jimmy 1 274 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Limited Run to kolekcjonerka kolego. Ma być normalne pudełko w sklepach. I tak, jest to zwycięstwo graczy. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Jak będzie zwykła to tak w sklepach to tak. Jak by tylko LRG miało to wydać to nie powiedziałbym, że to sukces. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Wszystkie kolekcjonerki zawsze są limited run Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 6 godzin temu, ASX napisał(a): Trochę drogo jak dla mnie. Zobaczymy czy faktycznie teraz pudełkowcy uratują sprzedaż Alana tak jak zapowiadali. 6 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): No pewnie. Teraz kupią dopiero po obniżce 50%. 5 godzin temu, Nyu napisał(a): Prędzej używkę na olx, a potem płacz, że mało horrorów tpp z mechanikami / długich napakowanych serduchem i kreatywnością singlowych GIER. Kupiłem cyfrę premierowo, więc jasne, że niech się pierdolą i będę czekał na jakąś obniżkę pudełkowej wersji, albo nawet na używkę, bo już mi nie zależy, żeby ich "wspierać". Jedynie martwię się o jakąś limitowaną ilość tego wydania i czy nie zdrożeje z czasem. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Ja też kupiłem na premierę cyfrę i byłbym nawet skłonny kupić pudełko, ale szanujmy się nie w tej cenie taki czas po premierze Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Zwłaszcza, że ja już im nic nie jestem winien - to raczej oni w ramach przeprosin powinni mi teraz dać pudełkową wersję, skoro już raz za grę zapłaciłem Oczywiście wyolbrzymiam, ale chodzi mi o to, że we mnie poczucia winy nikt nie wzbudzi i jeśli tylko okaże się, że wydanie pudełkowe jest pospolite to mam zamiar czekać na jak najlepszą okazję, a nawet na używkę, byleby tylko zminimalizować koszty swojego kolekcjonerskiego "fisia". Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Na disco remedy piszą, że dlc już wyszło. Ktoś sprawdzał? Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 10 minut temu, Wredny napisał(a): Zwłaszcza, że ja już im nic nie jestem winien - to raczej oni w ramach przeprosin powinni mi teraz dać pudełkową wersję, skoro już raz za grę zapłaciłem Oczywiście wyolbrzymiam, ale chodzi mi o to, że we mnie poczucia winy nikt nie wzbudzi i jeśli tylko okaże się, że wydanie pudełkowe jest pospolite to mam zamiar czekać na jak najlepszą okazję, a nawet na używkę, byleby tylko zminimalizować koszty swojego kolekcjonerskiego "fisia". Przecież dość jasne jest, że chodzi o tych, co NIE kupili AW2 mimo zainteresowania, bo cyfra only. Ale luz, każdy ma swój portfel. Tylko bez płaczu, że szkoda dobrego studia jak umrze czy coś. Remady od lat ledwo dyszy i chwytają się takich deali, jakie pozwolą im przetrwać. IMO Control, AW1 i Maxy to gry z najwyższych półek, a AW2 to już kunszt artystyczny tego studia, więc po prostu mocno polecam kupić w pudle. Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Już można grać jak coś, 18GB update (xbox) Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca (edytowane) 12 nowych aczików, o 22 siadam do tego sztosiwa . Edytowane 8 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Trzeba podstawke przejść, aby odpalić Night Springs ? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca O co chodzi z tymi fizycznymi wersjami? Będzie tylko kolekcjonerka i deluxe czy "zwykła" wersja też? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 35 minut temu, Szermac napisał(a): Trzeba podstawke przejść, aby odpalić Night Springs ? Raczej nie, jest w osobnym menu. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Już zassało, czekam na noc ile na to czekałem, za szybko weszło 100% w podstawce Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Delux edition zakupiony na premiere, przed chwila zamowilem kolekcjonerke, studia jak remedy zawsze beda mieli moje lekko zarobione pieniadze a Sam Lake to jest moj nowu guru gaimingu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 3 godziny temu, McDrive napisał(a): O co chodzi z tymi fizycznymi wersjami? Będzie tylko kolekcjonerka i deluxe czy "zwykła" wersja też? Deluxe dostępna normalnie, i Kolekcjonerka dostępna w Limited Run. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Polecam profil na IG, samlakewrites. Cytuj
Bzduras 12 526 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Pierwsze 10 minut tego DLC i mam wiadomość dla pana Sama: 1 Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Fizyczna edycja Deluxe do kupienia na polskim Amazonie za 269 zł. Not bad Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Cena spadnie w dół, bo teraz lecą po hajpie. Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 2 godziny temu, smallv86 napisał(a): przed chwila zamowilem kolekcjonerke Ile Cię wyszło ostatecznie z wysyłką i tymi wszystkimi vatami u nich? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca (edytowane) Skończyłem pierwszy epizod, ale sztosik!!!! kolejny raz soundtrack świetny i ten klimat lecę drugi Wow wiecie kim gramy w drugim epizodzie??? Edytowane 8 czerwca przez Whisker Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 23 minuty temu, Whisker napisał(a): Skończyłem pierwszy epizod, ale sztosik!!!! kolejny raz soundtrack świetny i ten klimat lecę drugi Wow wiecie kim gramy w drugim epizodzie??? Tez właśnie leci muza za ukończenie 1 ep, qrwa ale to jest miazga xD. Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca zapodajcie linka do muzy, akurat tutaj remedy nigdy nie zawodzi Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Drugi rozdział jeszcze lepszy i wracamy do mojej ulubionej miejscówki Teraz czas na trzeci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi