Skocz do zawartości

Alan Wake II

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 140,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

• Skonczylem wczoraj. Przegapilem jedna z reklam braci Koskela przez co 100% wpadnie dopiero przy drugim przejsciu  czekam na ng+,  mowili cos czy bedzie w tym roku?   No juz sie nie bede rozp

• 60 ale z dyktą w oknie.

Opublikowano
W dniu 1.12.2023 o 16:09, Szermac napisał:

image.png.2822173dd92bd2395ab2caeecfa67eb2.png

39 minut temu, MEVEK napisał:

:szekle:

:mevek::lapka:

Opublikowano

Z zachwytu nie popatrzylem na poprzednie strony. Szybko sie chcialem podzielic wiesciami :lapka:

Opublikowano

Z jednej strony to świetna wiadomość :banderas: Tylko, jeśli zagrają to, na co pewnie wszyscy liczą, to będzie spoiler porównywalny z info o śmierci

Spoiler

Aerith :gayos:

Opublikowano

Skończyłem pierwszy rozdział Alana 

Spoiler

W metrze gdzie docieramy do serca

Na liczniku już 7h. Trochę się kręcę, trochę motam, staram się zaglądać gdzie się da. 

Ogólnie wkurwiam się jak muszę odejść od konsoli.

Opublikowano

nowe zakończenie i nowe manuskrypty! co tam NG+...

Wysłane z mojego ELE-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
25 minut temu, Masamune napisał:

nowe zakończenie i nowe manuskrypty! co tam NG+...

Czy to nowe zakończenie to tylko na ng+ do wyrwania, czy można to jakoś na ng zrobić? 

Opublikowano

Ahti kiedyś kończy występ w Watery czy to się zapętla? 

Opublikowano

Hmm, biegam w kółko po Watery, brak nowych  interakcji z mieszkańcami, Ahti w kółko śpiewa... Chyba wywalę grę z QR i wczytam od nowa zapis. Może jakiś skrypt mi się nie odpala.

Opublikowano

Kończy po zrobieniu głównych zadań w lokacji. Do tego momentu piosenka się zapętla.

Opublikowano
3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał:

Czy to nowe zakończenie to tylko na ng+ do wyrwania, czy można to jakoś na ng zrobić? 

Sądząc po 

Spoiler

Wstępie Alana, jaki się odpala po załączeniu "ng+" jestem pewien na 100%, że tylko w tym trybie. c4133743-b5b1-40c9-9240-be4e81769937.thumb.jpg.29d5ae1fa50695d9d59627aa9fb945ad.jpg

Opublikowano

A oczywiście że się przejdzie jeszcze raz, niech tylko chwila jeszcze chwila minie.

Opublikowano

Pograłem trochę wczoraj w to co wrzucili w aktualizacji, na mieście lecą dziwne teksty...
Mam też wrażenie, że sekcja otwierająca się nieco różni. Trzeba przyznać, że Lake nieźle zaigrał z graczami, replayability podbite o 100% :D

Opublikowano
9 minut temu, Masamune napisał:

Pograłem trochę wczoraj w to co wrzucili w aktualizacji, na mieście lecą dziwne teksty...
Mam też wrażenie, że sekcja otwierająca się nieco różni. Trzeba przyznać, że Lake nieźle zaigrał z graczami, replayability podbite o 100% :D

No właśnie, ponoć nie tylko zakończenie zmienili, ale przez całe przejście coś jest nowego.