Homelander 2 072 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia IMO trzeba przeczytać wszystkie książki ze świata WH40K, zagrać we wszystkie poprzednie gry. No i przestudiować podręczniki do bitewniaka. Inaczej mogą umknąć smaczki Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 14 sierpnia Autor Opublikowano 14 sierpnia bez doświadczenia w malowaniu figurek z uniwersum bym nie podchodził 1 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 5 minutes ago, Figuś said: bez doświadczenia w malowaniu figurek z uniwersum bym nie podchodził Dobrze, że swojego czasu miałem armię Orków Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Zajebiscie że będą nowe misje PvE i Horda Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Czyli to GAAS, a nie singlówka? 1 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Ziomuś tu masz cały pakiet, kampanię, coopa, PvE i PvP i dodatkowo wsparcie po premierze w ogóle ma być cross play, ktoś chętny na przejście wspólne? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Brak HDRa? Bardzo nietypowe. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Kurde wygląda to na świetną gierkę,nie mam zielonego pojęcia o co chodzi w tym uniwersum ale sam gameplay wygląda na niezła rzeźnie. Przynajmniej to nie jest kolejna rakowa gra usługa,ale 1080 p i brak HDR za pełną cenę? Podziękuję poczekam pół roku aż naprawia i gra stanieje Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia 200 zł kosztuje więc w sumie na dzisiejsze standardy niewiele więcej niż indyk. Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Też mnie zainteresowała gierka, a nie znam kompletnie tego uniwersum. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia (edytowane) 50 minutes ago, Ukukuki said: 200 zł kosztuje więc w sumie na dzisiejsze standardy niewiele więcej niż indyk. A to sorry, zobaczyłem na cenę w sklepie PlayStation i biorą pełną cenę Edytowane 31 sierpnia przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Niestety żadna konsola nie dobija do 60klatek Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września jackfrags wrzucił całe playthrough kampanii na YT, tak mu się gra spodobała Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września W dniu 31.08.2024 o 15:02, Ukukuki napisał(a): 200 zł kosztuje więc w sumie na dzisiejsze standardy niewiele więcej niż indyk. Hahaha podjaralem się i odrazu wskoczyłem na PsStore Taki hooy Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Oglądałem recenzję NRGeeka i... no chociaż chcę zagrać to gra nie do końca jest tym czym myślałem, że jest. Po pierwsze to bardziej hack'n'slash niż strzelanka. Po drugie jednak co-op to duża część gry, a pewne jej fragmenty tylko są dostępne w co-op. Poczekam aż stanieje Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): Hahaha podjaralem się i odrazu wskoczyłem na PsStore Taki hooy To kupcie pudełka, 250 zł to nie taka zła cena. Cena cyfry na konsolach to faktycznie jakaś porażka. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Biorę na premierę i już mam ekipę do grania For The Emperor Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września (edytowane) No fabułka ponoć krótka, gra raczej jest nastawiona na co-op, ale się sprawdzi jak będzie czas, bo ma ten fajny brutalny, krwawy felling Edytowane 4 września przez Rotevil Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Jak YongYea poleca to nie potrzebuję więcej rekomendacji. Z wad jedyne co wymienił to względnie mała różnorodność przeciwników i momentami głupie AI kompanów, ale to gra skrojona pod coopa więc wywalone, a nowi wrogowie dojdą w aktualizacjach wg roadmap. Brak elementów rpg, drzewek rozwoju. Po prostu hub - wybór misji i lecimy jak rajd. Po kampanii tryb operacji i pvp. To definitywnie przekreśla też szansę na monetyzację czegoś więcej w tej grze niż kosmetyków, a tych i tak w podstawowej grze jest sporo z tego co widzę. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) U mnie gierka już zaklepana, więc dziś punkt 19:00 (chyba jakoś tak ma na Steamie startować) i nie ma mnie dla świata Jaranko ogólnie. Piękne czasy w giereczkowie - świeżuteńka Małpa, SM2, a już za kilka dni Dead Rising Boży (jedna z moich największych growych miłości - mogę katować bez końca). Edytowane 5 września przez Amer Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Jest petarda zrobilem prolog i wlaczylem na 5 minut multi… wlasnie wstalem zrobic herbate i wracam do gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi