Wooyek 1 130 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jak wydawcą tej gry jest epic, jest szansa, że pojawi się to kiedyś na steamie? Czy tylko Epic store? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Trochę drogo jak dla mnie. Zobaczymy czy faktycznie teraz pudełkowcy uratują sprzedaż Alana tak jak zapowiadali. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 12 minut temu, ASX napisał(a): Trochę drogo jak dla mnie. Zobaczymy czy faktycznie teraz pudełkowcy uratują sprzedaż Alana tak jak zapowiadali. No pewnie. Teraz kupią dopiero po obniżce 50%. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 4 godziny temu, dominalien napisał(a): Po roku, nie? Alan Wake Remastered? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 3 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): Alan Wake Remastered? A kto jest wydawcą jedynki? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca W te dodatki można już grać od dzisiaj, jeśli kupiło się edycję Deluxe? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Tak, to znaczy nie wiem czy akurat już teraz, ale z Deluxem będą dostępne od razu xd Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca O w mordę, ale będzie granie wieczorem Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): No pewnie. Teraz kupią dopiero po obniżce 50%. Prędzej używkę na olx, a potem płacz, że mało horrorów tpp z mechanikami / długich napakowanych serduchem i kreatywnością singlowych GIER. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 23 minuty temu, Dr.Czekolada napisał(a): A kto jest wydawcą jedynki? no a co miałem na myśli, wydawcą jedynki remastered jest epic, jedynka wyszłą dawno temu i nie ma jej na steam i to samo będzie z dwójką Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Godzinę temu, Nemesis napisał(a): O w mordę, ale będzie granie wieczorem Czas nie jest znany, ale mówił, że mniej niż 24h dzsiaj kolo 01:00 naszego. Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Poszedł upgrade do deluxe, akurat promka jest w ms store 1 Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca W Turcji też jest promka pamiętajcie że za dnia nie gramy w Alanka. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca No strach jeszcze czy nie zgrają z kompa na plytę zamiast w tłoczni Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Sory chłopaki ale jeżeli zwycięstwem graczy, którzy nie kupili cyfry ma być LRG to chyba jednak za dużo nie wygrały te graczyki Będzie normalne wydanie pudełkowe dostępne w każdym sklepiku z grami i marketach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi