Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano
13 hours ago, Shen said:

Ja planuje obejrzeć do końca 5 sezonu, dla mnie to wtedy serial mógł się skonczyc i w sumie taki był plan, twórca serialu odszedł wtedy.

Tak właśnie na forum też to info dostałem. 6 sezon to chyba największe gówno jakie było. Później było bardzo nie równo. Raz lepiej raz gorzej, ale zakończyli bardzo ładnie w 15 sezonie.  I kurczę takiej chemii jak para głównych bohaterów to rzadkość. No i Castiel czy Crowley. Eh. Piękny serial. 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 86,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Szósty jeszcze był niezły.

Najchujowsze sezony to imho 7 oraz 12 :bad:

Parę miesięcy temu zatrzymałem się na początku 13ego i chyba pora wrócić.

Opublikowano

Warto. Ja też odpadłem gdzieś koło tego sezonu, ale wróciłem i przyjemnie się oglądało. 

Opublikowano

Skończyłem na 7, oglądałem w gimbazie. Potem za srogie grzyby wleciały twórcom. Ale motywy biblijne sztosior.

Opublikowano

Ja dotarłem do 14 odcinka pierwszego sezonu i więcej nie dam rady. Może gdybym to kiedyś oglądał i powrócił teraz z nostalgii to ok, ale jako świeży odbiorca nie kupuje tego Scooby doo dla młodzieży, mimo że pierwsze odcinki były całkiem fajne. Jak pojawiły się dwa odcinki z opętanymi samochodami pod rząd to ochujalem xD 

Opublikowano

Nawiązania do Kinga, co Ty to.

Opublikowano

Ja jak pierwszy raz zacząłem oglądać jakoś w trakcie drugiego sezonu albo chwilę po nim przestałem oglądać, bo brakowało mi wątku większego, ale później jak wróciłem to już jak narkotyk. Nawiedzony samochód to jeszcze chuj. Jak był odcinek z Night Rider to był sztos :)

Opublikowano

Ciekawe czy jak wleci niedługo cała kolekcja Bondów tj. 5 października, to jakościowo będzie lepiej od HBO? 

Opublikowano

Mam do 4 marca 2023 więc fajnie jakby zostało na poziomie 49zł. Szkoda, że nie można już teraz przedłużyć.

Opublikowano

Widzę, że Fear the Walking Dead wróciło znienacka (choć siódmy sezon nadal nie do odtworzenia), więc chyba trzeba będzie zakupić za te 49/rok.

Opublikowano

Myślę, że chociaż by dla ftwd warto.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 10.10.2022 o 08:13, YETI napisał:

Ktoś oglądał? Jestem aktualnie w połowie pierwszego odcinka i serial miodzio lodzio - podoba się

Opublikowano

No i serial chyba dopiero wczoraj miał premierę.

Opublikowano

No i są dopiero 2 odcinki, pozostałe co tydzień, jak zwierzęta. 

Opublikowano
25 minut temu, Masorz napisał:

W połowie odcinka i już wydajesz opinię?

:pawel: :rotfl: :pawel:

No mnie się tam bardzo podoba to co obejrzałem :)

Opublikowano

Pany, ten LotR jest cokolwiek wart czy hehehe patrz krasnolud mudżyn?

Opublikowano

Myślę że w temacie poświęconym serialowi Lotr znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

Opublikowano
On 10/22/2022 at 7:03 AM, Psyko said:

Pany, ten LotR jest cokolwiek wart czy hehehe patrz krasnolud mudżyn?

To taki trochę generyczny serial fantasy. Lepszy niż Wiedźmin, ale zdecydowanie gorszy od tego co ma HBO. Ot 6/10, czasem 4, a czasem zahacza (rzadko) o 8. Totalny fanfik, więc nie ma wiele wspólnego z książkami Tolkiena. Można obejrzeć, ja obejrzałem i nie żałuję, ale jakoś nie czuję nic z tego powodu i nic bym nie stracił gdybym nie obejrzał (z wyjątkiem posiadania własnej opinii).