Skocz do zawartości

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde wygląda to na świetną gierkę,nie mam zielonego pojęcia o co chodzi w tym uniwersum ale sam gameplay wygląda na niezła rzeźnie.

Przynajmniej to nie jest kolejna rakowa gra usługa,ale 1080 p i brak HDR za pełną cenę?

Podziękuję poczekam pół roku aż naprawia i gra stanieje :rayos:

Opublikowano
W dniu 31.08.2024 o 15:02, Ukukuki napisał(a):

200 zł kosztuje więc w sumie na dzisiejsze standardy niewiele więcej niż indyk. 

Hahaha podjaralem się i odrazu wskoczyłem na PsStore ;)

Taki hooy 

Opublikowano

Oglądałem recenzję NRGeeka i... no chociaż chcę zagrać to gra nie do końca jest tym czym myślałem, że jest. Po pierwsze to bardziej hack'n'slash niż strzelanka. Po drugie jednak co-op to duża część gry, a pewne jej fragmenty tylko są dostępne w co-op. Poczekam aż stanieje

Opublikowano (edytowane)

No fabułka ponoć krótka, gra raczej jest nastawiona na co-op, ale się sprawdzi jak będzie czas, bo ma ten fajny brutalny, krwawy felling :shotgun:

Edytowane przez Rotevil
Opublikowano

Jak YongYea poleca to nie potrzebuję więcej rekomendacji. Z wad jedyne co wymienił to względnie mała różnorodność przeciwników i momentami głupie AI kompanów, ale to gra skrojona pod coopa więc wywalone, a nowi wrogowie dojdą w aktualizacjach wg roadmap. Brak elementów rpg, drzewek rozwoju. Po prostu hub - wybór misji i lecimy jak rajd. Po kampanii tryb operacji i pvp. To definitywnie przekreśla też szansę na monetyzację czegoś więcej w tej grze niż kosmetyków, a tych i tak w podstawowej grze jest sporo z tego co widzę.

Opublikowano (edytowane)

U mnie gierka już zaklepana, więc dziś punkt 19:00 (chyba jakoś tak ma na Steamie startować) i nie ma mnie dla świata :) Jaranko ogólnie. Piękne czasy w giereczkowie - świeżuteńka Małpa, SM2, a już za kilka dni Dead Rising Boży (jedna z moich największych growych miłości - mogę katować bez końca).

Edytowane przez Amer