Skocz do zawartości

Evil West

Featured Replies

Opublikowano

XD do tego gra nabsteam kosztuje 160 zł, na konsolce 2 i pół bomby.

Dla mnie wciąż day one na PC, no chyba że wleca oceny 6/10.

• Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 17,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba są śmieszni z tym 1080p60 na konsolach.     

• Ogólnie spoko gierka, fajnie się gra ale pod koniec staje się w chuj męcząca, a projektanta starć to bym w kosmos wypierdolił, pierwsza arena w ostatnim rozdziale pokazuje ile ta gra ma błędów i bugów

Opublikowano

Zarżnęli konsolowa wersję już na starcie, przecież ta gra nie trafi do casuali, którzy nie zwracają uwagi na technikalia, pozdro 600 

Opublikowano

Lipa, ale ważne, że jest 60fps - FULL HD to dla mnie nie problem - gram w masę gier z zeszłej generacji na moim OLEDzie i zupełnie mi to nie przeszkadza.

Opublikowano

W gąszczu wszystkich gier ze słowem "WEST" w tytule nie interesowałem się Evil West i jestem pozytywnie zaskoczony tym co dzisiaj zobaczyłem. Zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

Takie same "talenty" kąputerowe jak Techland, mogli by tak upaść za te FHD 60 fps. "polski game dev elita światowa" :doom:

Dobrze, że tego średniaka nie chciałoby mi się ściągać nawet z Plusa.

Opublikowano

Wszedłem do tematu poczytać recki/średnią, w końcu premiera za 3 dni, a tu nic. Najwyraźniej autorzy pewni swojego produktu.

Tymczasem widzę, że gra będzie śmigać w 1080, ale za to P. To teraz czekam na coś w 720p.

Opublikowano

Szukam i chyba nie ma nigdzie informacji na ile godzin jest ta gra? Znając to studio to na 6-7h? Jeśli tak to nie opłaca mi się jej kupować na premierę.

Opublikowano

No pierwszeństwo zdecydowanie ma Callisto, o ile West się nie okaże nudnym crapem to się weźmie później :D

Opublikowano
Godzinę temu, Rotevil napisał:

Szukam i chyba nie ma nigdzie informacji na ile godzin jest ta gra? Znając to studio to na 6-7h? Jeśli tak to nie opłaca mi się jej kupować na premierę.

Gdzieś czytałem, że około 15.

Opublikowano

:reggie:

DDtNP2H.png

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Tak żem czuł, czekanko na promke w takim razie :reggie:

Opublikowano

ja tam chętnie ogram, ale nie za pełną cenę, chyba że wpadnie do któregoś abo albo na Epicu dadzą za free

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

ja tam chętnie ogram, ale nie za pełną cenę, chyba że wpadnie do któregoś abo albo na Epicu dadzą za free

Na PC jest ona dosyć uczciwa, choć przypuszczam, że jeszcze przed końcem roku do stówki spadnie. :lapka:

Opublikowano

Jprdl przeglądam YT i trafiam na filmik o tytule Evil West Ending and Final Boss i miniaturka z fajnal bossem, co za lipa xD

Opublikowano

wlecome to youtube, ja tak mialem z ragnarokiem, a jedyne co to ogladalem trailery i oficjalne materialy. i to na glownej

Opublikowano

U mnie, niestety, podobnie. Przyznam, że ten Evil West podobał mi się już od pierwszej prezentacji. Niestety informacja o fHD całkowicie studzi zapał do pojechania po pudełko (a to prezentuje się znakomicie). Zdaję sobie sprawę, że nie każde studio to Insomniac Games, ale kombo 1440p w 60 k/s powinno być standardem.

Opublikowano

Nie powinno być żadnej wymówki. Nawet Steam Deck potrafi wyciągnąć około 50-60 klatek, czyli gra nie jest przesadnie wymagająca.