Skocz do zawartości

Prime Video

Wojtq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, zapowiadal sie dobrze, ale tam nic sie wlasciwei nie wydarzylo, czuje sie naciagniety.

Josh Brolin nieczesto gra w serialach.

Na drugi sezon nie czekam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W oczekiwaniu na kolejny Ep Boysow wsiąkłem w Invincible. Od wczoraj wlazło 5 odcinkow: fajne, jest gore, trochę pastiszu świata DC/Marvel, główny pro(i anta)gonista gada głosem Jonah Jamesona że Spondermana. Jak ktoś nie widział warto spróbować, tym bardziej że niedługo ma być drugi sezon.

Opublikowano
W dniu 26.06.2022 o 21:45, Sedrak napisał:

Lower Decks to chyba najlepsze co spotkało ST od czasów nowej generacji.

Skończyłem i czekam teraz na trzeci sezon. ST Picard polecasz?

Jutro zaczyna się Lista Śmierci z Prattem, zapowiada się dobrze.

Opublikowano

Ja odpaliłem pierwszy odcinek Reachera i to jest cringe dopiero. Maksymalnie przerysowane postacie i gra aktorska jak ze starych amerykańskich seriali które leciały w TV w 2000 roku typu Renegat z Lorenzo Lamasem 

• Minusik 2
Opublikowano

To jest bardzo przyjemny w odbiorze akcyjniak z fajnymi scenami, dającymi się lubić bohaterami i wg mnie świadomy konwencji, w której jest. Taki właśnie ma być i dobrze mu to wychodzi. Stara szkoła, nowa jakość.

Opublikowano
16 hours ago, UberAdi said:

Ja odpaliłem pierwszy odcinek Reachera i to jest cringe dopiero. Maksymalnie przerysowane postacie i gra aktorska jak ze starych amerykańskich seriali które leciały w TV w 2000 roku typu Renegat z Lorenzo Lamasem 

Mnie oglądało się w porządku, po prostu nie podchodząc do tego serialu za bardzo na serio. To nie miał być Bosch. 

Opublikowano

Od siebie polecam Goliatha z Billy Bobem Thorntonem jeżeli nie widzieliście. Jest to pozycja obowiązkowa jak Bosch.

21 godzin temu, Square napisał:

Jutro zaczyna się Lista Śmierci z Prattem, zapowiada się dobrze.

Całość 8 odcinków dostępne od razu.

• Plusik 1
Opublikowano

C0rwa to gdzie teraz można obejrzeć ten nadserial? Ehh mogłem brać te bluraye ze szlankeczką do whisky jak byłem bogaty :nosacz2:

btw. wziąłem sobie tego prajma po raz pierwszy, jakie są must watche? Kupiłem do atlanty i 3 sezony boysów i jeszcze tej brutalnej bajki o rajtuzowcach

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

C0rwa to gdzie teraz można obejrzeć ten nadserial? Ehh mogłem brać te bluraye ze szlankeczką do whisky jak byłem bogaty :nosacz2:

Nigdzie :[

Opublikowano

Teraz patrze i nie ma tej yebanej atlanty :shieeet: To jakiś prank? Jezu 30stki jeszcze nie mam ale tak już mnie wkurwiają te strimingi to nawet nie wiecie chłopaki

Opublikowano

Człowieka z Wysokiego Zamku bardzo polubiłem, choć trochę boli pospieszne zamykanie wątków w ostatnim sezonie.

Ale poza tym wciągałem odcinki jeden za drugim. Jak tematyka Cię pociąga, to wal w ciemno @Pupcio

• Plusik 1