Qbon 343 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Rozumiem, że trzeba na Epicu zrobić upgrade do wersji deluxe aby nabyć Night Springs ? Nie ma opcji zakupu osobno ? W sumie teraz jest jakaś promocja nawet. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 11 minut temu, Qbon napisał(a): Rozumiem, że trzeba na Epicu zrobić upgrade do wersji deluxe aby nabyć Night Springs ? Nie ma opcji zakupu osobno ? W sumie teraz jest jakaś promocja nawet. Nie ma, musisz mieć Deluxe niestety. Skończyłem całość. Epizody są krótkie, bo tak około 1h na każdy, ale ja pierdolę Remedy przeszło samych siebie, Time Breaker to jest mistrzostwo świata. W ogóle zaczęli z wysokiego C, a z każdym epizodem miałem wrażenie, że jest jeszcze lepiej niż w poprzednim. Warto, naprawdę warto zagrać. No i ta muzyczka, teraz znowu będzie mi się pętlić w głowie przez pół roku. 1 1 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Wszystkie epizody skończone, warto było Każdy scenariusz zupełnie inny klimat a i czasem gameplay. Twórcy polecieli daleko ale zachowali kunszt podstawki. Szkoda może tylko że nie ma aż tylu nowości ale może w następnym większym dodatku zobaczymy nowe tereny itd 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Ile Cię wyszło ostatecznie z wysyłką i tymi wszystkimi vatami u nich? 216 funtow. 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 17 minut temu, balon napisał(a): Ile kosztuje samo DLC? Upgrade do Deluxe obecnie jest na promce na wszystkich platformach i stoi 68,80zł. W pakiecie dostajesz to DLC które dzisiaj wyszło, przyszłe DLC Lake House (na jesieni ma być) i jakieś kosmetyczne pierdoły do podstawki. 1 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Cena jak za 2 DLC imo bardzo dobra. Nie wiem czemu ale na Epicu mi w ogóle nie pokazuje że są jakieś nowe osiągnięcia z dodatku. Cały czas widzę że mam wymaksowaną podstawkę i tyle. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Upgrade do Deluxe obecnie jest na promce na wszystkich platformach i stoi 68,80zł. W pakiecie dostajesz to DLC które dzisiaj wyszło, przyszłe DLC Lake House (na jesieni ma być) i jakieś kosmetyczne pierdoły do podstawki. To biere migusiem. Trzeba wspierać tych kozaków. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 3 minuty temu, suteq napisał(a): Cena jak za 2 DLC imo bardzo dobra. Nie wiem czemu ale na Epicu mi w ogóle nie pokazuje że są jakieś nowe osiągnięcia z dodatku. Cały czas widzę że mam wymaksowaną podstawkę i tyle. Epic gonna epic, pewnie przypomną sobie kiedyś tam, że w sumie to w ich największym PC exclusive na który wyłożyli siano nie ma osiągnięć, bo ktoś pstryczka nie przełączył A potem zdziwko, że ludzie nie chcą u nich gierek kupować. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca (edytowane) FENOMENALNE 2h 40 minut, dzięki Remedy. Zabawa konwencją, różnorodność, klimat, styl, poezja. Tak się robi DLC za 68/2 złote (bo jeszcze będzie jedno DLC, zapewne większe niż pierwsze). Bałem się po trailerze, że to jakieś będzie ciągle strzelanie, a tutaj każdy epizod zupełnie inny, a ostatni to jest przejaw geniusza. 10/10 Jedynie grafika jakaś taka słabsza ^^. Spoiler --- tak acziki do DLCka nie zostały dodane do najchujowszego sklepu w branży, ale w sumie kogo to obchodzi --- drugie DLC w październiku https://www.alanwake.com/story/alan-wake-2-faq/ Edytowane 8 czerwca przez KrYcHu_89 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Kupione. Jutro rano sprawdzę. Fajna cena. Warto wesprzec. Narobiliście smaka. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Ale z tym pudełkiem to czuję się wyruchany. Nie kupiłem na premierę, bo za cyfrę nie będę bulił 3 bomb. Poczekałem na zniżkę, kupiłem tydzień temu, a te kruwy wydają pudełko. Z chęcią bym kupił, ale płacić 2 razy za jedną grę na jedną platformę, trochę słabo. Ale mam nadzieję że się sprzeda bo AW2 to arcydzieło gamingu w tym segmencie gatunkowym. