messer88 6 578 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia AW2 >>> SH2 Remake CO TY NA TO Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia 5 minut temu, Szermac napisał(a): Zabawne na czym się skończyło xD Miłej niedzieli Nie napisałem nigdzie "Stellar Blade to gówno". Naciskam tam, gdzie zaboli i jak widać jest to skuteczne 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Ja pierwszy nacisnąłem tam, gdzie boli I trzeba było zaatakować ulubioną gierkę po drugiej stronie. Gierki to serious busines ja wiem xD Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia O co chodzi? Dwie fajne gry. Zawsze będzie ktoś, komu się coś nie podoba, nie ma co się wydurniać i przekonywać w jedną ani w drugą stronę. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Wow, starczył jeden post o sweet baby w tle i słabej sprzedaży, żebo ktoś zaczął obrażać forumowe GOTY 20242023 (sorki lata mi się pomyliły:)), nowe, nie znałem. Co do gierki, w październiku finale DLC i pudełko fizyczne, więc ja tam myślę, że jednak na chwilę na jakimś niszowym "Top Sellers" zbieraczy growych pudełek też zawita ten topowy horror generacji. Szkoda, że o wersji Steam cisza, bo Epic jednak sfinansował im całą grę i chyba to będzie dłużej niż rok, o ile w ogóle kiedykolwiek. Nie mówi się, że produkcja Control 2, czy remake'a MP jest zagrożona, więc raczej fani mogą spać spokojnie. 1 Cytuj
suteq 200 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Te wasze marzenia o wersji steamowej są przezabawne. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Remedy gry robić umie, ale do biznesu i kontraktów musieliby zatrudnić kogoś innego Widać Epic musi być zadowolony albo po prostu wliczają to w koszty rozwoju sklepu i jego rozpoznawalności. No, ale chuj dopóki robią dalsze gry Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia W dniu 10.08.2024 o 18:25, Szermac napisał(a): Wiele nie tracisz jedynie kilkanaście godzin przerywania rozgrywki klikaniem w karteczki W dniu 11.08.2024 o 09:30, Szermac napisał(a): Nie no jak, Stellar GOTG wyszedł długo po Analku, a Analkiem rozczarowałem się 2 dni po jego premierze. Tak spaprać grę o takim potencjale, to trzeba mieć skilla. W dniu 11.08.2024 o 10:23, Szermac napisał(a): Alan Wake 2 jest kiepski Pisać takie rzeczy o Alanku, a później te poniżej o nowym Alone in the Dark - ciężko Cię teraz będzie brać na poważnie, użytkowniku @Szermac W dniu 24.03.2024 o 22:40, Szermac napisał(a): Po 2 godzinach, muszę powiedzieć omnomnom. Przygodówka pełną gembą z super lovecraft, noir klimacikiem. Z minusów póki co to melee combat - dno, jak było wiadome. Postacie są super, historia ciekawa, cut-scenki nieźle wkręcają. Czuć tu AitD, dużo easter eggów. Samo intro Rozkminianie co robić dalej, gdzie co użyć, przeglądanie notatek co by znaleźć poszlakę, zwiedzanie posiadłości. Jest super. To naprawdę reboot starych AitD Tak jak Nyjacz napisał, nie da się przy tym źle bawić W dniu 5.04.2024 o 00:04, Szermac napisał(a): Ukończyłem. Podobało mi się, świetna historyjka, pod koniec nawet bardzo świetna, miło się zaskoczyłem Czuć, że pisał to typo od Amnezji i Somy. Do tego super postacie, fajny voice-acting, udźwiękowienie i muza, ekstra projekty lokacji (oprócz uliczek z niewidzialnymi ścianami). Zagadki takie se (Tormented Souls niedoścignione), walka-no lepiej jakby jej nie było i gra byłaby po prostu kolejnym Lovecraft opowiadaniem, bo to jej akurat wyszło. Sporadyczne bugi, postać blokująca się na obiektach itp:. Czuć trochę zmarnowany potencjał. O ile te wszystkie rzeczy, które są na plus są spoko, tak czuć, że mogłyby być jeszcze lepiej wykorzystane. Bo całość to dość chałupnicza robota. -6/10, polecanko dla fanów grozy i groteski Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Nie no kazdy ma prawo do wlasnego zdania, tylko trzeba pamietac ze wlasne zdanie to nie prawda objawiona. Nikt na powaznie w zadnym temacie nie wezmie kogos kto pisze "mi sie nie podoba = gra jest slaba" xDDD Ja kupie Alana w pudle na PS5. Do konca sie ludzilem ze bedzie na Steam, ale chyba na PC nie wyjdzie nigdy (Epic to nie sklep tylko jebana obora gamingu). Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Jak mnie przejrzał To prawda, to jedynie frustracja tym jak mnie wkurwiała mechanika tych karteczek w Alanie. No jak to jest zbędne i wybijające z rytmu łażenia po tych cudo miejscówkach Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia E tam, karteczki były spoko, podobało mi się, miało sens z perspektywy śledztwa - takie upośledzone The Sinking City trochę (bo jednak tam trzeba było wysilić się bardziej i udać w odpowiednie miejsce, żeby sobie później karteczki poskładać w następną wskazówkę). 1 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Uwielbiam ten utwór, to przygotowałem mały filmik. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Co do zakończenia Spoiler Czy ja dobrze rozumiem, że jedyne co było, że to spirala nie pętla. I że w sumie nie wiadomo co z Logan? I dopiero w aktualizacji dodali finalne? Nie chcę mi się po przejściu na bieżąco grac jeszcze raz. Ale jeśli to to, to wow niezły pomysł. Po prostu ja za wolno to przeszedłem. Ale takto cudo Dawać Control 2 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Pierwszy etap z dlc cudo. Dziwny jak potrzeba. Rose Ale z Faden jakoś mi się nie chce... Nudne mocno. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 1 minutę temu, Basior napisał(a): Pierwszy etap z dlc cudo. Dziwny jak potrzeba. Rose Ale z Faden jakoś mi się nie chce... Nudne mocno. 3 najlepszy Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia nie wiem czy jest temat Control 2, wklejam tu 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września To bedzie do kupienia osobno czy wchodzi w sklad jakiegos Season Passa? Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Czyliiii jak rozumiem będzie się grać Kiran Estevez? I całość będzie nie po, ale w trakcie podstawki? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września (edytowane) 56 minut temu, pawelgr5 napisał(a): To bedzie do kupienia osobno czy wchodzi w sklad jakiegos Season Passa? Oba DLC są w Deluxe Edition. Jak masz tylko podstawkę, to możesz zrobić upgrade. Pudełko jest od razu Deluxe. 50 minut temu, Basior napisał(a): Czyliiii jak rozumiem będzie się grać Kiran Estevez? I całość będzie nie po, ale w trakcie podstawki? Dive into a harrowing survival horror experience with the latest expansion for Alan Wake 2, set in an eerie new location on the shores of Cauldron Lake. Within the Federal Bureau of Control's research station, the Lake House, a catastrophic event has occurred, where reckless experiments have caused reality to collide with the Dark Place. This expansion unfolds parallel to the main game, putting you in the shoes of FBC agent Kiran Estevez, portrayed by Janina Gavankar. Edytowane 25 września przez wrog 1 Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Czy to pierwsze DLC ma jakiś samouczek przypominający mechaniki rozgrywki, czy od razu jesteśmy wrzucani na głęboką wodę? Pytam, bo musze w końcu ograć, a podstawkę skończyłem niemal rok temu, więc nie wiem, czy nie lepiej sobie ją odświeżyć przed dodatkami. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Nie ma te pierwsze dodatki to takie krótkie popierdółki chociaż fajne, a jak się strzela zaraz sobie przypomnisz. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Piszę, że w październiku ale kiedy dokładnie ten dodatek? Nic nie wiadomo? Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 33 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Piszę, że w październiku ale kiedy dokładnie ten dodatek? Nic nie wiadomo? w czwartek się wszystkiego dowiesz 1 Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Premiera pudełkowej wersji, zawierającej chyba wszystkie dodatki, to 22.10.24, więc obstawiam, że coś koło tego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi