PiotrekP 2 025 Opublikowano 4 stycznia 2024 Opublikowano 4 stycznia 2024 I dobrze że korytarz. Idziesz przed siebie i kosisz kolejnych wrogów. Akurat żeby się rozluźnić jak kogoś Plaga wku.wi 1 Cytuj
balon 5 393 Opublikowano 7 stycznia 2024 Opublikowano 7 stycznia 2024 Trudne to? Nie wiem czemu, ale myślałem, że soulslike i omijałem gierkę, ale widzę teraz w reckach, że nic o tym nie mówią. Korytarzyk, AA, sznyt 7/8 generacji, fajny design? No brzmi ciekawie. Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 7 stycznia 2024 Opublikowano 7 stycznia 2024 Bardziej GOW jak soulsy z bardzo przyjemnym systemem walki. Big fuk dla twórców za bugi pasujące postęp ale to już raczej naprawili. Cytuj
Schranz1985 697 Opublikowano 7 stycznia 2024 Opublikowano 7 stycznia 2024 Jak ta gra wypada od strony mechaniki walki?Ma to jakaś głębię i choć minimalne wyzwanie?Czy typowe pif paf pod casuala idzie ludzik i strzela?Po W3 coś bym łyknął liniowego na kilka h no ale musi trzymać jakiś poziom.Fabuła klimat?Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
oFi 2 539 Opublikowano 8 stycznia 2024 Opublikowano 8 stycznia 2024 To jest raczej idealna gra do coopa jak remnant. Solo pewnie tego nie tkne kijem, na szczęście player 2 już ogarnięty online Cytuj
Schranz1985 697 Opublikowano 9 stycznia 2024 Opublikowano 9 stycznia 2024 Zacząłem dziś grać i jakieś to takie mdłe i bez polotu.Grafa słaba i wszystko w jakimś dziwnym tonie.Przerywniki filmowe to poziom PS3....Konstrukcja poziomów mega prosta i korytarzowa.Korytarz arena korytarz odnoga w prawo z dolcami z lewej do areny.Mechanika walki nie jest najgorsza i na hardziej jest wyzwanie.Ale tu znów brak lockowania na przeciwniku, unik pod X I brak możliwości zmiany ci dla mnie jako soulsiarza jest mega wqrwiajace!No i podobnie jak w gow kamera bardzo blisko, nic nie widać i często po plecach obrywasz.Są jakieś drzewka rozwoju może później robi się ciekawiej ale już od start czuć że rękawica jest op I momentami się czułem niczym w calisto protocol.W co opie jest łatwiej bo można się podnosić.Jakiejś większej taktyki i grania zespołowego nie zauważyłem.Szykuje się sredniaczek do pogrania w co opie z plusa i tyle, zero podjarki.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 488 Opublikowano 20 stycznia 2024 Opublikowano 20 stycznia 2024 Ale ta gra gubi klatki Czym dalej jestem to mam wrażenie,że gra coraz bardziej zwalnia. W taka kaszankę jeszcze nie grałem na tej generacji,a szkoda bo sam rozgrywka jest spoko. Cytuj
SnoD 2 383 Opublikowano 25 marca 2024 Opublikowano 25 marca 2024 Gram teraz (telefon/GP) i dla mnie mega. Czysty fun jak przy pierwszym przechodzeniu Gears of War czy Bulletstorm Bardzo podoba mi się to połączenie dzikiego zachodu, steampunku, pomysłów rodem z umysłu Nicoli Tesli i świata wampirów. Cała rozgrywka manipulowania różnego rodzaju orężem w locie jest bardzo intuicyjna. Czuć tu starą dobrą szkołę polskich gier akcji rodem z Painkillera czy Bulletstorma okraszoną niewymuszoną prostotą i charakterystycznym kiczem. Do tego te mięsiste odgłosy każdej broni i zadawanych obrażeń, miodzio 1 Cytuj
balon 5 393 Opublikowano 27 marca 2024 Opublikowano 27 marca 2024 No Gierka ma to coś. Pytanie z innej beczki. Gram na XSX. Czy tryb jakość i u wydajności różni się klatkami? Bo za uj nie widzę różnicy. Cytuj
creatinfreak 3 890 Opublikowano 27 marca 2024 Opublikowano 27 marca 2024 Mega miodna produkcja. Przyrównanie do gearsów czy bulletstorma jak najbardziej trafne. @balonjestem wyczulony na klatki a tu o dziwo gram na jakości i mi to nie przeszkadza. Nawet nie przełączałem na wydajność skoro dobrze się gra. Cytuj
Hubert249 4 288 Opublikowano 28 marca 2024 Opublikowano 28 marca 2024 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: Mega miodna produkcja. Przyrównanie do gearsów czy bulletstorma jak najbardziej trafne. @balonjestem wyczulony na klatki a tu o dziwo gram na jakości i mi to nie przeszkadza. Nawet nie przełączałem na wydajność skoro dobrze się gra. To się przełącz, bo różnicy w grafice nie ma w ogóle. A taka dynamiczna gra w 60 to zupełnie inne doświadczenia Cytuj
XM. 11 184 Opublikowano 25 kwietnia 2024 Opublikowano 25 kwietnia 2024 O ja pierdole przeszedłem to cudo i jestem wstrząśnięty. Trochę god of war w domu, ALE z mega poziomem trudności, świetnym, prostym (ale nie prostackim)systemem walki, gdzie jest mnóstwo momentów latania po każdym możliwym guziku w padzie na przestrzeni 3 sekund, do tego staroszkolny korytarz, duża ilość przeciwników, świetne walki z bossami NO JA PIERDOLE. Dla mnie klejnot generacji. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem tak, że przeszedłem grę i od razu od nowa zaczalem. Oby robili dwójki i biorę nawet za 350pln. 1 1 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 778 Opublikowano 2 maja 2024 Opublikowano 2 maja 2024 Gra ukończona. Bawiłem się dobrze, momentami nawet bardzo dobrze. Typowa stara szkoła i to pod każdym względem. Nawet hard jest tu taki, jaki powinien być - ciężki. Tytuł żywcem wyjęty z ery PS3/x360. I dobrze. Miła odskocznie od kolejnego otwartego świata z setką znaczników. Niestety graficznie też utknął nie w tej generacji, w której powinien. Stylistycznie jest co prawda znakomicie (dziki zachód z domieszką horroru), ale nie jest to jakaś szczególna piękność. Tyle dobrze, że tryb wydajności trzyma betonowe 60 k/s, jak mało która gra, a tryb jakości ma tak samo, ale tu klatkaż jest na 30 zablokowany. Niemniej 1080p powinno być prawnie zakazane na nowych konsolach. Zdecydowanie polecam. Gra jest dostępna w obu abonamentach, a miłośnicy wersji fizycznych mogą nówkę nabyć za 80zł. Jakbym miał ocenić Evil West, to wystawiłbym sumienne 7/10, albo nawet 8/10. 2 1 Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 2 maja 2024 Opublikowano 2 maja 2024 Zdecydowanie fajniejsza gierka niż wykastrowany SW3. Obie to gierki na raz bez specjalnej głębi, ale EW ma naprawdę sympatyczny gameplay. Z zastrzeżeniem, że ma niezbalansowany i faworyzujacy system walki. Cytuj
SnoD 2 383 Opublikowano 22 września 2024 Opublikowano 22 września 2024 Skończyłem już na Rog Ally, świetna klasyczna gra akcji rodem z najlepszych czasów X360. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Druga faza ostatniego bossa tak mnie na normalu wymęczyła, że przełączyłem na easy, szkoda, bo trzecia faza była już bardziej sprawiedliwa. 1 Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano 22 września 2024 Opublikowano 22 września 2024 No ja odpadłem pod koniec grania na najwyższym przez recycling bossów. Ale gierka fajna 7/10 Cytuj
SnoD 2 383 Opublikowano 22 września 2024 Opublikowano 22 września 2024 Teraz sobie przypomniałem, że zapomniałem o używaniu tego paraliżującego krzyża, pewnie by się przydał w finałowym starciu XD K****, za dużo tam tych wszystkich gadżetów, w trakcie intensywnej rozgrywki często zapominałem o niektórych :p Cytuj
balon 5 393 Opublikowano 22 września 2024 Opublikowano 22 września 2024 6 godzin temu, SnoD napisał(a): Teraz sobie przypomniałem, że zapomniałem o używaniu tego paraliżującego krzyża, pewnie by się przydał w finałowym starciu XD K****, za dużo tam tych wszystkich gadżetów, w trakcie intensywnej rozgrywki często zapominałem o niektórych :p Oj przydawał się, jeszcze miałem go dopakowanego. Używałem go przed tymi ciężkimi do obrony atakami i przerywało mu to sekwencję. Ogólnie sama gra bardzo fajna. Dobra wrzuta w GP. Cytuj
Square 8 888 Opublikowano 20 października 2024 Opublikowano 20 października 2024 Gra zaczęta w coop i gra się super, ale to że postęp jest tylko dla hosta to jakiś nieśmieszny żart. No i się zdziwiłem, że gra się tą samą postacią, trochę dziwny zabieg. 1 Cytuj
Figuś 21 316 Opublikowano 1 listopada 2024 Opublikowano 1 listopada 2024 Ogólnie spoko gierka, fajnie się gra ale pod koniec staje się w chuj męcząca, a projektanta starć to bym w kosmos wypierdolił, pierwsza arena w ostatnim rozdziale pokazuje ile ta gra ma błędów i bugów to się w pale nie mieści. 3 1 Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano sobota o 15:37 Opublikowano sobota o 15:37 Świetna gierka, pierwsze parę misji mnie nie przekonały ale kilka upgrade później gra się zajebiście. Do tego fajni bohaterowie bez zaimkowego pierdolenia. Skończyłem i zacząłem NG+ na hard, tak się spodobała rozwałka wampirów. Część 2 brałbym DAY ONE. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi