Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Ja grałem na Ultra i było cymesik No ale kurde w sumie co to za pytanie? jakby nie było to w grze akcji zawsze bierzesz ten tryb z największą ilością klatek. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada W każdym trybie bardzo fajnie mieli się przeciwników 😁 1 Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Też uwielbiam tę grę bracia Ja gram na trybie wydajności na Series X. 30 fps w tej grze to słabizna, bo timing w grze jest ważny więc im płynniej tym lepiej. Spadku w rozdzielczości prawie nie widać więc wybór jest prosty. Jak tylko wycalakuję grę na xboxie to przerzucam się już na PC. https://community.focus-entmt.com/focus-entertainment/space-marine-2/blogs/119-november-community-update nowy chapter i operacja już na początku grudnia Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 16 godzin temu, izon napisał(a): Jaki tryb gry polecacie? Bo podobno w trybie wydajności czuć mocna spadki. Niezmiennie od 4 lat - wydajność. Niestety grze daleko do ideału w tym aspekcie. Na obu konsolach (SX i PS5) masz niemal bliźniaczą jakość obrazu. Tryb wydajności to 1280x720p - 1920x1080p. Tryb jakości oferuje 1920x1080p - 2560x 1440p. Jakość gwarantuje betonowe 30 klatek, a wydajność - tu zależy od konsoli. Generalnie na Serii X jest na ogół o te dziesięć klatek więcej. Czyli jeżeli na X bąku jest 60, to na konsoli Sony masz okolice 50. Jeżeli miotacz ognia idzie w ruch, to na PS5 animacja spada do 38, a na Serii X do 48 klatek na sekundę. Zatem tak, czuć spadki, bo jednak jak animacja leci z 60 do okolic 40, to jest to odczuwalne. Dodam, że tytuł ma niebawem otrzymać wsparcie pod Pro, w którym gracze otrzymają wyższą rozdzielczość i, oby, płynniejszą animację. Warhammer 40k jest też obecnie przeceniony i pudełko w sklepie można nabyć za 180zł. Cyfra to wydatek rzędu 239zł. 1 Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Jakby ktoś chciał ograć pierwszą część to w Amazon Gaming jest do pobrania za free. Niestety tylko PC Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Just now, Sedrak said: Jakby ktoś chciał ograć pierwszą część to w Amazon Gaming jest do pobrania za free. Niestety tylko PC A na co? GOG? Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 1 hour ago, Homelander said: A na co? GOG? Jeśli dobrze widziałem to przez ich launcher. Na GoG jest BG1, BG2, NW1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Dzisiaj gra otrzyma wsparcie pod Pro. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Ale ta informacja to manipulacja, bo sugeruje że to będzie natywne 4K@60fps, tymczasem: 1080p - 1440p with upscale PSSR to 4K Pewnie będzie lepiej wyglądać ale daleko temu do 4K Dzisiaj patch i nowa operacja https://community.focus-entmt.com/focus-entertainment/space-marine-2/blogs/128-patch-5-0-obelisk-update Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano niedziela o 09:09 Opublikowano niedziela o 09:09 Gdyby ktoś myślał nad cross save: Games ● PROS ja zrobiłem na tej platformie transfer z xboxa na steama i żadnych problemów nie miałem, wszystko się przeniosło, włącznie ze znajdźkami. Nawet achievementy na steamie wpadły, chociaż nie wszystkie. A za samo zalinkowanie swojego profilu dostaje się 150 kredytów 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi