Ukukuki 7 036 Opublikowano czwartek o 20:50 Opublikowano czwartek o 20:50 Ja grałem na Ultra i było cymesik No ale kurde w sumie co to za pytanie? jakby nie było to w grze akcji zawsze bierzesz ten tryb z największą ilością klatek. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano czwartek o 20:51 Opublikowano czwartek o 20:51 W każdym trybie bardzo fajnie mieli się przeciwników 😁 1 Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano czwartek o 23:28 Opublikowano czwartek o 23:28 Też uwielbiam tę grę bracia Ja gram na trybie wydajności na Series X. 30 fps w tej grze to słabizna, bo timing w grze jest ważny więc im płynniej tym lepiej. Spadku w rozdzielczości prawie nie widać więc wybór jest prosty. Jak tylko wycalakuję grę na xboxie to przerzucam się już na PC. https://community.focus-entmt.com/focus-entertainment/space-marine-2/blogs/119-november-community-update nowy chapter i operacja już na początku grudnia Cytuj
Sylvan Wielki 4 627 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 16 godzin temu, izon napisał(a): Jaki tryb gry polecacie? Bo podobno w trybie wydajności czuć mocna spadki. Niezmiennie od 4 lat - wydajność. Niestety grze daleko do ideału w tym aspekcie. Na obu konsolach (SX i PS5) masz niemal bliźniaczą jakość obrazu. Tryb wydajności to 1280x720p - 1920x1080p. Tryb jakości oferuje 1920x1080p - 2560x 1440p. Jakość gwarantuje betonowe 30 klatek, a wydajność - tu zależy od konsoli. Generalnie na Serii X jest na ogół o te dziesięć klatek więcej. Czyli jeżeli na X bąku jest 60, to na konsoli Sony masz okolice 50. Jeżeli miotacz ognia idzie w ruch, to na PS5 animacja spada do 38, a na Serii X do 48 klatek na sekundę. Zatem tak, czuć spadki, bo jednak jak animacja leci z 60 do okolic 40, to jest to odczuwalne. Dodam, że tytuł ma niebawem otrzymać wsparcie pod Pro, w którym gracze otrzymają wyższą rozdzielczość i, oby, płynniejszą animację. Warhammer 40k jest też obecnie przeceniony i pudełko w sklepie można nabyć za 180zł. Cyfra to wydatek rzędu 239zł. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi