Opublikowano 2 grudnia 20231 r Olać ogóra. Tutaj tiktokowy filmik, który troszkę wyjaśnia to co mnie nakręca w tej gierce: Oczywiście spoilerowo https://youtu.be/-HW4UD8EL7w?si=UDWdfEuCRScY3RyD Edytowane 2 grudnia 20231 r przez Ins
Opublikowano 2 grudnia 20231 r W dniu 1.12.2023 o 16:09, Szermac napisał: 39 minut temu, MEVEK napisał:
Opublikowano 2 grudnia 20231 r Z zachwytu nie popatrzylem na poprzednie strony. Szybko sie chcialem podzielic wiesciami
Opublikowano 4 grudnia 20231 r I cyk kolejne GOTY https://time.com/6340124/best-video-games-2023/ To będzie obok BG3 drugi cult classic z tego roku, a DLC przed nami :).
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Z jednej strony to świetna wiadomość Tylko, jeśli zagrają to, na co pewnie wszyscy liczą, to będzie spoiler porównywalny z info o śmierci Spoiler Aerith
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Skończyłem pierwszy rozdział Alana Spoiler W metrze gdzie docieramy do serca Na liczniku już 7h. Trochę się kręcę, trochę motam, staram się zaglądać gdzie się da. Ogólnie wkurwiam się jak muszę odejść od konsoli.
Opublikowano 11 grudnia 20231 r nowe zakończenie i nowe manuskrypty! co tam NG+... Wysłane z mojego ELE-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 grudnia 20231 r 25 minut temu, Masamune napisał: nowe zakończenie i nowe manuskrypty! co tam NG+... Wysłane z mojego ELE-L09 przy użyciu Tapatalka Czy to nowe zakończenie to tylko na ng+ do wyrwania, czy można to jakoś na ng zrobić?
Opublikowano 11 grudnia 20231 r Hmm, biegam w kółko po Watery, brak nowych interakcji z mieszkańcami, Ahti w kółko śpiewa... Chyba wywalę grę z QR i wczytam od nowa zapis. Może jakiś skrypt mi się nie odpala.
Opublikowano 11 grudnia 20231 r Kończy po zrobieniu głównych zadań w lokacji. Do tego momentu piosenka się zapętla.
Opublikowano 11 grudnia 20231 r 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Czy to nowe zakończenie to tylko na ng+ do wyrwania, czy można to jakoś na ng zrobić? Sądząc po Spoiler Wstępie Alana, jaki się odpala po załączeniu "ng+" jestem pewien na 100%, że tylko w tym trybie.
Opublikowano 11 grudnia 20231 r A oczywiście że się przejdzie jeszcze raz, niech tylko chwila jeszcze chwila minie.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Pograłem trochę wczoraj w to co wrzucili w aktualizacji, na mieście lecą dziwne teksty...Mam też wrażenie, że sekcja otwierająca się nieco różni. Trzeba przyznać, że Lake nieźle zaigrał z graczami, replayability podbite o 100% Wysłane z mojego ELE-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 grudnia 20231 r 9 minut temu, Masamune napisał: Pograłem trochę wczoraj w to co wrzucili w aktualizacji, na mieście lecą dziwne teksty... Mam też wrażenie, że sekcja otwierająca się nieco różni. Trzeba przyznać, że Lake nieźle zaigrał z graczami, replayability podbite o 100% Wysłane z mojego ELE-L09 przy użyciu Tapatalka No właśnie, ponoć nie tylko zakończenie zmienili, ale przez całe przejście coś jest nowego.