Skocz do zawartości

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 30 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Premiera dwójki tuż tuż. Co niektórzy już dostali, a ja postanowiłem odpalić sobie jedynkę 

• Dobra, przeszedłem grę więc skrobnę coś   Ogólnie jako totalny warhammerowy laik powiem że mi się bardzo podobało i dostałem to czego oczekiwałem. Gra akurat trafiła u mnie na podatny grunt

• Jest i calak       A to moje chłopaki wymaksowane            

Opublikowano

Jestem fanem uniwersum od dawna. Jedynka byla dla mnie, przyznam szczerze taka sobie. Ale obserwuję kazdy produkt na bazie warhammera i fantasy i 40k. Jak do tej pory to z gier ktore ograłem, najlepiej wyszedl space hulk tactics. Ale wszystko przed nami...

Edytowane przez genjuro
Literówka

Opublikowano

Mnie się jedynka podobała więc czekam. Uniersum mi siada jak mało co więc trzymam kciuki żeby było dobrze.

Opublikowano

Wiele osob bedzie zadowolonych. Jedynka jest czasami wspominana w roznych podcastach

Opublikowano

Jedynka była całkiem dobra, a jako fan uniwersum jaram sie jak pochodnia.

Opublikowano

Z racji tego, że po trailerze widać, że skupią się na walce z tyranidami, to obstawiam hordy. 

Edytowane przez Metoda

Opublikowano
  • Autor

Jedynka to była krwawa młócka :fsg:

A po tym urywku gameplayu pod koniec trailera widać że się to nie zmieni :ohboy:

Opublikowano

To uniwersum bylo dla mnie zawsze niezrozumiale i jakies takie sztywne ale wiem, ze gry na jego podstawie w latach 90 byly doceniane. Potem troche posuchy i chyba mlotek przezywa teraz gierkowy renesans.

A jedynka mi podeszla, splatynowalem i w sumie czulem niedosyt bo fabularnie bylo nawet ok i sie urwalo. Czekom.

Opublikowano

Od jedynki się trochę odbiłem, była dla mnie drętwa. Jednak samo uniwersum bardzo lubię, moja ulubiona gierka z tego świata to Dawn of War 1. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kruci. Warto zagrać w jedynkę? Pudełko na ps3 stoi od lat i jakos nie mialem weny, zeby to ruszyc.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Kruci. Warto zagrać w jedynkę? Pudełko na ps3 stoi od lat i jakos nie mialem weny, zeby to ruszyc.

Imo warto, ale nie wiem czy ryzykowałbym odpalanie tego na ps3 na TV4K, ja już chwilę pograłem na swoim PC ze starą kartą i wygląda dobrze w 1080p ale że moja HD7870 umiera to po 5minutach restartuje mi kompa i czekam z ograniem jak mi przyjdzie "nowe" GPU XD

wersja z X360 mała lepsze wygładzanie

i tak penie by nie raziła na TV4K

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Właśnie skończyłem jedyneczkę na PC, świetna młócka ale pod koniec może powoli zaczynać męczyć. Gotowy na dwójeczkę.

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...