Opublikowano 10 grudnia 20213 l Gierka zapowiedziana w zeszłym roku robiona przez rodzime Flying Wild Hog(Shadow Warrior, Trek to Yomi), na TGA pokazali gameplay premiera w 2022. Kałboye kontra demony Cytat Evil never sleeps… but it bleeds. A dark menace consumes the American frontier. As one of the last agents in a top-secret vampire-hunting institute, you are the final line between humanity and a deep-rooted terror that now emerges from the shadows. Rise up to become a Wild West Superhero, eradicate the vampire threat and save the United States! In visceral, explosive combat, unleash hell with your firearms, lightning-fueled gauntlet, and gadgets. Kill bloodthirsty monstrosities in style as a lone hunter or in co-op with a friend. Explore and fight through a narrative-driven campaign while upgrading your weapons and hunting tools. Unlock new perks to evolve your monster-slaying mastery, crafting your own playstyle to defeat the supernatural hordes. https://flyingwildhog.com/games/evil-west/
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Miałem skojarzenia z godhand jak zaczal piąstkami ich okladać. Wygląda na fajną GRĘ, a nie cinematik ikspirjens.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Przypomina mi Remnant From the Ashes, pewnie gameplayowo też będzie podobne.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l 9 minut temu, messer88 napisał: Przypomina mi Remnant From the Ashes, pewnie gameplayowo też będzie podobne. Czyli wg Ciebie slasher to strzelanka?
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Teraz, messer88 napisał: Tam też jest melee. Ziom, Remnant to looter shooter, Evil West jest od poczatku zapowiadane jako slasherek, czyli mordobicie z kombosami.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l A to przepraszam napisałem tylko po tym filmiku z czym mi się kojarzy.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Wygląda zacnie, konkretny trailer z gameplayem i od razu człowiek wrzucił na listę do obserwowania. Gówny bohater mi się trochę skojarzył wizualnie z protagonistą crapa z odległej przeszłości x360/ps3, a mianowicie Damnation, pamięta ktoś?
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Można sobie podpatrzeć ponad 20 minut gameplayu w tle. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Bardzo mi się podoba to co widzę, jak nie przegną z ceną może wleci Day One
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 18 minut temu, Figuś napisał: Bardzo mi się podoba to co widzę, jak nie przegną z ceną może wleci Day One w gp będzie
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l w tym filmiku było takie info? nic o tym nie wiadomo na tę chwilę. Przewidywałem to jako wrzute do gp, ale to na razie tylko sfera marzen.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 7 minut temu, blantman napisał: w gp będzie Skąd ta informacja? Może pomyliło ci się z Weird West, które już do GP wpadło.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Jest jeszcze Hard West, Blood West Mi samemu się nazwy chrzanily i już sam nie wiedziałem której gry szukam.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l W dniu 10.12.2021 o 10:23, Nyu napisał: Czyli wg Ciebie slasher to strzelanka? W dniu 10.12.2021 o 10:26, Nyu napisał: Ziom, Remnant to looter shooter, Evil West jest od poczatku zapowiadane jako slasherek, czyli mordobicie z kombosami. Cóż, chyba nie masz racji.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Po tym gameplayu na Paxie przypomina mi trochę Space Marine. Taki mix strzelanki/meele tylko postać o wiele bardziej responsywniejsza ale założenia podobne idziemy z punktu a do b zatrzymuje nas cutscenka i robimy co chcą. Wiadra krwi, dwie bomby w ryj i dokończenie sprawy revolverem niczym Erron Black z MK, czekam.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Wygląda spoko, ale po tym co czytałem o Shadow Warrior 3 jednak trzeba studzić hype.