Opublikowano 3 czerwca 20231 r W dniu 25.05.2023 o 19:40, balon napisał: Jako osoba kupujące do tej pory cyfrowo tylko indyki zastanawia mnie na uj brać preorder cyfrowy (i to jeszcze z takim wyprzedzeniem jak ten Alan ? Okey czasami są jakieś dodatki lub np przez jakiś wstępny okres lepsza cena, ale jak tego nie ma, to why? Aby nie stracić środków na wódkę? Chyba czytają forum…
Opublikowano 3 czerwca 20231 r Ale będzie grane w AL...one in the Dark Jebać Remedy i ich nowych panów z epic Chyba, że przycebulę z kumplem na pół - tu nie miałbym absolutnie żadnych wyrzutów sumienia.
Opublikowano 3 czerwca 20231 r Poczeka się do dobrej promki. Też bez pudła nie biorę na premierę #teampudła#
Opublikowano 3 czerwca 20231 r Nowy standard branży, gry drożeją w preorderze, preorder tylko day0... xD
Opublikowano 4 czerwca 20231 r A to nie jest tak, ze skorygowali cene w innych walutach? Bo cena w € jest taka sama jak byla. W uk tez stara cena 39.99£
Opublikowano 5 czerwca 20231 r 23 godziny temu, smallv86 napisał: A to nie jest tak, ze skorygowali cene w innych walutach? Bo cena w € jest taka sama jak byla. W uk tez stara cena 39.99£ To chyba wzięli kurs z początku wojny na wschodzie, bo kursy walut już dawno w dół u nas :D.
Opublikowano 6 czerwca 20231 r No dobra, nie chcą moich pieniędzy to nie dostaną. Jeszcze kilka dni temu na PSStore zwykła wersja była po 212 zł, a teraz jest za 259 zł. W takim razie czekam na promocję, bo gry Remedy po roku kosztują śmieszne pieniądze.
Opublikowano 6 czerwca 20231 r W dniu 2.06.2023 o 16:47, messer88 napisał: Nie wiem dlaczego oglądając to mam wrażenia jak bym oglądał miasteczko twin peaks
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Pewnie dlatego, że twórcy nigdy nie ukrywali inspirowania się Twin Peaks.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Ja tego nie rozumiem. Czy ludzie skończyli oglądać Twin Peaks na pierwszym sezonie? Mi po drugim i trzecim kojarzy się już zupełnie inaczej, w każdym razie nic nie ma dla mnie wspólnego z AW2.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r 30 minut temu, Nyu napisał: Ja tego nie rozumiem. Czy ludzie skończyli oglądać Twin Peaks na pierwszym sezonie? Mi po drugim i trzecim kojarzy się już zupełnie inaczej, w każdym razie nic nie ma dla mnie wspólnego z AW2. Pierwszy najbardziej zapadał w pamięć. Dział się praktycznie w jednym miejscu i niemal nic nie wyjaśniał. AW było podobne stąd porównania. Trzeci sezon też był pokręcony, ale już było więcej lokacji co nie mogło wejść do głowy mimowolnie i podprogowo.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Jak zobaczyłem tego potwora z 'ciemnoscią' i ten unik bohaterki to juz mi trochę opadło xd Flashbacki z nudnego gameplayu jedynki wjechały. Edytowane 8 czerwca 20231 r przez Szermac
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Wygląda dobrze, ale to obracanie się w miejscu bez ruszania stopami to śmieszne jest.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r 8 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: RE2? Zamień tam hud i mógłbym pomylić z TEW2 TEW2? Zamień tam przeciwników i mógłbym pomylić z Tlou
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Wygląda fajnie, będzie klimacik na słuchawkach. A gameplayowo, no przecież nie mogli nie wiem zrobić z tego soulslike xD strzelanie pewnie zrobią dobrze.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Ten urywek z wczoraj, to taki nieszczególny, jakby na siłę rzucili byle było cokolwiek na ten gówno pokaz, ale niby wczesny development, więc może nie ma powodu do zmartwień.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Ogólnie spoko ale bez rewelacji. Ot stary dobry Alan Wake w nowych szatach (graficznych). Chętnie zagrałbym w remake pierwszej części z taką grafiką, bo to jedna z moich ulubionych gier w takich klimatach. Nie wiem, może ja na nic takiego nie trafiłem ale brakuje mi w tej branży dziennikarzy (o ile jeszcze takowi istnieją?), którzy by konfrontowali wypowiedzi wydawcy co do rezygnacji z pudełka z ostatnim podniesieniem cen. Rozumiem, że w excelu to się wszystko o wiele lepiej spina jak podnieśli cenę ale chciałbym zobaczyć jak próbują to wytłumaczyć graczom albo przyciśnięci do ściany wycofaliby się z tej podwyżki. Choć wiem, że to nierealne.