Opublikowano 10 grudnia 20213 l 8 godzin temu, Daddy napisał: szkoda że tylko pod multi To jest od byłych pracowników Dice, widać zresztą bo poruszanie praktycznie identyczne jak w Battlefroncie 2
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Wygląda świetnie. Jednak po tym, jak okazało się, że to free to play to trochę mi hype opadł.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Nom, battlefront 2 to dla większości tych devów ostatnia gra robiona dla Dice
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Kurde - klimat i graficzka świetne, podobnie jak design strojów. Wygląda jak fajny looter-shooter i trochę jak Outriders, ale martwi mnie to f2p.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Akurat F2P dla gierek online to zaleta. Jak zaskoczy to gierka na lata.
Opublikowano 2 lipca 20231 r Materiał trochę skąpy ale cieszy, że gierka cały czas w produkcji bo ostatnio zastanawiałem się czy nie umarła
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Ta zmiana na extraction shooter jakoś mi nie siedzi. Szkoda, że nie poszli w stronę Divisiona z jakimiś osobnymi strefami pvp. No i podobno zmiana na 40$, a nie f2p?