Opublikowano 20 stycznia 20241 r Tam mają nie do końca jasną umowę z Epic który współfinansował projekt i wydaje ich gierkę. Dlatego nie ma fizycznego wydania, nie ma gry na steam czy gog. A Epic to margines sprzedaży gier na PC.
Opublikowano 21 stycznia 20241 r Jakby wrzucili na Steam to sprzedaż na pewno pozwoliłaby dostać się grze do top 10.
Opublikowano 21 stycznia 20241 r A na ps i x też w topce było?Chyba nie bardzo.Gra ma też duże wymagania na pc więc nie jestem pewien czy by tak się na nią ludzie rzucili na steam.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 stycznia 20241 r Ludzie na Steam mają bardzo dobre sprzęty, a historyjka o gtx680 i innych kalkulatorach królujących wśród użytkowników to było dawno i nieprawda.Czy mieliby boosta sprzedaży? Nie wiem, blacharz jak chce w coś zagrać to chyba nie jest dla niego problemem odpalenia sklepu któregokolwiek z wydawcow.
Opublikowano 21 stycznia 20241 r Ktoś miał problem z.osiagnieciem Spoiler Skarby ukryte wśród drzew ? Zebrałem wszystko co było do zebrania i pokazuje mi 97 procent progresu mimo zebrania 22 skrytek kultu i 21 sniadaniowek
Opublikowano 22 stycznia 20241 r @BielikZostaje Ci czekać na patch na tą chwilę: Miałem tak samo z innym dzbankiem za filmiki pewnych braci, wpadł dopiero po patchu
Opublikowano 5 lutego 20241 r Witajcie czy jest jakiś sposób na rozwiązanie dzwięku w grze, bo albo go nie mam albo się zacina.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Godzinę temu, Patrick0707 napisał: Witajcie czy jest jakiś sposób na rozwiązanie dzwięku w grze, bo albo go nie mam albo się zacina. Jeżeli grasz na PC to pozostaje instalacja gry na dysku SSD.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 12 minut temu, Bigby napisał: Po newsach zewsząd można było się spodziewać jeszcze gorszego wyniku, ale jednak to dalej jest wynik strasznie słaby, jak na tak świetną grę :/. Pewnie z czasem dobije do 2 mln, ale co to za liczby.
Opublikowano 16 lutego 20241 r Myślę, że wpływ na to miało, że tylko cyfra. Ale fakt nie jest to jakiś szał sprzedażowy.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Po newsach zewsząd można było się spodziewać jeszcze gorszego wyniku, ale jednak to dalej jest wynik strasznie słaby, jak na tak świetną grę :/. Pewnie z czasem dobije do 2 mln, ale co to za liczby.
Opublikowano 16 lutego 20241 r Nie dość, że tylko cyfra, to jeszcze na PC Epic. Widocznie mieli dobre deale.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 3 godziny temu, mario10 napisał: Myślę, że wpływ na to miało, że tylko cyfra. Ale fakt nie jest to jakiś szał sprzedażowy. Myślę, że obecnie, gdyby nie Digital only, to mogliby nie dobić nawet do 1 mln w tym samym czasie. Gra byłaby hitem rynku wtórnego. Niestety wynik słaby. Gdyby nie deal wydawniczy z Epic, to nie byłoby dla nich za ciekawie.
Opublikowano 16 lutego 20241 r Sam jeszcze nie ograłem, ale osoby, które znam bardzo chwaliły, tutaj na forum też dobre opnie więc szkoda. Ale mam nadzieję, że jeszcze podbiją sprzedaż.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 9 minut temu, Schranz1985 napisał: Niech dadzą płytę to kupię. || Z rynku wtórnego || No wiesz co, ale z Ciebie Janusz gejmingu.
Opublikowano 17 lutego 20241 r Dzisiaj miałem w końcu czas żeby dłużej pograć, pyknąłem kolejne 4h jednym ciągiem. Dla mnie ta gra jest idealna, nie ma niczego co bym chciał zmienić, idealnie wyważona.
Opublikowano 17 lutego 20241 r Mi troche jedynie brakuje więcej przeciwników w tych "residentowych" lokacjach.
Opublikowano 18 lutego 20241 r Sposobem rozlokowywania przeciwników AWII bardzo przypomina Quantum Break i mi to bardzo pasuje, bo mamy grę z mocnym naciskiem na fabułę, gdzie przeciwnicy nie robią za zapchaj dziurę respiąc się za każdym drzewem czy budynkiem.
Opublikowano 28 lutego 20241 r gra się całkiem przyjemnie, momentami nieźle wygląda, ale jak widzę na ps5 animację postaci niczym z ps2 to mnie lekko cofa