Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Kurde myślę, że przytuliłbym pudełko jednej z najważniejszych dla mnie gierek goty roku poprzedniego ale wciąż myślę na jaką platformę. Na sonkę mam już cyfrę. Rozum mówi że na X sobie bym wbił achievy ale tam zadeklarowali już, że kod na kartce te dlc a u Sony chyba na płycie? Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 15 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Rozum mówi że na X sobie bym wbił achievy ale tam zadeklarowali już, że kod na kartce te dlc a u Sony chyba na płycie? Zdziwię się jak tak będzie. Opłaca im się dawać te DLC na kodach, jak ktoś kupi używkę i będzie chciał zagrać w DLC to kupi w cyfrze. Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Ostatnio to na X były dodatki na płytach (np Cyberpunk), a na PS5 karteczka, więc wątpię, żeby tutaj nagle wrzucili na płytę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Tak tylko tam to wynikało z tego, że Sony nie pozwala na to żeby już wydana gra miała dlc na płycie. Redzi musieliby dostać nowe SKU produktu dla Phantom Liberty. Alan 2 nie musi się tym martwić bo nie miał dotąd wydania fizycznego. Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Teraz, Dr.Czekolada napisał(a): Tak tylko tam to wynikało z tego, że Sony nie pozwala na to żeby już wydana gra miała dlc na płycie. Redzi musieliby dostać nowe SKU produktu dla Phantom Liberty. Alan 2 nie musi się tym martwić bo nie miał dotąd wydania fizycznego. Co za pojebana polityka. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Tak czy inaczej wydanie pudełkowe i tak będzie wymagać pobrania dlc i patchy po premierze bo wydania fizyczne musieli wypalić na długo przed drugim dlc (duh). W przypadku Xboxa niby brakuje miejsca na płycie (dlatego też część gry do zassania?) i obie wersje mają mieć 1 dysk. Zobaczymy jak ostatecznie wyjdzie z kartkami. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 16 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Tak tylko tam to wynikało z tego, że Sony nie pozwala na to żeby już wydana gra miała dlc na płycie. Redzi musieliby dostać nowe SKU produktu dla Phantom Liberty. Alan 2 nie musi się tym martwić bo nie miał dotąd wydania fizycznego. Jak nie pozwala, jak sami alojkę 2 wydali ze wszystkim w wersji GOTY. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał(a): Kurde myślę, że przytuliłbym pudełko jednej z najważniejszych dla mnie gierek goty roku poprzedniego ale wciąż myślę na jaką platformę. Na sonkę mam już cyfrę. Rozum mówi że na X sobie bym wbił achievy ale tam zadeklarowali już, że kod na kartce te dlc a u Sony chyba na płycie? https://www.resetera.com/threads/alan-wake-ii-physical-editions-now-available-for-preorder-releasing-this-fall-79-99-199-99-up3-ps5-playable-off-disc-xbox-needs-download.893535/page-6#post-124141248 Ed. Podstawka + pierwsze dlc na płycie 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 53 minuty temu, SlimShady napisał(a): Jak nie pozwala, jak sami alojkę 2 wydali ze wszystkim w wersji GOTY. A mają ten sam SKU na pudełku? Widzę, że nie. No to masz odpowiedź. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Tego nie wiem, ale jeżeli można kontynuować sejwa z podstawki, to powinien być ten sam, jeżeli nie można, to pewnie inny. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października W dniu 15.10.2024 o 10:57, Donatello1991 napisał(a): Piszę, że w październiku ale kiedy dokładnie ten dodatek? Nic nie wiadomo? podobno 22 października, już wyciekło. 1 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Dodatki już wychodzą, a człowiek jeszcze podstawki nie ruszył. Trzeba by kupić może wreszcie. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Dużo mocniejsze horror vibe i do tego gra ma mieć bardziej otwarte, klasyczne survival horrorowe podejście, a nie malutkie poziomy jak w Night Springs, czekam mocno :). Cytat Much like some of the larger missions inside the main game of Alan Wake 2, this mission is structured like a more traditional survival horror game,” says Rowley. “There is a large open structure for the player to explore, secrets to discover and dangerous enemies to try and survive against. Narrative obviously plays a large role in the expansion – as it did in the main game – so it is definitely worth exploring and trying to locate the many narrative objects scattered throughout the environment.” “Like with the Night Springs expansion, The Lake House is incorporated into the main game flow, so players will come across these missions while playing through the main campaign in a seamless manner. We really believe adding both Night Springs and The Lake House into our core flow has improved the game’s pacing and makes for the ultimate Alan Wake 2 experience.” 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października https://www.alanwake.com/story/the-anniversary-update-explained/?fbclid=IwY2xjawGDUqBleHRuA2FlbQIxMAABHdwax73IW3J8pRVeyc15HiXX0vPThvtTdXDbDof3yvULKpWj30O27hUvFA_aem_PttQtfGJs2nF2EWPsOd49g Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Granie na premiere nie ma sensu od paru lat 2 Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Trzeba wspierać twórców.Najlepiej kupić 2 razy, raz cyfrę a później pudełeczko na półkę. Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 5 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Trzeba wspierać twórców. Najlepiej kupić 2 razy, raz cyfrę a później pudełeczko na półkę. Tylko 2 razy? Ja bym kupił po 2 kopie na każdą platformę Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października https://www.remedygames.com/article/alan-wake-2-on-playstation-5-pro---behind-the-scenes W skrócie 864p skalowane do 4k w trybie 60 FPS na pro... W trybie quality z włączonym RT odbić skalowane z 1224p i 30 fpsów. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października https://www.remedygames.com/article/alan-wake-2-on-playstation-5-pro---behind-the-scenes W skrócie 864p skalowane do 4k w trybie 60 FPS na pro... W trybie quality z włączonym RT odbić skalowane z 1224p i 30 fpsów.Brzmi jak kiepski żart. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 4 minuty temu, Qbon napisał(a): https://www.remedygames.com/article/alan-wake-2-on-playstation-5-pro---behind-the-scenes W skrócie 864p skalowane do 4k w trybie 60 FPS na pro... W trybie quality z włączonym RT odbić skalowane z 1224p i 30 fpsów. Ale za to tylko 800 euro. Ta generacja pod względem technicznym to jakiś chichot losu. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 7 minut temu, Bzduras napisał(a): Ale za to tylko 800 euro. Ta generacja pod względem technicznym to jakiś chichot losu. Bo durne studia zamiast na technologii skupili się na DEI i jest jak jest 1 Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Nie no serio to jest porażka.Wychodzi pro i gierka skaluje obraz z 900p ?No x(pipi)ad.Wiem że to tylko cyferki i image quality dzięki pssr może być spoko no ale nadal, jak na pro to zawód fhuj.Jak to śpiewają bracia Figo fagot.Może nie będzie tanio, za to będzie brzydko - coś za coś. Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Myślę, że za mało kopii gry kupiliśmy, ja chyba dokupię jeszcze 5 to może za rok będzie się skalować z 1080p Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Ale za to tylko 800 euro. Ta generacja pod względem technicznym to jakiś chichot losu. Śmiem twierdzić, że sprzęt to tu jest najmniej winny. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi