Opublikowano 14 maja 20222 l Wy to ogladacie na Amazon Prime? u mnie tego w ogole nie ma i tylko wiadomo tyle ze ma byc w 2022 i nic wiecej. Ja pierdole ten serwis to jest kpina, zeby wlasnego serialu nie dac na premiere z niewiadomych powodow.
Opublikowano 14 maja 20222 l No na Prime, ale dalej tylko 4 odcinki są dostępne. https://www.primevideo.com/detail/0HZJLDTIR64GJGF1PZCYGHHQ38/ref=atv_sr_fle_c_Tn74RA_1_1_1
Opublikowano 14 maja 20222 l 1 minute ago, Square said: No na Prime, ale dalej tylko 4 odcinki są dostępne. https://www.primevideo.com/detail/0HZJLDTIR64GJGF1PZCYGHHQ38/ref=atv_sr_fle_c_Tn74RA_1_1_1 Amazon wrzucił kolejny odcinek, ale na jakąś aplikację, która nie jest dostępna w PL. Nie za bardzo kumam o co z tym chodzi
Opublikowano 14 maja 20222 l no tak bo tam napisane jest freevee original, cokolwiek to jest wcześniejszy Bosch to był Amazon original
Opublikowano 14 maja 20222 l Freevee należy do amazonu. Może na Prime odcinki będą z opóźnieniem, ale nic nie znalazłem na ten temat. Wszędzie jest rozpiska na to freevee, na którym 5 i 6 odcinek miały się pojawić wczoraj. Dziwne to
Opublikowano 19 maja 20222 l Drugi sezon Reacher potwierdzony, bedzie oparty na 11 tomie serii. Myślę, że to dobry wybór.
Opublikowano 19 maja 20222 l Drugi sezon był klepnięty w lutym, parę dni po premierze. Miał takie liczby jak Racher mięśnie (zajebiście wielkie i heteroseksualne), więc od razu potwierdzili kontynuację. Latem lub jesienią mają zacząć kręcić, ponoć od razu 2 sezony. Edytowane 19 maja 20222 l przez Shankor
Opublikowano 19 maja 20222 l Klepniety był, ale nie było wiadomo za jaką książkę się wezmą. Obstawiam, że wybrali te bo Neagley ma w niej sporą rolę i ogólnie pojawia się tylko cztery razy na prawie 30 powiesci.
Opublikowano 21 maja 20222 l Outer Range całkiem fajneUjdzie. Twista domyśliłem się gdzieś w połowie. Nie czekam za specjalnie na drugi.
Opublikowano 27 maja 20222 l Wiadomo czemu serial nosi nazwe Dziedzictwo, zamiast być kolejnym sezonem Bosh?
Opublikowano 27 maja 20222 l Można w sumie, ale bardzo dużo powiązań i odniesień, bo to jest bezpośrednia kontynuacja. Właśnie obejrzałem ostatnie dwa odcinki i nie mogą dać następnego sezonu dopiero za rok z takim cliffhangerem
Opublikowano 27 maja 20222 l Bez znajomości imo nie ma sensu oglądać, wielu postaci nie będzie kojarzył. a nawet jakby i się spodoba to i tak będzie cofanie do wcześniejszego serialu to nie ma sensu
Opublikowano 27 maja 20222 l True Detective, tylko może nie tak mroczny jak pierwszy sezon, ale mimo wszystko serial jest świetny. Oglądam 2 sezon i jest grubo.