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca A ja kupiłem cyfrę (moja jedyna duża cyfra kupiona na premierę za pełną cenę), teraz wziąłem boosta dla DLC, a potem wezmę pudełko z pierwszej ręki. Trzeba walczyć o takie firmy jak Remedy, bo bez takich firm i gier, to skończymy jak PAN ŚCIERA… Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Ja po wczorajszej sesji DLC nabrałem ochoty na maraton z Maxiem. R.I.P. James McCaffrey :/, Spoiler Tribute na koniec walnęli piękny drugie DLC Spoiler To prawdopodobnie będzie Alex Casey jako główna postać, teraz pytanie jak podejdą do voice actingu, bo ponoć nie był skończony:/ Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Zwaliły mi się Quick savy w głównej fabułę, bo ściągnięciu dodatku co jest chu'jowe, bo po zgonie nie mam checkpointow... Wie ktoś jak to naprawić? Tak, zje'bali... https://www.reddit.com/r/AlanWake/s/NEu61qyP03 Każdy save tak robi. Stary, nowy. Oznacza to reset części tablicy Edytowane 9 czerwca przez Basior . Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Kupione, zainstalowane, czekam na wieczór, bo za jasno mam w pokoju teraz 1 1 Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dużo tracę grając na perfomance, jeśli chodzi o grafikę? Powiem, że klimacik to w tej grze jest i to masakryczny. Znalazłem w końcu czas, żeby ograć w perełkę. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 23 godziny temu, suteq napisał(a): Cena jak za 2 DLC imo bardzo dobra. Nie wiem czemu ale na Epicu mi w ogóle nie pokazuje że są jakieś nowe osiągnięcia z dodatku. Cały czas widzę że mam wymaksowaną podstawkę i tyle. Jak Ci zależy, a już ograłeś wczoraj, to dodali dopiero dzisiaj acziki na EGS (jakiś bug na premierę), ale niestety jak chcesz wbić, to musisz dobić jakiś inny 1 aczik z DLC, ja nie miałem tego za 1 misję z ładunkami wybuchowymi, jak to zrobiłem, wpadło wszystko pozostałe :). 1 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jeszcze nie odpalałem ale dzięki bardzo za info bo pewnie będę się za to jutro zabierał. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 4 godziny temu, Faka napisał(a): Dużo tracę grając na perfomance, jeśli chodzi o grafikę? Powiem, że klimacik to w tej grze jest i to masakryczny. Znalazłem w końcu czas, żeby ograć w perełkę. Nie, większość gry i tak w nocy się dzieje. Odcinek pierwszy dlc ukończony. Gdybym nie znał uniwersum to by było wielkie WTF xd MISTRZOWIE. Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 23 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): FENOMENALNE 2h 40 minut, dzięki Remedy. Zabawa konwencją, różnorodność, klimat, styl, poezja. Tak się robi DLC za 68/2 złote (bo jeszcze będzie jedno DLC, zapewne większe niż pierwsze). Bałem się po trailerze, że to jakieś będzie ciągle strzelanie, a tutaj każdy epizod zupełnie inny, a ostatni to jest przejaw geniusza. Ja na epicowej wyprzedaży kupiłem w dobrej promce od razu wersję deluxe z nadzieją na mocne DLC. No i nie powiem, że jest źle ale jednak jest trochę za krótko. Prawie 70 zł to tak jakby 1/3 wartości gry, która starczała na dłużej niż 3h. Zobaczymy co pokaże jeszcze drugie DLC ale póki co ja czuję wielki niedosyt. Historie fajne i oryginalne. Trochę zaskoczenie, że jednak nie rozwijają wątku dwóch postaci z podstawki ale to nawet spoko. Tylko dlaczego tak krótko? Z drugiej strony może gdyby to wydłużali na siłę, to nie wyszłoby aż tak dobrze. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 7 godzin temu, Elitesse napisał(a): Tylko dlaczego tak krótko? Night Springs to serial w TV w tym uniwersum Masz trzy odcinki serialu Każdy trwa mniej więcej tyle, co... odcinek serialu 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Zdecydowanie przeliczanie czasu gry nie ma tutaj sensu, za sam EP 3 wystawiłbym maksymalną notę, a jak już pisałem cenowo uważam, że jest ok, drugie dlc będzie raczej większe i będzie opowiadać jedną większą historię, jak podstawka, warto poczekać cierpliwie do października . Wielu graczy nie znających Remedy Connected Universe w takim ep2 też może się poczuć lekko zagubionych tym co pokazali, ale to są te Remedy smaczki . Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Po tym błędzie o którym pisałem, muszę na jakiś czas porzucić grę Kur'wa jakie to słabe... Trochę osoób to ma. Wszyscy na PS5 z tego co widzę. Noż a na nowo się wkręcałem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi