Skocz do zawartości

Alan Wake II

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 140,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

• Skonczylem wczoraj. Przegapilem jedna z reklam braci Koskela przez co 100% wpadnie dopiero przy drugim przejsciu  czekam na ng+,  mowili cos czy bedzie w tym roku?   No juz sie nie bede rozp

• 60 ale z dyktą w oknie.

Opublikowano

Jak wydawcą tej gry jest epic, jest szansa, że pojawi się to kiedyś na steamie? Czy tylko Epic store? 

Opublikowano

Trochę drogo jak dla mnie. 

Zobaczymy czy faktycznie teraz pudełkowcy uratują sprzedaż Alana tak jak zapowiadali. 

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał(a):

Trochę drogo jak dla mnie. 

Zobaczymy czy faktycznie teraz pudełkowcy uratują sprzedaż Alana tak jak zapowiadali. 

No pewnie. Teraz kupią dopiero po obniżce 50%.

Opublikowano

W te dodatki można już grać od dzisiaj, jeśli kupiło się edycję Deluxe? 

Opublikowano

Tak, to znaczy nie wiem czy akurat już teraz, ale z Deluxem będą dostępne od razu xd

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

No pewnie. Teraz kupią dopiero po obniżce 50%.

Prędzej używkę na olx, a potem płacz, że mało horrorów tpp z mechanikami / długich napakowanych serduchem i kreatywnością singlowych GIER. 

Opublikowano
23 minuty temu, Dr.Czekolada napisał(a):

A kto jest wydawcą jedynki?

no a co miałem na myśli, wydawcą jedynki remastered jest epic, jedynka wyszłą dawno temu i nie ma jej na steam i to samo będzie z dwójką

Opublikowano
Godzinę temu, Nemesis napisał(a):

O w mordę, ale będzie granie wieczorem 

Czas nie jest znany, ale mówił, że mniej niż 24h dzsiaj kolo 01:00 naszego. 

Opublikowano

Poszedł upgrade do deluxe, akurat promka jest w ms store :)

Opublikowano

Sory chłopaki ale jeżeli zwycięstwem graczy, którzy nie kupili cyfry ma być LRG to chyba jednak za dużo nie wygrały te graczyki :reggie: Będzie normalne wydanie pudełkowe dostępne w każdym sklepiku z grami i marketach?