Skocz do zawartości

Evil West

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Bigby napisał:

Skąd ta informacja? Może pomyliło ci się z Weird West, które już do GP wpadło.

A no może mi się pojebało xD starość

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 17,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba są śmieszni z tym 1080p60 na konsolach.     

• Ogólnie spoko gierka, fajnie się gra ale pod koniec staje się w chuj męcząca, a projektanta starć to bym w kosmos wypierdolił, pierwsza arena w ostatnim rozdziale pokazuje ile ta gra ma błędów i bugów

Opublikowano

Trochę wolno/ociężale wygląda tą walka wręcz, ale generalnie to wygląda bardzo fajnie, oby gra dowiozła fajny poziom. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo kojarzy mi się z Warhammer 40,000: Space Marine.

Opublikowano

Ano bardzo spoko się prezentuje, tylko na boga te świecące łańcuchy muszą wywalić.

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

Mi się podoba, taki trochę GoW plus strzelanie. 

Dokladnie tak. Poruszanie jak u Kratosa plus fajna strzelba. Będzie grane. 

Opublikowano

Dopiero obejrzałem gameplay i kurwa petarda. Jak nie dadzą szybko w gp to max po 2 miesiąca od premiery kupie gierkę bo zapowiada się super.

Opublikowano

Ja to samo, to je tooo ! Jak Figuś napisał, zajeżdża klimatem i grywalnością gierek z 7 generacji.

Opublikowano

Wygląda zabawnie oby tylko te świecące elementy dało się wyłączyć w opcjach bo tagicznie to wygląda xD

Opublikowano

Na Steamie za 169 zł, to się łyknie w okolicach premiery. :sonkassie:

Opublikowano

Na konsolach nie ma możliwości złożenia preordera, obstawiam cenę w okolicach 200zł, a może wpadnie do któregoś abo. Ostatnio od nich był na premierę Shadow Warrior 3 w PS Now.

Opublikowano
4 godziny temu, cotek napisał:

Mogliby jakieś demko puścić na konsolki

Po co Ci demko? Wystarczy obejrzeć powyższy filmik, żeby stwierdzić, że to przeciętny odstresowywacz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ostatnio tyle przesunięć, że wcale nie jest powiedziane że Calisto wyjdzie w pierwotnym terminie :nosacz3: