sprite 1 788 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Godzinę temu, Square napisał: Super. Całość od razu? Ta 1 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 14 grudnia 2022 Opublikowano 14 grudnia 2022 Właśnie mi się przewinęło info na IG PlayStation o Prime i zamówieniu serialu God of War. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 15 grudnia 2022 Autor Opublikowano 15 grudnia 2022 (edytowane) Wolałbym wysokobudżetowy film, ale jeśli Jeff sypnie groszem i Cory nie pozwoli na skalanie historii jakimiś woke-głupotami to powinno być dobrze. Inna dobra wieść poniekąd związana z Amazonem: Mike Flanagan nabył prawa do ekranizacji The Dark Tower. Prawa nabył co prawda po odejściu z Netflixa i przed kontraktem z Amazonem, ale naturalnie można przypuszczać, że to właśnie u swojego nowego mecenasa zrobi ten serial. I chyba nie ma do tego lepszej osoby niż wieloletni i utalentowany pasjonat Kinga i tej serii. https://www.theverge.com/2022/12/8/23500305/the-dark-tower-tv-series-mike-flanagan-stephen-king-amazon Edytowane 15 grudnia 2022 przez Wojtq Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 grudnia 2022 Opublikowano 15 grudnia 2022 Nie no, po Rings of Power, to nie ma czegokolwiek dobrego oczekiwać. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 15 grudnia 2022 Autor Opublikowano 15 grudnia 2022 (edytowane) 6 minut temu, Rozi napisał: Nie no, po Rings of Power, to nie ma czegokolwiek dobrego oczekiwać. Nie skazywałbym na straty tej stacji po tym niewypale. Mieli wielką markę i złych ludzi, którzy się nią zajęli. Edytowane 15 grudnia 2022 przez Wojtq Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 15 grudnia 2022 Opublikowano 15 grudnia 2022 Jeżeli chodzi o drugi sezon Władcy Pierścieni, to już wiemy kto będzie go reżyserował. https://filmozercy.com/wpis/drugi-sezon-serialu-wladca-pierscieni-pierscienie-wladzy-bedzie-w-calosci-wyrezyserowany-przez-kobiety Nie mogę się doczekać Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 grudnia 2022 Opublikowano 15 grudnia 2022 2 godziny temu, Wojtq napisał: Wolałbym wysokobudżetowy film, ale jeśli Jeff sypnie groszem i Cory nie pozwoli na skalanie historii jakimiś woke-głupotami to powinno być dobrze. Inna dobra wieść poniekąd związana z Amazonem: Mike Flanagan nabył prawa do ekranizacji The Dark Tower. Prawa nabył co prawda po odejściu z Netflixa i przed kontraktem z Amazonem, ale naturalnie można przypuszczać, że to właśnie u swojego nowego mecenasa zrobi ten serial. I chyba nie ma do tego lepszej osoby niż wieloletni i utalentowany pasjonat Kinga i tej serii. https://www.theverge.com/2022/12/8/23500305/the-dark-tower-tv-series-mike-flanagan-stephen-king-amazon Jedną z głównych postaci jest murzynka na wózku inwalidzkim, to moze za duzo nie beda kombinowac z obsada. Gorzej niz ten film kinowy to chyba nie bedzie? Prawda? Moja książka życia, czytałem całość cztery razy, Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 The Bad Guy ktoś już zaliczył? Niestety tylko 6 odcinków. Jak na włoską produkcję wyszło całkiem dobrze no i zakończenie sugerujące kolejny sezon. Ale w przypadku takich produkcji to żaden spoiler. Łyknięte w 2 wieczory. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Byłem ciekawy o co chodzi staremu i już przeczytałem spoilera z komiksów. Oglądane będzie mocno. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Swietna kreskowka. Scena z Omniman’em i ekipa supkow miazdzy jajca. Na to i na kontynuacje Arcane czekam plonac jak WTC. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 grudnia 2022 Opublikowano 22 grudnia 2022 Jack Ryan sezon 3 wjechał, 8 odcinków od razu. 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 22 grudnia 2022 Opublikowano 22 grudnia 2022 Nie oglądałem jeszcze żadnego odcinka, bo jak wykupiłem Prime to byłem świeżo bo The Office, także ten aktor mi nie pasował do roli żołnierza. Dobry serial, czy akcyjna popierdółka? To może w święta obadam. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 grudnia 2022 Opublikowano 22 grudnia 2022 58 minut temu, _Red_ napisał: Dobry serial, czy akcyjna popierdółka? Miks tego. 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Muszę przyznać, że wkrętka jest z Jackiem Ryanem po dwoch odcinkach S01. Spodziewałem się, że kartoflonosy Jim Halpert będzie grał jakiegoś Rambo, ale na razie robi miny za biurkiem, wzywany przez swojego szefa po opierdol (The Office vibes xd). Jest intryga, jest zmysł detektywa, trochę walki też póki co. Mam nadzieję, że utrzyma poziom, a nie zmieni się potem w full commando. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Bardzo fajnie wchodzi serial. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 3 godziny temu, _Red_ napisał: Muszę przyznać, że wkrętka jest z Jackiem Ryanem po dwoch odcinkach S01. Spodziewałem się, że kartoflonosy Jim Halpert będzie grał jakiegoś Rambo, ale na razie robi miny za biurkiem, wzywany przez swojego szefa po opierdol (The Office vibes xd). Jest intryga, jest zmysł detektywa, trochę walki też póki co. Mam nadzieję, że utrzyma poziom, a nie zmieni się potem w full commando. Jak chcesz połączenie inteligencji z charyzmą i full commando, to polecam Reacher. 1 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 A to wiadomo, dla riczera wykupiłem Prime (po łyknięciu książek) i czekam na drugi sezon 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 Obejrzałem póki co 3 odcinki "The Rig" i jest naprawdę dobrze. Klimat Mgły i The Thing czuć mocno w powietrzu. Można śmiało zaczynać jak ktoś się zastanawiał. 2 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 (edytowane) 3 sezon Ryana to już trochę serialowe Mission Impossible- czyli jest bardzo dobrze. Łyknąłem w zasadzie w święta na 2 podejścia. The Rig także obejrzane. Nierówny wizualnie, choć za wiele tego tutaj nie ma. Mogli pójść też trochę w bardziej klaustrofobiczne klimaty, bo miejscówka aż się o to prosiła. Ale ogólnie wyszło dobrze. Spoiler Zapowiadało się ciekawie i fajnie że nie zrobili tutaj "The Thing" (czyli pasożyta co mutuje ludzi) na platformie wiertniczej. Pierwsze 3 odcinki spoko, pozostałe 3 średnie. No i końcówka jak zwykle na drugi sezon Edytowane 8 stycznia 2023 przez PiotrekP Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 Czy w waszym odczuciu sceny w Jack Ryan też sa takie ciemne? Wiem, że dużo dzieje się w nocy, ale ogólnie często to widać tylko tablice rejestracyjne aut, oświetlone lekko twarze, a reszta to prawie jak plama (garnitury, budynki, albo całe sylwetki). Za to sceny w dzień wypas. C2 ustawiony na wysokie ustawienia jasności, ale to tylko przejaskrawia sprawę. Nie dostrzegam by jasność pulsowała czy zmieniała się, po prostu trzeba wzrok wytężać dla szczegółów. Tak ma być, czy Amazon ogólnie jest kiepski w dolby vision i hdry? Jak potem z tej ciemni włączam menu TV to czcionki aż palą w gały xd Ogólnie najczęściej pada jakieś ostre źródło swiatla, a wokoło ciemne plamy jak Greer i Jack poniżej. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 Na jakim trybie oglądasz VOD? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi