BieŃ 923 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Tak tylko rzucę - książki wróciły do sklepów, brać póki są 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Przyznam że ta nowa operacja zajebista. Na redditach coś płaczą że podwyższyli poziom trudności ale ja jakoś nie zauważyłem, gram na substantial i mam wszystkie klasy na 15 poziomie. Czas powoli wbijać na ruthless, ale zbyt mało fioletowych broni mam odblokowanych. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Bardzo lubię jak developer na biężąco adresuje problemy od społeczności. W najnowszym patchu wszystkie boltery dostały buffa Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Kupiłem sobie na odtrutkę po chwili z Drago Age. No kurde to jest to. Rzeź, krew i grafa na full i oled miażdży. Mięcho. Cytuj
Ukukuki 6 949 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Gierka cudo jak ktoś szuka mięsistej gierki bez sztucznego rozciągania rozgrywki. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 7 listopada Autor Opublikowano 7 listopada gra jest cudowna SPOILERY ŻEBY NIE BYŁO Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Mój jeden z ulubionych momentów Plus na Oled 4k miażdży!! 1 Cytuj
Ukukuki 6 949 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Fakt, wrażenia audiowizualne super, odczucia przy strzelaniu też świetne. Jedynie walka wręcz dla mnie taka sobie. jedynka robiła to zdecydowanie lepiej, szczególnie jak pozbyliśmy się już tego startowego noża. A jak doczłapaliśmy się do młota to o matko tak w dwójce to preferuję dystans. No i brakuje trochę siepania orków xd Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 10h nabite. Rewelacja. Mi walka wręcz bardzo pasuję. I te wykończenia mmmmm. Pewnie ukończę kampanię. Porobię operacje po jednym razie każda i to będzie tyle dla mnie, ale mimo to warto było. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Też wam tak laguje w operacjach? Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano środa o 20:04 Opublikowano środa o 20:04 @Donatello1991ile Ci zeszło na kampanię? Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano środa o 22:24 Opublikowano środa o 22:24 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): @Donatello1991ile Ci zeszło na kampanię? 10h. A z operacjami mam teraz 15h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi