Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 11 godzin temu, Bigby napisał: Skąd ta informacja? Może pomyliło ci się z Weird West, które już do GP wpadło. A no może mi się pojebało xD starość
Opublikowano 8 czerwca 20222 l Trochę wolno/ociężale wygląda tą walka wręcz, ale generalnie to wygląda bardzo fajnie, oby gra dowiozła fajny poziom.
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Przypomina produkcje AAA z 7 generacji z oprawą z końcówki 8 generacji. Podoba mi się
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Ano bardzo spoko się prezentuje, tylko na boga te świecące łańcuchy muszą wywalić.
Opublikowano 17 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, messer88 napisał: Mi się podoba, taki trochę GoW plus strzelanie. Dokladnie tak. Poruszanie jak u Kratosa plus fajna strzelba. Będzie grane.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Dopiero obejrzałem gameplay i kurwa petarda. Jak nie dadzą szybko w gp to max po 2 miesiąca od premiery kupie gierkę bo zapowiada się super.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Ja to samo, to je tooo ! Jak Figuś napisał, zajeżdża klimatem i grywalnością gierek z 7 generacji.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l No szkoda że nie będzie w na premierę, ale z tego co widzę tak mi się podoba że wezmę raczej Day one.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l Wygląda zabawnie oby tylko te świecące elementy dało się wyłączyć w opcjach bo tagicznie to wygląda xD
Opublikowano 20 czerwca 20222 l Na konsolach nie ma możliwości złożenia preordera, obstawiam cenę w okolicach 200zł, a może wpadnie do któregoś abo. Ostatnio od nich był na premierę Shadow Warrior 3 w PS Now.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l 4 godziny temu, cotek napisał: Mogliby jakieś demko puścić na konsolki Po co Ci demko? Wystarczy obejrzeć powyższy filmik, żeby stwierdzić, że to przeciętny odstresowywacz.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l ostatnio tyle przesunięć, że wcale nie jest powiedziane że Calisto wyjdzie w pierwotnym terminie