Opublikowano 27 października 20231 r Nie mogę ustawić na XSX jasności HDR większej niż 500 nitów, niezależnie jak ustawie HDR w konsoli i czy używam DTM lub HGiG. Ktoś coś? PS. Podziękowania dla @Bzduras za pomoc przy zakupie gierki
Opublikowano 27 października 20231 r EPIC games to gówno, zaraz kupuje na PS5 chyba :D. Oczywiście odpaliłem w końcu, ale to naprawdę EPIC już powinien sobie odpuścić te swoje launchery.
Opublikowano 27 października 20231 r 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: EPIC games to gówno, zaraz kupuje na PS5 chyba :D. Wyłącz afterburnera
Opublikowano 27 października 20231 r 1 minutę temu, tjery napisał: Wyłącz afterburnera Presety dla AMD PC, myślę, że się paru osobom tutaj przydadzą, miłego granka!
Opublikowano 27 października 20231 r No cumraci, kto sie podzieli pierwszymi wrazeniami z ps5? Mamy 2023, ciezko uwierzyc recenzentom ze cos moze wygladac i dzialac tak dobrze
Opublikowano 27 października 20231 r 5 minut temu, schabek napisał: No cumraci, kto sie podzieli pierwszymi wrazeniami z ps5? Mamy 2023, ciezko uwierzyc recenzentom ze cos moze wygladac i dzialac tak dobrze Gram w trybie Quality. Wygląda świetnie i oferuje stabilne 30 FPS, które o dziwo wydaje się być jednym z najpłynniejszych 30 FPS jakie doświadczyłem.
Opublikowano 27 października 20231 r No przekonaliście mnie panowie. Zostały mi 2 ostatnie misje w pająku i biorę się wieczorem za Anala. Trzeba tylko będzie na jutubie jakiś recap obejrzeć, bo już niewiele pamiętam z jedynki. A do tego jeszcze były przecież 2 dlc plus dodatek z Alanem w Control.
Opublikowano 27 października 20231 r 19 godzin temu, messer88 napisał: na Islandii masz za około 170zł Nawet dobra cena. O ile tyle w efekcie ściągnie mi z konta. Nie ma jakiś dodatkowych opłat za przewalutowanie zakupów? Czy to trzeba z revoletem?
Opublikowano 27 października 20231 r 1 minutę temu, Elitesse napisał: Nawet dobra cena. O ile tyle w efekcie ściągnie mi z konta. Nie ma jakiś dodatkowych opłat za przewalutowanie zakupów? Czy to trzeba z revoletem? Zawsze jak tam kupowałem brało dokładnie tyle ile miało.
Opublikowano 27 października 20231 r 4 minutes ago, Elitesse said: Nawet dobra cena. O ile tyle w efekcie ściągnie mi z konta. Nie ma jakiś dodatkowych opłat za przewalutowanie zakupów? Czy to trzeba z revoletem? Normalnie polską kartą płacisz. Recap dobry oficjalny był od Remedy w zeszłym tygodniu:
Opublikowano 27 października 20231 r 8 minut temu, Bigby napisał: Gram w trybie Quality. Wygląda świetnie i oferuje stabilne 30 FPS, które o dziwo wydaje się być jednym z najpłynniejszych 30 FPS jakie doświadczyłem. Singlowy survival horror w klimacie true detective z historia na 20h, ktory dziala i wyglada zajebiscie na konsolach w 2023? No nie wiem jak was panowie ale mnie az leb napierdala jak sobie pomysle o tym
Opublikowano 27 października 20231 r 1 minutę temu, schabek napisał: Singlowy survival horror w klimacie true detective z historia na 20h, ktory dziala i wyglada zajebiscie na konsolach w 2023? Co Remedy to Remedy jednak
Opublikowano 27 października 20231 r Nie wytrzymałem do 23 i odpaliłem przed pracą. Mega klimacior i chodzi bardzo dobrze. Też gram w 30 fps i jest git. Tak jak w SP2. Tempo rozgrywka idealne pod 30fps. Wygląda świetnie, ale widać że rozdzielczość nie za wysoka. Uwielbiam takie klimaty. Detektyw, morderstwa, misteczko hamerykanskie, świry itd. Aha i jakby co to mam takie coś w oknach, żeby nie było, że źle gram. Edytowane 27 października 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 27 października 20231 r 2 minuty temu, schabek napisał: Singlowy survival horror w klimacie true detective z historia na 20h, ktory dziala i wyglada zajebiscie na konsolach w 2023? No nie wiem jak was panowie ale mnie az leb napierdala jak sobie pomysle o tym Tzn. widać pewne ułomności graficzne związane z upscalowaniem do 4K, ale całość i tak robi niesamowite wrażenie. A klimat, cutscenki, udźwiękowienie, bogactwo detali i smaczków dla fanów uniwersum po prostu rozwala.
Opublikowano 27 października 20231 r Wielki Baxton Spoiler Edytowane 27 października 20231 r przez PiPoLiNiO
Opublikowano 27 października 20231 r Ja tylko "odpaliłem", czekam jednak na nockę, może coś się uda pograć. Ale screeny z postaciami to wrzucajcie w spoilery, bo ta gra jest jednak mocno story heavy...
Opublikowano 27 października 20231 r 25 minut temu, Elitesse napisał: O ile tyle w efekcie ściągnie mi z konta. Nie ma jakiś dodatkowych opłat za przewalutowanie zakupów? no to zależy od banku/konta jakie masz, mi bierze parę złotych prowizji za przewalutowanie w ING 19 minut temu, Donatello1991 napisał: Aha i jakby co to mam takie coś w oknach, żeby nie było, że źle gram. fajne szafo-okno
Opublikowano 27 października 20231 r 11 minut temu, KOŁD napisał: 30 or 60 na pierwszy playthrought? 30.
Opublikowano 27 października 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 60 ale z dyktą w oknie.