby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Nie dość, że tylko cyfra, to jeszcze na PC Epic. Widocznie mieli dobre deale. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 3 godziny temu, mario10 napisał: Myślę, że wpływ na to miało, że tylko cyfra. Ale fakt nie jest to jakiś szał sprzedażowy. Myślę, że obecnie, gdyby nie Digital only, to mogliby nie dobić nawet do 1 mln w tym samym czasie. Gra byłaby hitem rynku wtórnego. Niestety wynik słaby. Gdyby nie deal wydawniczy z Epic, to nie byłoby dla nich za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Sam jeszcze nie ograłem, ale osoby, które znam bardzo chwaliły, tutaj na forum też dobre opnie więc szkoda. Ale mam nadzieję, że jeszcze podbiją sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Niech dadzą płytę to kupię.|| Z rynku wtórnego || 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego 9 minut temu, Schranz1985 napisał: Niech dadzą płytę to kupię. || Z rynku wtórnego || No wiesz co, ale z Ciebie Janusz gejmingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Człowiek Pixel bogactwo część główna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Jak na takie arcydzieło to kiepski wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Jak na imo rozczarowanie to wynik akurat Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 17 lutego Udostępnij Opublikowano 17 lutego Dzisiaj miałem w końcu czas żeby dłużej pograć, pyknąłem kolejne 4h jednym ciągiem. Dla mnie ta gra jest idealna, nie ma niczego co bym chciał zmienić, idealnie wyważona. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 17 lutego Udostępnij Opublikowano 17 lutego Mi troche jedynie brakuje więcej przeciwników w tych "residentowych" lokacjach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 18 lutego Udostępnij Opublikowano 18 lutego Sposobem rozlokowywania przeciwników AWII bardzo przypomina Quantum Break i mi to bardzo pasuje, bo mamy grę z mocnym naciskiem na fabułę, gdzie przeciwnicy nie robią za zapchaj dziurę respiąc się za każdym drzewem czy budynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 28 lutego Udostępnij Opublikowano 28 lutego gra się całkiem przyjemnie, momentami nieźle wygląda, ale jak widzę na ps5 animację postaci niczym z ps2 to mnie lekko cofa Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 29 lutego Udostępnij Opublikowano 29 lutego W którym miejscu takie animacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi