Skocz do zawartości

Alan Wake II

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 142,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

• Skonczylem wczoraj. Przegapilem jedna z reklam braci Koskela przez co 100% wpadnie dopiero przy drugim przejsciu  czekam na ng+,  mowili cos czy bedzie w tym roku?   No juz sie nie bede rozp

• 60 ale z dyktą w oknie.

Opublikowano
2 godziny temu, Wooyek napisał(a):

Niech wydadzą na Steam, zarobią jeszcze więcej. 

Nie wydadzą. Ostatnio widziałem gdzieś newsa, że Epic ma jednak wieczystą wyłączność na grę. 

Opublikowano

Ktoś po prostu wysłał emaila do Sweeneya i dostał odpowiedź, że nie wyjdzie na Steamie lol. Zawsze tak było mówione, więc trudno o jakieś newsy.

Epic normalnie zapłacił, żeby ta gra w ogóle powstała, jakoś nie widzę, by to się stało. Remedy nie ma co narzekać, że na Steamie by zeszło więcej sztuk - było pytać Gabe'a, czy zasponsoruje. 

Nie ma jednak precedensu, ostatecznie zrobią co sami zechcą. Jak na razie, wydaje się, że ten deal był ostatnim takiego typu. Po ponad roku, nadal nie słychać, by Epic zamierzało wydać jakąkolwiek inną nową grę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę, że opinie o Alanku podzielona tak jak u moich kumpli. Jedni chwalą, że super gierka, a drudzy, że lipa i rozczarowanie. Tak się zastanawiam nad kupnem od jakiegoś czasu jedyneczka mi fajnie siadła i cena też nieco już spadła )

Opublikowano

Ja właśnie przechodzę jedynkę, potem powtórka Control i wleci AW2.

Ta wersja Deluxe to ma wszystko co wyszło?

Opublikowano

Jak jesteś zainteresowany to teraz jest promka na Alana Wake 2 z DLC i remasterem pierwszej części za 199zł. Chyba ta wersja deluxe to wszystko zawiera.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Tak, Deluxior ma wszystko, jakieś śmieciowe skórki dla postaci, każde dostępne DLC oraz kod na pierwszą część.

Opublikowano

No to będę brał Deluxe jak najdzie pora. Ostatnio regularnie jest na promce -50% to ze zdrapkami wyjdzie spoko cena.

Opublikowano

Akurat teraz jest promka w media expercie za 199zł. Widzę, że ewentualnie jak masz napęd to taniej na olx używkę można wyrwać )

Opublikowano

Nie mam napędu w Prosiaku, zresztą i tak team cyfra.