Opublikowano 11 września 20222 l Wybrać crapa Moonfall na rzecz polecanej już wielokrotnie Terminal List? Też lubię żyć niebezpiecznie Jak koledzy piszą - dać szansę Prattowi. Godzinę temu, Wredny napisał: Z braku laku odpaliłem dziś ten Terminal List, ale po 40 minutach się poddałem - strasznie to nudne i nijakie. Słyszałem, że pierwszy odcinek zamula i rzekomo później jest dużo lepiej, no ale nie tak to powinno wyglądać i jak ktoś nie potrafi mnie zainteresować od początku to jego problem, a nie mój. Odpalony (i obejrzany) chwilę później Moonfall sytuacji nie uratował - typowy, bezduszny CGI-szajs, robiony pod serwisy streamingowe.
Opublikowano 12 września 20222 l Ch#j tam z Prattem. Wziąłem ten darmowy okres próbny, żeby Fear the Walking Dead obejrzeć, ale teraz już wszystkie sezony są niedostępne. Anulowałem subskrypcję, yebać abonamenty maczetami.
Opublikowano 12 września 20222 l Zamiast tego średniego serialu, to polecam Bosch czy Boys, chyba że już widziałeś.
Opublikowano 12 września 20222 l 3 godziny temu, _Red_ napisał: A ten pełnometrażowy z Prattem, "Wojna o jutro" to ujdzie? Don't, just don't.
Opublikowano 12 września 20222 l Boys to absolutny must watch, powód dla którego warto mieć Prime. Ograny pomysł świetnie zrealizowany w ramach obecnej popkultury i jej patologii. Fajnie też zaadaptowany komiks, który ubrano w nieco mroczniejsze tony, które nadały mu mocno czarny humor. Film też dość mocno gore, a z każdym sezonem twórcy podwyższają poprzeczkę w kwestii kreatywnej znajomości anatomii Człowiek z Wysokiego Zamku też spoko. Do tego Carnival Row jak lubi się steampunk (nie wiem czemu, ale przypomina mi on Dishonored) i Upload dla fanów transhumanizmu i przemyśleń o przemijaniu
Opublikowano 12 września 20222 l 6 godzin temu, _Red_ napisał: A ten pełnometrażowy z Prattem, "Wojna o jutro" to ujdzie? Średni mocno, ale jak chcesz strzelanke do obcych to da radę do kolacji.
Opublikowano 13 września 20222 l 19 godzin temu, _Red_ napisał: A ten pełnometrażowy z Prattem, "Wojna o jutro" to ujdzie? Nawet nie tykaj! Typowy szajs, robiony pod "netflixy". Masa chujowego CGI (choć obcy całkiem spoko) i beznadziejnie napisanych postaci (wkurwiające, pomiatające facetami baby included). Jedyny plus to Pratt i Simmons w końcówce, którzy idealnie pasowaliby do ekranizacji Uncharted, jako Drake i Sully. Żadne "nastawienie" i "wyłączanie myślenia" tu nie pomoże, bo to film obiektywnie słaby. No chyba, że przywykłeś już do tej miałkości dzisiejszych produkcji to wtedy faktycznie może się podobać.
Opublikowano 15 września 20222 l W dniu 11.09.2022 o 17:50, Wredny napisał: Odpalony (i obejrzany) chwilę później Moonfall sytuacji nie uratował - typowy, bezduszny CGI-szajs, robiony pod serwisy streamingowe. Odpaliłem Moonfall i czemu to jest tylko po polsku?
Opublikowano 15 września 20222 l W sensie "dubbing"? Ja miałem po angielsku z lektorem (chyba, że o to Ci chodzi).
Opublikowano 15 września 20222 l No o lektora mi chodzi. Nie pierwsza taka pozycja i zawsze mnie to wkurza/zastanawia.
Opublikowano 15 września 20222 l Nie warto tracić czasu na ten film. Emmerich pojechał po całości z tym filmem i tak, też miałem ten problem, że nie mogłem włączyć angielskiego z polskimi napisami.
Opublikowano 15 września 20222 l Amazon przyklepał serial w uniwersum Blade runnera. Jaranko https://naekranie.pl/aktualnosci/blade-runner-2099-amazon-prime-serial-aktorski-ridley-scott-1663263747
Opublikowano 16 września 20222 l Nie obraziłbym się gdyby to była bezpośrednia kontynuacja CP 2077 BR 2049.
Opublikowano 17 września 20222 l W weekend wchłonąłem Fleabag - niesamowity serial o (wg. mnie) kondycji człowieka współczesnego ze wszystkimi jego skazami. I głownie skazami. Potrzebowałem czegoś takiego, muszę obejrzeć wersje teatralną.
Opublikowano 17 września 20222 l Bardzo dobry serial ale mocno nieznany w Polsce, ze swojej strony polecam.
Opublikowano 28 września 20222 l Wszystkie sezony najlepszego serialu w dziejach, czyli Supernatural na prime
Opublikowano 28 września 20222 l Bo było chyba wszystko prócz ostatniego sezonu? 15 sezon z zatoki się obejrzało. Ogólnie z chęcią bym zrobił rewatch, ale panie no trochę życia mi szkoda
Opublikowano 28 września 20222 l Włączyłem polecana przez was Listę i bardzo mi się podobało. Maniakiem serialów jakoś nie jestem a w dwa dni zaliczone i gierki były odstawione to o czymś świadczy. Podobała mi się historia (podobno bardzo poważny problem z tym w USA jest) jak i sceny gdzie walczą. Nie był one przesadzone (może poza lawina), czułem że mamy za bohatera prawdziwego zabijakę. No i fajnie ze można ściągnać dany serial na telefon Edytowane 28 września 20222 l przez Szymek
Opublikowano 28 września 20222 l 4 godziny temu, Sedrak napisał: Bo było chyba wszystko prócz ostatniego sezonu? 15 sezon z zatoki się obejrzało. Ogólnie z chęcią bym zrobił rewatch, ale panie no trochę życia mi szkoda Ja planuje obejrzeć do końca 5 sezonu, dla mnie to wtedy serial mógł się skonczyc i w sumie taki był plan, twórca serialu odszedł wtedy.