Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Od początku był to mocno promowany punkt programu, chociaż Mitsuda napisał może z 10 ścieżek, na ponad 150 w całej grze (w obu przypadkach wliczamy podobne melodie w wersji dzień/noc, niczym w Xenoblade). Ale po Messengerze, nie wiem czy nazwisko Browna powinno być mniejszym czy większym magnesem niż Mitsudy. Już w demie dostaliśmy jedną z tych dziesięciu.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r U mnie juz siedzi na dysku i czeka na odpalenie. Licze mocno na OST oraz calosciowo na system. No i oczywiscie chcialbym odwiedzic wyspe z messengera
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 11 minut temu, Shen napisał: Już jutro Jak sie przeniesiesz do Nowej Zelandii na Xboxie to juz chyba nawet dzis od 18
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Nie wiem czemu myslalem ze to w ostatni dzien sierpnia. Jak jutro to super. Preload zrobiony, piwo sie chlodzi.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r A ja myślałem, że dziś będzie a to dopiero jutrooo... Oglądam te filmiki i mam nadzieję, że ten system walki nie będzie aż tak prosty jak na filmikach. Pewnie coś tam dojdzie pytanie tylko ile i jak. Reszta wygląda wybornie.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r https://www.nintendolife.com/reviews/switch-eshop/sea-of-stars No jest na co czekać. Jezeli faktycznie takie dobre to kupie pomimo tego ze w gp jest.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Gadałem że będzie dobrze, nie spodziewałem się że aż tak. Cudowny rok dla graczy
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 20 minut temu, pawelgr5 napisał: https://www.nintendolife.com/reviews/switch-eshop/sea-of-stars No jest na co czekać. Jezeli faktycznie takie dobre to kupie pomimo tego ze w gp jest. Ja biorę day one ale chained echeos tak wysoko postawił poprzeczkę że jestem ciekaw czy okaże się dla mnie rośnie dobry czy nawet lepszy
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Jednak więcej niż Chained Echoes, miałem racje . Warto jednak przerobić trochę skale, bo w tym roku za dużo coś tych 95+ gierek...
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Nie nie, ten rok po prostu jest bardzo dobry. Skala i tak jest spierdolona ale jak ktos sie orientuje w temacie to wie ze wyszlo sporo cholernie dobrych gier. Czemu to nie jest w dziale rpg? Tutaj szybciej zginie.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, pawelgr5 napisał: Czemu to nie jest w dziale rpg? Bo figaro zakładał temat.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Racja, trzeba przenieść, ta gra w każdym abo, więc na pewno nie zginie :).
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Jednak przeprowadzka do Nowej Zelandii nie dziala. Trzeba czekac do jutra PS. Na switchu w afrykanskim eshopie do wyrwania za 70 zeta: https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/szybka-wycieczka-do-afryki-i-sea-of-stars-na-switcha-za-jedyne-70-zl-57-znizki-w-nintendo-eshop/ Edytowane 28 sierpnia 20231 r przez bebbop
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 17 minut temu, bebbop napisał: Jednak przeprowadzka do Nowej Zelandii nie dziala. Trzeba czekac do jutra PS. Na switchu w afrykanskim eshopie do wyrwania za 70 zeta: https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/szybka-wycieczka-do-afryki-i-sea-of-stars-na-switcha-za-jedyne-70-zl-57-znizki-w-nintendo-eshop/ Platynke chce wbic, wiec switch odpada. Najwyzej na pudełko pozniej bede polowac, żeby wesprzec autorów.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r 16 minut temu, Shen napisał: Platynke chce wbic, wiec switch odpada. Najwyzej na pudełko pozniej bede polowac, żeby wesprzec autorów. Ja chcialem kupic pudelko na switcha, ale dopiero ma byc na poczatku 2024. W takim razie zagra sie na Xboxie.
Opublikowano 28 sierpnia 20231 r Przeczytałem recenzje i to nie brzmi jak gra aż na poziomie Chained Echoes. Ludzie zwracają na bardzo wysoką jakość i bardzo fajne pomysły, taka super zrobiona gra, ale też piszą zazwyczaj że a) walki z czasem powszednieją, b) historia ogólnie to nie jest nic co będziecie dzieciom wspominać. Czyli w sumie trochę jak się spodziewałem po Messengerze, który też był superprzyjemną grą. Jak już pisałem, gra ogólnie na ok. 30 godzin.