Skocz do zawartości

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fakt, wrażenia audiowizualne super, odczucia przy strzelaniu też świetne. Jedynie walka wręcz dla mnie taka sobie. jedynka robiła to zdecydowanie lepiej, szczególnie jak pozbyliśmy się już tego startowego noża. A jak doczłapaliśmy się do młota to o matko :D tak w dwójce to preferuję dystans. No i brakuje trochę siepania orków xd 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj skończyłem kampanię - cudna gra, piękna, walki z tyranidami i ich falami powodują opad szczęki, no i ten deisgn lokacji :banderas:

Zaczynam niedługo Operacje i idę w multi trochę powalczyć.

Liczę, że sukces gry pozwoli na stworzenie jakiegoś dodatku do trybu dla jednego gracza.

Opublikowano

Kampania skończona w 9 godzin. Długość w sam raz bez zbędnego wydłużania na siłę. Ukończyłem na przedostatnim poziomie trudności i teraz planuję powtórzyć na easy by poczuć moc ultramarines, który jest nie do zatrzymania. Ode mnie mocne -9/10. Btw, odkąd posiadam ps5 jest to pierwsza gra pudełkowa, którą kupiłem. Oby więcej takich tytułów do postawienia na półce.

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

Jaki tryb gry polecacie? Bo podobno w trybie wydajności czuć mocna spadki.

Nie jarze tego typu pytań. Masz dwa tryby to sobie sprawdź. Jak 30 klatek ci przeszkadza to sobie włącz ten drugi. I gdzie Ci się lepiej gra. Jeszcze rozumiem takie rozkminy w grach pecetowych, gdzie ustawień jest multum. Ale przy dwóch? No zlituj się

Opublikowano
11 minut temu, Homelander napisał(a):

Nie jarze tego typu pytań. Masz dwa tryby to sobie sprawdź. Jak 30 klatek ci przeszkadza to sobie włącz ten drugi. I gdzie Ci się lepiej gra. Jeszcze rozumiem takie rozkminy w grach pecetowych, gdzie ustawień jest multum. Ale przy dwóch? No zlituj się

A ja nie jarze takich nic nie wnoszących odpowiedzi. Zadałem zwykłe pytanie, czasami są gry, w których jeden z trybów jest ewidentnie lepszy. Dla mnie jest to zawsze trudny i wkurwiający wybór.