genjuro 85 Opublikowano 5 lutego 2023 Opublikowano 5 lutego 2023 Giera zapowiada się jak mokry sen każdego fana wh40k... Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 5 lutego 2023 Opublikowano 5 lutego 2023 No ja bym wolał w końcu dobrą odsłonę Dawn of War ale w to też zagram ze smakiem. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 lutego 2023 Opublikowano 7 lutego 2023 Pierwszy obrazek robi robote mocno. Takiego klimatu chce w tej grze. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2023 czyli przyszły rok najwcześniej z tego co mówi Cytuj
kiseki 750 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 W sumie dobrze, zdążę przypomnieć sobie jedynkę. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Nie jestem w żaden sposób w uniwersum, ale bardzo podoba mi się to co widzę. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Jak ktoś chce liznąć trochę uniwerum to polecam podcast na spotify "Wojtek czyta Warhammera". Fajnie się słucha bo gość jest profesjonalnym lektorem a lore warhammera czyta w czasie wolnym. Na bank do tej gierk na poczatek odcinki o rojach tyranidów i wojnach ludzkości z nimi, potem wedle uznania np o zakonach marines, wyposażeniu itp. 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Wygląda fantastycznie. Kolejny win dla focus home. Jeden z lepszych wydawców dla mnie w ostatnich latach. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja trochę vibe gearsów, wygląda to bardzo fajnie, mam tylko nadzieję, że optymalizacja nie połozy tej gry. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 24 maja Autor Opublikowano 24 maja fajna cena na Steam 209zł na Sonce podstawka za to już 299zł Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja W tym roku nadrobiłem jedynkę na Rog Ally i grało się cudnie. Dwójka day one zwłaszcza ,że cena na premierę bardzo przyzwoita. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca On 5/24/2024 at 11:57 AM, Ukukuki said: W tym roku nadrobiłem jedynkę na Rog Ally i grało się cudnie. Dwójka day one zwłaszcza ,że cena na premierę bardzo przyzwoita. Jak kampania wypada? Do czego byś porównał? Napiszesz coś więcej? Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 2 godziny temu, Homelander napisał(a): Jak kampania wypada? Do czego byś porównał? Napiszesz coś więcej? Gears of War bez systemu osłon, tylko takie 7/10 a nie 10/10. Jest też tutaj dużo więcej walki w zwarciu. Kampania jak ktoś lubi Warhammera to mu przypadnie do gustu jak nie to będzie mu już trochę zalatywać mocnym kurzem. Ogólnie gra chodzi w cenie dobrego piwa więc nie ma co się zastanawiać. 1 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 8 minutes ago, Ukukuki said: Gears of War bez systemu osłon, tylko takie 7/10 a nie 10/10. Jest też tutaj dużo więcej walki w zwarciu. Kampania jak ktoś lubi Warhammera to mu przypadnie do gustu jak nie to będzie mu już trochę zalatywać mocnym kurzem. Ogólnie gra chodzi w cenie dobrego piwa więc nie ma co się zastanawiać. Jak zwykle chodzi o czas, a nie pieniądze. Jak jest super gra to chętnie zapłacę, a średniaka za darmo nie chce mi się ogrywać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi