Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Mi jedynka nie siadła z tego względu, o którym pisze @Josh, bliżej jej do strzelanki faktycznie, bo wrogów jest tu masa, i odwraca to uwagę od tego, co istotne. I właśnie dlatego nie potrafiłem chłonąć tej historii w pełni.Inaczej w AWII, kiedy faktycznie bywa że przez dobrą godzinę snujemy się po lesie, chłonąc klimat i nie ma absolutnie żadnych wrogów. Jeżeli ktoś lubi coś takiego, nie ma potrzeby biegnięcia sprintem byleby skończyć dany segment jak najszybciej, to jest duża szansa, że gra podejdzie.Do tego właśnie to, o czym parę stron wcześniej chyba pisałem, tj. kamera bliżej postaci, nisko na ramieniu, też zmienia nacisk narracyjny przez co każdy dialog, każde słowo chłonie się mimowolnie. Edytowane 16 kwietnia16 kwi przez Uzytnik30
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Tak Krotos też mi się podobał więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Fajnie poczytać jak ktoś nie tylko chwali ale też wypunktuje gorsze elementy gry Skończę Spidera 2 i biorę się za Alana