Opublikowano 10 grudnia 20213 l Jestem fanem uniwersum od dawna. Jedynka byla dla mnie, przyznam szczerze taka sobie. Ale obserwuję kazdy produkt na bazie warhammera i fantasy i 40k. Jak do tej pory to z gier ktore ograłem, najlepiej wyszedl space hulk tactics. Ale wszystko przed nami... Edytowane 10 grudnia 20213 l przez genjuro Literówka
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Mnie się jedynka podobała więc czekam. Uniersum mi siada jak mało co więc trzymam kciuki żeby było dobrze.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Wiele osob bedzie zadowolonych. Jedynka jest czasami wspominana w roznych podcastach
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Jedynka była całkiem dobra, a jako fan uniwersum jaram sie jak pochodnia.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Z racji tego, że po trailerze widać, że skupią się na walce z tyranidami, to obstawiam hordy. Edytowane 10 grudnia 20213 l przez Metoda
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Autor Jedynka to była krwawa młócka A po tym urywku gameplayu pod koniec trailera widać że się to nie zmieni
Opublikowano 10 grudnia 20213 l To uniwersum bylo dla mnie zawsze niezrozumiale i jakies takie sztywne ale wiem, ze gry na jego podstawie w latach 90 byly doceniane. Potem troche posuchy i chyba mlotek przezywa teraz gierkowy renesans. A jedynka mi podeszla, splatynowalem i w sumie czulem niedosyt bo fabularnie bylo nawet ok i sie urwalo. Czekom.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Autor Obstawiam końcówkę 2022, bo jednak gameplay był zawarty w trailerze
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Od jedynki się trochę odbiłem, była dla mnie drętwa. Jednak samo uniwersum bardzo lubię, moja ulubiona gierka z tego świata to Dawn of War 1.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Space Marine było bardzo przyjemną grą w uniwersum W40k a Titus fajną postacią. Na sequel czekam, ciekawe jak odniosą się do zakończenia z jedynki.
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Autor https://gamingbolt.com/warhammer-40000-space-marine-2-not-scheduled-to-release-in-2022 tak jak obstawiałem, no cóż trudno się mówi ale jedyneczka na steam już czeka na przypomnienie
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Kruci. Warto zagrać w jedynkę? Pudełko na ps3 stoi od lat i jakos nie mialem weny, zeby to ruszyc.
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Autor 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Kruci. Warto zagrać w jedynkę? Pudełko na ps3 stoi od lat i jakos nie mialem weny, zeby to ruszyc. Imo warto, ale nie wiem czy ryzykowałbym odpalanie tego na ps3 na TV4K, ja już chwilę pograłem na swoim PC ze starą kartą i wygląda dobrze w 1080p ale że moja HD7870 umiera to po 5minutach restartuje mi kompa i czekam z ograniem jak mi przyjdzie "nowe" GPU XD wersja z X360 mała lepsze wygładzanie i tak penie by nie raziła na TV4K
Opublikowano 27 marca 20223 l Autor Właśnie skończyłem jedyneczkę na PC, świetna młócka ale pod koniec może powoli zaczynać męczyć. Gotowy na dwójeczkę.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Autor Liczę na konkretny gameplay w czerwcu i przybliżoną date premiery