Ukukuki 6 953 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Czasem i gra na 7 okazuje się dla ciebie sztosem. Mnie ostatnio z takich gierek mega wciągnął Robocop i Gunslinger a nie są to tytuły najwyższych lotów. No i spora część forumowiczów zachwyca się Days Gone xd 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Odświeżające jest widzieć grę która wygląda na skończoną i z masą contentu na starcie. Jaram się chociaż fanem Warhammera nie jestem, ale trochę czasu minęło od ostatniego Dooma i Gearsów a mam ochotę na rzeź. Chyba wezmę niezależnie od ocen na MC, bo już na filmikach wygląda na solidne 7-8/10. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Też biorę zwłaszcza ,że cena na premierę bardzo przyjemna. Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Od wczoraj pełny, grywalny build niby lata po torrentach Z dwojga złego przynajmniej nie trzeba będzie czekać na recenzje, żeby poznać jakieś opinie Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Jedyny szpil na który czekam w tym roku - musi być dobrze, nie ma innej opcji ! Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Szkoda twórców w takiej sytuacji. Teraz niby mogliby przyspieszyć premierę, skoro jest już gold status, ale z drugiej strony logistycznie pewnie nie jest to takie proste. Pudła pewnie jeszcze nierozesłane po sklepach albo może i nawet nie wyprodukowane Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Bardzo słabo dla twórców a szkoda bo to typowy singlowy sztosik AAA jakich mało ostatnio. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Godzinę temu, Czezare napisał(a): Dżirsy dla ubogich Grałeś w ten build? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Gierkę kupię,ale nie na premierę. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że technicznie gra jest niedopracowana. Druga sprawa, to tylko cyfra, więc niech połatają, przyjdą obniżki i wtedy się kupi. Gier do ogrania jest jak nasrał. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Nie ma jeszcze kodów do recenzji więc plotki wyssane z palca. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Jedyne info w kwestii optymalizacji może pochodzić od osób co odpaliły wycieknięty dev build bo mój znajomy też mi pisał że on działa beznadziejnie to go szybko wyjaśniłem żeby poczekał na wersję finalną po patchu bo tam się dużo może zmienić. Co nie zmienia faktu że ta ich technologia SWARM może i raczej na pewno będzie mocno wpływać na wydajność. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia https://www.eurogamer.net/warhammer-40k-space-marine-2-delivers-maximum-warhammer-to-glorious-effect https://www.windowscentral.com/gaming/im-thrilled-with-warhammer-40000-space-marine-2s-co-op-experience-heres-how-it-goes-above-and-beyond Cytat Warhammer 40,000: Space Marine 2 feels like a lost Xbox 360 game, and I mean that in the best possible way byłem już przekonany, ale te preview tylko mnie utwierdziło w przekonaniu. Zapowiada się sztos w chuj. 1 1 Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia W dniu 7.08.2024 o 07:58, genjuro napisał(a): Gierkę kupię,ale nie na premierę. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że technicznie gra jest niedopracowana. SkillUP z poniższego filmiku twierdzi, że jest wręcz przeciwnie i gra technicznie jest bez zarzutu, a jedynie multi niedomaga. W dniu 7.08.2024 o 17:01, MaZZeo napisał(a): Z jedynką miałem tylko pobieżny kontakt, ale jakoś mi nie podeszło. To wygląda zajebiście i mam ochotę zagrać. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Czy ta gra będzie powiązana fabularnie z jedynką? Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Trochę tak ale nie ma to wielkiego znaczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi