Skocz do zawartości

Sea of Stars

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od początku był to mocno promowany punkt programu, chociaż Mitsuda napisał może z 10 ścieżek, na ponad 150 w całej grze (w obu przypadkach wliczamy podobne melodie w wersji dzień/noc, niczym w Xenoblade). Ale po Messengerze, nie wiem czy nazwisko Browna powinno być mniejszym czy większym magnesem niż Mitsudy.

Już w demie dostaliśmy jedną z tych dziesięciu.

• Lubię! 1
Opublikowano

A ja myślałem, że dziś będzie a to dopiero jutrooo...

Oglądam te filmiki i mam nadzieję, że ten system walki nie będzie aż tak prosty jak na filmikach. Pewnie coś tam dojdzie pytanie tylko ile i jak.

Reszta wygląda wybornie.

Opublikowano

Nie nie, ten rok po prostu jest bardzo dobry. Skala i tak jest spierdolona ale jak ktos sie orientuje w temacie to wie ze wyszlo sporo cholernie dobrych gier. 

Czemu to nie jest w dziale rpg? Tutaj szybciej zginie.

Opublikowano
17 minut temu, bebbop napisał:

Jednak przeprowadzka do Nowej Zelandii nie dziala. Trzeba czekac do jutra :dog:

PS. Na switchu w afrykanskim eshopie do wyrwania za 70 zeta:

https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/szybka-wycieczka-do-afryki-i-sea-of-stars-na-switcha-za-jedyne-70-zl-57-znizki-w-nintendo-eshop/

Platynke chce wbic, wiec switch odpada. Najwyzej na pudełko pozniej bede polowac, żeby wesprzec autorów.

• Plusik 1
Opublikowano
16 minut temu, Shen napisał:

Platynke chce wbic, wiec switch odpada. Najwyzej na pudełko pozniej bede polowac, żeby wesprzec autorów.

Ja chcialem kupic pudelko na switcha, ale dopiero ma byc na poczatku 2024. W takim razie zagra sie na Xboxie. 

Opublikowano

Przeczytałem recenzje i to nie brzmi jak gra aż na poziomie Chained Echoes. Ludzie zwracają na bardzo wysoką jakość i bardzo fajne pomysły, taka super zrobiona gra, ale też piszą zazwyczaj że a) walki z czasem powszednieją, b) historia ogólnie to nie jest nic co będziecie dzieciom wspominać. Czyli w sumie trochę jak się spodziewałem po Messengerze, który też był superprzyjemną grą. 

Jak już pisałem, gra ogólnie na ok. 30 godzin.

• Plusik 3